reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

ja Maksowi też juz podcinałam 2 razy, musiałam po lecie bo wtedy od słońca bardziej zniszczone:zawstydzona/y: i raz po zimie bo od mrozu także:zawstydzona/y:.
Na razie zostaje w długich bo wiem, że w krótkich jak pyza będzie wyglądał:-p Bo ma papuśna twarz:-p

reklama
ja jeszcze chwilę i biorę go do fryzjera, żeby go obcięli nie maszynką na wojskowego :-Dtylko tak ładnie tył krócej, przód dłużej.. no wiecie jak :-p

u mnie zamieć.. i + 3 stopnie!! a w środe ma być + 10 !!!!

ja też bym moim chętnie obcięła włosy,ale ani jedna ani druga nie pozwolą nawet milimetra:baffled:

u mnie też zamieć,znowu nawaliło śniegu
dzisiaj oglądałam pogodę na 2 tygodnie i gość na święta zaprosił nna narty :/ superrr

Ostatnia edycja:
Mega jakbym miała córkę to bym jej nic nie obcinała ;-) chociaż nie powiem, ale takie małe dziewczynki z włosami do ucha wyglądaja przeuroczo , jeszcze jak te włoski sa prościutkie i tak idealnie ułożone :D
no.. poniosło mnie:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Witam :-)
Jak ja Wam zazdroszczę tego czasu na ćwiczenia :tak: Pewnie przy lepszej organizacji i ja bym znalazła chwilę, ale jeszcze siły i chęci by się przydały a tego u mnie dzisiaj brak :baffled:
A jeszcze dzisiaj sąsiadka przyszła na kawę i tak już prawie dzień zleciał.
W dodatku u nas właśnie śnieg pada, co prawda od razu się topi, ale widok za oknem nie nastraja zbyt dobrze :no:

Ja też nie jadłam nigdy soczewicy ani cieciorki :confused: ale ostatnio mam zamiar próbować nowych rzeczy.
A kaszę jaglaną ugotowałam i zjadłam z warzywami. Zawsze to coś innego. Choć podobno najlepiej jeść ją rano z dodatkiem płatków owsianych i bakalii. Może w przyszłym tygodniu spróbuję.

Jeśli szukacie dietetycznego menu ze zdjęciami to zajrzyjcie tutaj Dieta odchudzająca, diety, odchudzanie, fitness – Vitalia.pl. Pamiętniki niektórych dziewczyn to naprawdę dobra motywacja, a i na forum można się wiele dowiedzieć czy o dietach czy o ćwiczeniach :tak:

a ja właśnie poćwiczyłam:-) robię to co kiedyś mi Gaja podesłałaś.niby tylko 10 min ,ale robię raz rano i raz wieczorem i kurcze czuje te ćwiczenia w mieśniach:-)

Mega najważniejsze , że robisz :) Robisz to dla siebie i zapewne jak jednak nie dajesz się leniowi to jest satysfakcja co?
Później jak rozruszasz mięśnie to przejdź sobie na cos dłuższego :) Każda z nas zaczynała chyba od 8-10 minutówek :)

A ja zaraz pilates jeszcze odpale - tylko 20 minut ale na moje abs-ki może być:-D

Choć kurcze głowa nadal jakaś niemrawa, no wykończy mnie te wahanie ciśnień, bo u nas taka wichura, że mało głowy nie urwie:baffled:

Ja już wykąpana i w piżamce :happy2: Nawet maseczkę sobie na buźkę zrobiłam:) Mój dzieć zrobił sobie późną drzemkę więc za szybko spać nie pójdzie.

Mega pisałam jakiś czas temu że na koniec miesiąca zimę zapowiadają.

Gaja pilates jeszcze:shocked2: U mnie też wieje i cały dzień się mrozek utrzymuje :/

Edyśku a zumbujesz jeszcze???

Mateuszkowa marzy Ci się córcia??

reklama
powiem ci Gaja ,że jak konczę te ćwiczenia to trzęsą mi się nogi ,ale dumna jestem,że chce mi się ruszyć w ogóle:tak:

dziewczyny,co się u mnie dzieje za oknem to nie do wiary!! jakby był grudzień a nie marzec.Nawaliło z pół m śniegu,a wieje tak,że okna się trzęsą.

Do góry