Olisia - witaj!!!
No i bądź na bieżąco w miarę, daj znać jak po rozmowie.
Na ząbki polecam Camilia. Trochę drogie dziadostwo ale skutkuje.
Do diety wrócisz po pójściu do pracy, ustabilizuje się u Ciebie nieco no i w pracy człowiek chyba mniej głoduje
Jak tam wyszukałaś jakiś tort na urodzinki?
Jolek tak, wyszukałam już wcześniej, a ponieważ 0,5 roku temu zamawiała u nich tort moja kuzynka i była przeszczęśliwa, zdecydowałam się - chyba - na Kubusia Puchatka/piłkę futbolową/wagonik z bajki stacyjkowo...
Podobno u nich jest tak, że przyniesiesz zdjęcie, to je wiernie postarają się odwzorować. Znajdę fotki i wkleję.
Edysiu ja po takim menu, zjadłabym pewnie coś jeszcze i to w krótkim odstępie czasu...no super, że się nie dajesz apetytowi na słodycze! wyczytałam na portalu dietowym, że dziewczyny piją gorzkie kakao z wodą i mlekiem + stevią - podobno najlepszy słodzik na rynku. Ja piję czasami i do 3 kubków dziennie takiego kakao, bo uzupełniam magnez i jestem lepsza
dla wszystkich no i bardzo nie chce mi się po tym jeść, jak po posiłku.
Jak dieta stanie w miejscu, to przerzucę się chyba na same napoje z kakao
))
Mateuszkowa - nie dość, że żre cukier, to jeszcze ukradnie pomidora z kanapki jak dziś rano tacie
i się cieszy
po czym ucieka w kąt, że niby się chowa przed nami.
Strasznie te dzieciaki w takim wieku pocieszne, na pewno wiesz coś o tym
Tak pocieszne, że z jednej strony chce do normalnej pracy poza domem, a z drugiej - szkoda mi tych chwil, kiedy nie będę z Leośkiem. no cóż...
EDITKU mój na pralkę nie wylezie po bębnie, bo mam ładowaną od góry
za to też jak u Mateuszkowej skacze - wszędzie. przy łóżeczku, na łóżku, na spacerze, i wygląda komicznie, bo o ile łóżko miękkie i się trochę odbije, to na podłodze już nie odrywa się zupełnie od ziemi
Gratulacje za insanity
Ja dziś odwaliłam godzinny trening - mokra jak szczur, bo kiedy w treningu jest marsz z wysokim unoszeniem kolan, ja skacze. Swoją drogą zastanawiam się, ile wytrzymają moje stare stawy...
A! no i 45 minut twisterka, sprawdzimy po centymetrach w talii jak działa, bo raczej chyba modeluje niż odchudza.
Mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałam. No i dobrze napisałam do Edyśków/Editków bo mam wątpliwości...
poprawiłam Editki