Mega właśnie ja jako dziecko byłam otyła i nie chce aby moje dzieci musiały przez to przechodzić Także staram się jak moge racjonalnie ich odżywiać, Miłosz to dużo rozumie i sam się pilnuje ale Olka to wiadomo jeszcze nie dociera za bardzo dlatego tu to ja musze tłumaczyć, że na wieczór się nie napychamy
Meguś czapkę chciałabym dla Maksa i chyba najlepiej ta czerwoną tak mi się wydaje tylko zmierzę mu obwód głowy i głębokość innej czapy i ci podeślę na pw a ty mi wycenę zrobisz
Editku insanity właśnie z chomika mam a na necie to jest tu:
02 - Plyometric Cardio Circuit on Vimeo
03 - Cardio Power & Resistance on Vimeo
04 - Cardio Recovery on Vimeo - ten jest taki bardziej balansowy i spokojniejszy co nie znaczy, że nie czuć mięśni
A cieciorke kupuję z puszki albo soczewicę, do tego ryż i odrobina sosu białego oraz sałaty takiej bez niczego i mi starcza az nadto, poza tym soczewica i cieciorka maja dużo białka więc troszke mi te znienawidzone mięcho zastępują
Edit: a propo ćwiczen to dzis wykonane Insanity pylometric oraz cardio abs
Meguś czapkę chciałabym dla Maksa i chyba najlepiej ta czerwoną tak mi się wydaje tylko zmierzę mu obwód głowy i głębokość innej czapy i ci podeślę na pw a ty mi wycenę zrobisz
Editku insanity właśnie z chomika mam a na necie to jest tu:
02 - Plyometric Cardio Circuit on Vimeo
03 - Cardio Power & Resistance on Vimeo
04 - Cardio Recovery on Vimeo - ten jest taki bardziej balansowy i spokojniejszy co nie znaczy, że nie czuć mięśni
A cieciorke kupuję z puszki albo soczewicę, do tego ryż i odrobina sosu białego oraz sałaty takiej bez niczego i mi starcza az nadto, poza tym soczewica i cieciorka maja dużo białka więc troszke mi te znienawidzone mięcho zastępują
Edit: a propo ćwiczen to dzis wykonane Insanity pylometric oraz cardio abs
Ostatnia edycja: