reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

ale produkcja pisania,nie mogę nadążyć czytać:-)

a wiecie,ze u mnie tak słońce świeciło,że prawie już śnieg stopniał?
tylko wieje bardzo

ja to cały czas mam pms,jakaś taka rozdrażniona ciagle chodzę.Może menopauza?;-) chyba już bliżej niż dalej:-)

reklama
No i my już po obiadku. Za dużo mi się sypnęło kwasku do marchewki i nie mogłam jej jakoś dosłodzić więc dość kwaśna jak dla mnie była:(

Natalini ale big post:) Tak Jolek jest Jola:)
Daj link do tego blogu Kamili. Czytałam kiedyś o niej w gazecie i jestem ciekawa co dalej z nią się dzieje:)
Olisię widzę na fejsie ale tu przestała zaglądać:(

Gaja udka w keczupie?? Przepisik daj plissss:)

Mateuszkowa toć żartowałam:p

Editku to musisz na imprezach tańce zorganizować to trochę spalisz kalorii ;-)

Edyśku pocieszę Cię że weekend przed Tobą, odpoczniesz troszkę :)

Mega u mnie teraz też słońce,ale jeszcze pół godziny temu śnieżyca taka była że świata nie było widać!!!

Laski myślałam,że dzisiejszymi ćwiczeniami rozruszam zakwasy a tu mam jeszcze gorsze- ledwo chodzę!!!

Jolek mam niewiele wieksze mieszkanie od twojego to troche ciężko hahaha chociaz jak się chce to wszystko mozna:-D:-D:-D:-D:-D

my tez małe mieszkanie mamy 47 m2 na 5 osób ale ważne że własne choć tego jednego pokoju brakuje:-p

mega mogę wkleić foty przed i po dla większej motywacji, ostatnio znalazłam moje 6 lat temu - masakra:eek::eek::eek:

Gaja 47 to nie 27:( Dawaj dawaj foty:)
Ja sobie jeszcze przed chwilą skalpel II zrobiłam bo na chomiku znalazłam:) Pierwszy raz mój M widział jak ćwiczę i nawet się nie śmiał:)

gdzie te foty?gdzie te foty?:-) aż przyleciałam i teraz nie odejdę;-)

jola--mój to nawet w snach by nie pomyślał,że ja coś cwiczę.Czekam kiedy mała nakabluje:baffled:

dziewczyny jutro mam w domu ur. dużej.Proszę trzymać kciuki żebym nie osiwiała ani nie pozabijała tej bandy.Jak ja to wytrzymam to nie wiem

Ostatnia edycja:
dobita jestem laski :(
z kaską krucho, jak się okazało transakcja ze stycznia nie była zaksięgowana i ściągną teraz!!!!!!!!!!!!!!!!! ( ubezp. samochodu :/ )

Edysiek kaloryfer, kaloryferem. ja tam nie musze mieć, wystarczy, żeby był twardy i wiecznie wciągnięty ;D

Gaja a ja cały czas myślalam,że Ty masz coś ponad 60 m 2 !! :O no to szacun kobitko!!!!!!!!!!!!!!!!

Editek u mnie to samo!! jutro teście , pojutrze moi rodzice -_- za tydz kolega zaprosił na ur. ale nie wiem czy idziemy.. a za chwile swięta aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

A ja dziś w ramach spalania doopki to poszłam szybkim marszem przez te zaspy 30 min w jedną str i w druga do sklepu :-)

Mega będzie dobrze :D ja pamiętam ur swoje jak byłamw wieku Twojej o to były czasy :D :D :D

Mega a dużo dzieci będzie? Trzymam kciuki żeby imprezka się udała:) &&&&

Mateuszkowa ja nic o sytuacji finansowej nie piszę bo szkoda nerwów:(

Gaja mój M powiedział że jesteś niedożywiona i proponuje kanapeczkę na kolacje:) No i podziwia że własnymi siłami dokonałaś takiego sukcesu:)
Ech nie tylko on bo i ja Cię podziwiam:):*

reklama
o matko gaja.No jestem pod wrażeniem.Mam nadzieję,że nie odchudzasz sie już? wyglądasz suuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!

jola 10 szt ich będzie:baffled: ja to już chyba dzisiaj sraczki z nerwów dostanę:baffled:

Do góry