reklama
ABS zrobione a i jeszcze ćwiczenia z Jillian zrobiłam Brykam obiad robić bo M niedługo z pracy wraca a obiadu nie widać, a jeszcze prysznic muszę zaliczyć
Mega no wiesz "biedronki"
Abs na leżąco się robi więc noga nie musi być sprawna Już jest prawie ok dlatego i z jillian poćwiczyłam
Mega no wiesz "biedronki"
Abs na leżąco się robi więc noga nie musi być sprawna Już jest prawie ok dlatego i z jillian poćwiczyłam
Mega a czy czapkę a'la angry birds byś umiała zrobić jesli kojarzysz te ptaszyska??????
jola dasz radę, ja w to wierzę I uwierz satysfakcję będziesz miała niesamowitą z tego Jolus a Jillian robisz cały trening, tzn te 30-40 minut czy wybrane?
jola dasz radę, ja w to wierzę I uwierz satysfakcję będziesz miała niesamowitą z tego Jolus a Jillian robisz cały trening, tzn te 30-40 minut czy wybrane?
M
Mateuszkowa
Gość
ja już po obiedzie, ruszać się nie mogę
Edysiek
odkrywca
Zobacz: Wysportowane kobiety - czy mocno zarysowane mięśnie u kobiety to nie za dużo? - Wykop.pl
no właśnie a jak myślicie, motywuje Was to ?
nie wcale się nie nudzę w pracy i nie mogę doczekać się 16;-)
no właśnie a jak myślicie, motywuje Was to ?
nie wcale się nie nudzę w pracy i nie mogę doczekać się 16;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Gaja robiłam ten trening pierwszy co mi wstawiałaś. wczoraj i dziś też, miałam sobie pociągnąć jedynkę i dwójkę ale że się wzięłam za te insanity to odpuściłam a potem wyszło jak wyszło i tylko jedynkę dziś zrobiłam.
Edysiek przecież już po 14tej
Mateuszkowa żarłoku
Edysiek przecież już po 14tej
Mateuszkowa żarłoku
Podziel się: