reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Laseczki wstawiam i się chwalę :)

IMG_7135.jpgIMG_7136.jpgIMG_7137.jpgIMG_7138.jpgIMG_7140.jpg

Załączniki

• IMG_7135.jpg
    IMG_7135.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_7136.jpg
    IMG_7136.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG_7137.jpg
    IMG_7137.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG_7138.jpg
    IMG_7138.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_7140.jpg
    IMG_7140.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 50
reklama
śliczny jest:-)

jak ja czytam o waszych cwiczeniach to jakbym jakiś magiczny kod czytała:-):-):-) abs,insanity,sklapel,kiler:-):-)czarna magia:-)

Jolek woow śliczna hehe i mały super wygląda kolorek fajnie dobrany:-).
A teraz ja czekam na swoją czapeczkę:-).

A ja znam je wszystkie z oglądania ale niestety z motywają gorzej chociaz ostatnio się przemoglam muszę jeszcze spróbować to insanity zrobić. Ciekawe ile wytrawam 3 minuty ? hahaha

byłam w sklepie i przytargałam dwie szmaty :-) mam zdj więc wstawie na gr razem z zaległymi

gaja no racja, zazdrośc to zazdrość, ale ja na sam widok tej baby dostaje białej gorączki :-D a jeszcze jak się śmieje jak koń to w ogole :p aż wołam w domu, żeby do stajni z nią!

Mega to jest piękne!! to co dla Jolka zrobiłaś! :-) ale to drugie co dla Editka ( zgadza się?? ) też cudne!!! :D ja tez tych kodów za bardzo nie jarze nie przejmuj się :p

Ok odpaliłam sobie ćwiczonka z Jillian i jakoś zbytnio się przy nich nie spociłam ale w mięśniach czuję. Abs z mel b też zaliczyłam więc trochę ruchu zaznałam choć przyznać muszę że czuje niedosyt, jednak Chodakowska bardziej dale popalić! Nawet Igi ze mną ćwiczył. Szkoda że nie mam go jak nagrać, polewka niesamowita z niego jest:) Niestety jak zobaczy że tel lub aparat biorę to d razu przestaje:(

Z porannego słońca nic nie zostało:( Zrobiło się ciemno jak w doopie i śnieg zaczął padać:(

jolek super że udało ci się swoja szanowna ruszyć :-)
A insanity spróbujcie przynajmniej pylometric bo w ciągu treningu można nawet 1000 kcal spalić w zależności od tego ile sie w to siły wkłada:-D

Dorka także niech sobie chodzi ta baba na vacuum czy jakoś tak i traci kasę, dla mnie to nie jest ten sam efekt co osiągnięty potem, bólem mięśni i determinacją:-p

Gaja ja od przedwczoraj ruszam moją szanowną. Kolano już prawie nie boli, ręka też. Zresztą przeszły mi te rwania w kończynach, wychodzi na to że prawdę pisali w ulotce moich lekarstw że pierwszy miesiąc kuracji nasila chorobę. Już czuję się lepiej, wróciła moc i ochota na ćwiczonka:):)

Daj link do tego insanity to spróbuję się spocić :)

Gaja ja też poproszę link do pylometric, na YT już nie ma.
Ja wprawdzie dziś już zaliczyłam godzinę ruchu, ale ćwiczę codziennie, jedynie w weekend idę na basen albo pobiegać.
I nie jesteś dla mnie "jakąś motywacją" tylko ogromną! tym bardziej, że masz 3-jkę Dzieciaków?
Na pewno masz pięknie wymodelowaną sylwetkę, widzę po swoich ubywających centymetrach, jak pięknie rzeźbi się talia.

Mega, Editek, Edysiek u mnie też z motywacją ciężko, a na początku nadawałam na ten 10 minutowy zestaw z youtuba, że prowadzący murzyn chyba myśli, że urwałam się z dżungli!
Po trzech tygodniach mam satysfakcję, jak patrzę na jedną z lasek ćwiczącą z ciemnym prowadzącym, jak po 30 minutach powłóczy nogami, a ja włączam kolejne ćwiczenia - hahahaha.

Jolek - super Twój synuś wygląda, świetna czapusia, gdzie ją dorwałaś? ja też chcę :tak:

reklama
Do góry