Matko a ja dzisiaj jeszcze nigdzie nie byłam bo jakaś taka niewyrobiona jestem a jeszcze kolezanka przyniosła mi jakieś ankiety do wypełnienia do pracy magisterskiej i sobie posiedziała ale obiad mam rosołek bo mnie Dorcia smaka narobiła hehe i spagetti dla moich panów. I niewiem czy wychodzić czy nie hmm..... Zimno takie jest ze
reklama
M
Mateuszkowa
Gość
Editek u mnie sypie znowuż to cholerstwo białe. u mnie na obiad dziś gulasz był z kaszą i salatka taka szwedzką . jutro rybształa zrobię bo okazało się, że data już sie kończy a ja myślałam, że jeszcze jest dlużej:/
mojemu zrobiłam zapiekankę warzywną i o dziwo je.
mojemu zrobiłam zapiekankę warzywną i o dziwo je.
O a u mnei gulasz był wczoraj heh E to chwałamu za to mój to tylko mięsko ale to dobrze bo szybko się robi a ja jutro zrobię piersi i powycinam w nich takie kieszonki i dam do srodka szynke i ser i zapiekę dla mnie oczywiscie wersja light hehe
Śnieżek u nas pruszy ale byliśmy na chwilkę się przejść a potem jeszcze z psem wyszliśmy. Trzeba powoli wracać do normalności i zacząć na dworek wychodzić.
Qrde jak ja mam po klatce biegać jak u mnie menele śpią. Wzywałam straż miejską jak wychodziliśmy z psem bo ktoś spał u mnie na półpiętrze
Gajuś dzięki
Qrde jak ja mam po klatce biegać jak u mnie menele śpią. Wzywałam straż miejską jak wychodziliśmy z psem bo ktoś spał u mnie na półpiętrze
Gajuś dzięki
Również dziękuję i nawet nie sprawdzam - jutro włączę, jak junior pójdzie spać.
Gaja czy potrzebuję wcześniej rozgrzewki? żartuję, okaże się w trakcie, czy nie padnę po tym.
Mateuszkowa ja się cieszyłam, że u mnie nie pada i dziś dramat - pełno śniegu.
Hej, dzięki za powitanie. Już do was kiedyś zajrzałam, ale czasu brak. Może teraz będę częściej bo zbliża się godzina 0 do zamierzonego celu no i potrzebuję kogoś, kto "działa"
Editek ja mojego dziecia wyciągnęłam na krótki spacer, wtedy się odświeża i spać mu się nie chce, a u mnie dziś w dzień -4.
Gaja czy potrzebuję wcześniej rozgrzewki? żartuję, okaże się w trakcie, czy nie padnę po tym.
Mateuszkowa ja się cieszyłam, że u mnie nie pada i dziś dramat - pełno śniegu.
Hej, dzięki za powitanie. Już do was kiedyś zajrzałam, ale czasu brak. Może teraz będę częściej bo zbliża się godzina 0 do zamierzonego celu no i potrzebuję kogoś, kto "działa"
Editek ja mojego dziecia wyciągnęłam na krótki spacer, wtedy się odświeża i spać mu się nie chce, a u mnie dziś w dzień -4.
M
Mateuszkowa
Gość
Jolek o masakra! dobrze zrobiłaś!
Editek fajny pomysł zrobię jak mnie natchnie
Natalini no właśnie ja Ciebie nie kojarzyłam jakoś
a ja nie wychodze z małym bo wietrzysko takie, że dramat! oblodzone chodniki a co gorsza przeciez mi ze śniegowców wyrósł!!!!
jutro muszę jechać z P do lekarza, oczywiście nie mam z kim Matiego zostawić, problem jest , nagle wszyscy w pracy. ale moja matka stwierdziła, że sie zwolni, oczywiście nie byłaby sobą jakby nie napomnkęła, ze chce COŚ ZA TO!! no oszalała.. zasmiałam sie , że niby żart ale cholera ją wie. zwlaszcza, że nie prosiłam o to aby się zwalniała, bo już ustaliłam, że wszyscy pojedziemy ..
Editek fajny pomysł zrobię jak mnie natchnie
Natalini no właśnie ja Ciebie nie kojarzyłam jakoś
a ja nie wychodze z małym bo wietrzysko takie, że dramat! oblodzone chodniki a co gorsza przeciez mi ze śniegowców wyrósł!!!!
jutro muszę jechać z P do lekarza, oczywiście nie mam z kim Matiego zostawić, problem jest , nagle wszyscy w pracy. ale moja matka stwierdziła, że sie zwolni, oczywiście nie byłaby sobą jakby nie napomnkęła, ze chce COŚ ZA TO!! no oszalała.. zasmiałam sie , że niby żart ale cholera ją wie. zwlaszcza, że nie prosiłam o to aby się zwalniała, bo już ustaliłam, że wszyscy pojedziemy ..
Jola no masakra jakaś,zobaczyć jak ktoś śpi pod drzwiami. Dlatego co dzień dziękuję za dom.
Mateuszkowa może mama za darmo da radę;-) Ja też wszędzie z dzieciorami.Mam gdzie zostawić,ale onenie chcą.Jak tylko wywęszy że gdzieś sie ubieram to już stoi z kurtką.Albo zaraz jest: po co się inaczej ubrałaś?
Mateuszkowa może mama za darmo da radę;-) Ja też wszędzie z dzieciorami.Mam gdzie zostawić,ale onenie chcą.Jak tylko wywęszy że gdzieś sie ubieram to już stoi z kurtką.Albo zaraz jest: po co się inaczej ubrałaś?
reklama
Podziel się: