reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

wiesz co,ona się rozciągnie jak kilka razy założy.Nie chciałam,żeby potem taki flak miał na głowie.jak chcesz to weź ją w ręce i tak naciągnij od środka .Tylko delikatnie.
a prać bawełnę musisz niestety ręcznie i nie wykręcać tylko tak lekko.Położyć i wyschnie.

ps. no ja jestem w szoku jakie głowy mają chłopaki:baffled:t wiesz,że to jest rozmiar na 3-3,5 letnią dziewczynkę?:-)

aaaaaaaaaaaaa i ja na tych koturnach bym sie zabila
zresztą nie mogę ,bo mnie kręgosłup boli na obcasach

a humor taki se

Ostatnia edycja:
reklama
Editku zrobie, zrobię, ale Panicz musi sie rpzespać no i znowu zalał mi łóżeczko tym razem.. grr
Jolek a bo pousuwałam tak samo jak niektóre wpisy ;p
Mega oj tam nie sugeruj się rozmiarami hahaha ;D moje dziecko nosi szmaty na 98 cm chociaż inne w jego wieku nosza na 86 ... to jest szał, but numer 25 więc głowa nie może być jakaś mała ;-) ale zapewniam, że wymiarowy jest ;D

jak naciągne to uszy sa całe zakryte, przymierze zaraz znowu i cykne fociaka juz
On chyba nie bedzie spal, matko swieta od 5.30 nie spi !!!! musi do 19 wytrzymac

Jolek ja i tak zawsze wstaję przed 7, bo muszę Angelę wyprawić i zawieść do szkoły. A tak gdzieś od 8 mam czas dla siebie. No nie tylko dla siebie, bo na ugotowanie obiadu i ogarnięcie tego całego bałaganu przed pracą. Dzisiaj tak mi jakoś wszystko sprawnie poszło, że nawet czas na ćwiczenia znalazłam. Ale pora kończyć przyjemności, bo zaraz córa kończy lekcje.

A co do czapek to kupiłam sobie na jesień taką fajną ciepluchną i co :dry: teraz Angela nosi :tak:
Jeszcze trochę i zacznie się podbieranie ciuchów :-)

Dziwczyny ale ja tez całe życie na płaskich praktycznie buciorach jestem :) Muszę w razie co sobie jeszcze trampki zakupić na zmianę :) Ale w tych tak jakos nie czuje się tego, że to obcas jest :)

jolek ano wydlużam bo chyba tego chce mój organizm :) Nawet teraz siedzę i myślę, że w sumie jeszcze bym sobie cos machnęła:-p

Dorka twój mati ma takie giry jak Maks a prawie rok różnicy między nimi:szok:

u mnie jest to samo z szalikami,chustkami.Wszystko mi zabierają.I jeszcze kosmetyki.Krem mam schowany w szafce w kuchni:baffled:

świetna ta czapa,a i Mati się pięknie prezentuje. Ja już się nie mogę doczekać naszej czapeczki:)

reklama
Do góry