reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mega dzsz sobie radę :-) najwyżej będziesz miała trochę więcej sprzątania heheh

Dorcia, Jolek na temat swoich finansów to i ja się nie wypowiadam bo J nie robi od stycznia ale w budowlane zawsze zimowy zastoj heh moze ta zima w końcu się skońcczy

Gaja wooww :szok: wyglądasz jak nie ty teraz wiem ile pracy cie to kosztował szok:szok:

Jolek znalazłam bloga tej Kamili i fajny jest bo są posiłki wklejone i pokazane na tależu co je heh

reklama
witam,
jolus wystarczy że 6 lat temu byłam "dożywiona" i to za bardzo:-p:-p:-p

A tak w ogóle witam z rana, my już na nogach a Maks od 4 rano:baffled: właśnie zjadłam śniadanko, pogoda piękna na zewnątrz aż się prosi o wyjście ale z tym poczekam az będzie cieplej.
No i niedługo odpalam ćwiczonka :)

Witam :-)
Gaja w ostatniej chwili zdążyłam ;-)
No i po co ja wstawiałam tamten link z tymi laskami, jak wystarczy popatrzeć na Twoje zdjęcia :szok: :-) wow :-)
Mega udanej imprezki i sto lat dla córci :-)
Może uda się bez strat, u mojej na urodzinach tylko taką stojącą lampę zbili, a tak to jakoś przeżyłam.
Jolek 27 m to ma pokój mojej Angeli :zawstydzona/y: no ale jest największy w całym domu. Jak to w starych domach pokoje duże i niby metraż duży a tak naprawdę to mamy 3 pokoje - sypialnię, salon i córci, jakby się kolejne bobo pojawiło to już dla niego pokoju by nie było :baffled:
Mateuszkowa my ostatnio ciągle na minusie :no: Jakoś przebidujemy.

U nas też pogoda piękna, choć mroźno.
Wczoraj jeszcze na szybkie zakupy wyskoczyliśmy. W sumie to głównie po farbę, bo K. robił poprawki w salonie i teraz trzeba pomalować.
A ja kupiłam sobie buty trampki na koturnie - Trampki - Buty damskie - Damskie - DEICHMANN

No dobra idę, trzeba przygotować pokój do malowania.

Edytko twój małż choc pomaluje u nas 3 lata temu było malowane w sużym pokoju, ściany popisane kredkami, długopisem, pościerane gąbką i poplamione ale stwierdził, że szkoda jego roboty jak Maks ma znów coś pomalować :baffled: A mi wstyd kogoś zaprosić:baffled: Sama bym to pomalowała gdyby nie fakt, że wysokie te stare kamienice pokoje mają i z drabiny większość trzeba i po prostu nie udałoby mi się:sorry2:

A butki widze podobne do moich :)

Gaja mój to w druga stronę.
Ściany lekko zabrudzone a on już maluje.
Robił sypialnię to stwierdził, że drzwi są źle osadzone i je od nowa wstawiał. I w ten sposób i w salonie ściana była do roboty (bo u nas do sypialni wchodzi się przez salon).
No a sypialnia na razie czeka.

No wiem, że butki podobne. Takie popielate tez mi się podobały ale nie było mojego rozmiaru. W oko wpadły mi też czerwone, ale jakoś nie odważyłam się. I tak moi jak zobaczyli te buty, to stwierdzili że dziwne. A w domu córa założyła i chodziła :tak:

Dziewczyny jadacie kaszę jaglaną ??? Kupiłam sobie ale nie wiem jak i z czym to się jada :baffled:

hej

u mnie + 5 stopni!!!! wszystko skię topi, słońce grzeje..

Gaja a ja nie widzialam fotek :( mój zacząl wstawac po 6 !! ja nie wiem co to jakas zmowa dzieciaków ??
Edytko e tam, przedzieliłabys pokój i byłoby ;-) ja mam dla Mateusza ok 12 m2 i nie jest mały. widzę, że i Ty te trampki na koturnie kupiłaś :D ja kaszę jaglaną gotuje tylko Mateuszowi. na mleku na slodko dodaje jakieś powidla albo banana i wcina

Edysiek u nas jaglaną to się dodaje to kapusty z grochem a tak to jakos nigdy nie jadłam w innej postaci. Butki fajne a ja dalej nie doszlam do deichmena hehe

A po naszych wczorajszych zawieruchach ani sladu no może siegu od groma jest.Wyszłam z małym wczoraj to w zaspę po pas wchodzil specjalnie.:-)

jestem znów, wyskoczyłam z Miłoszem do miasta bo dziś jego słodki dzień - raz w tygodniu może jeść słodycze bo jest na diecie :tak:

No i zrobiłam Insanity Cardio abs oraz Jillian Fat Bost Metabolism :)

reklama
Do góry