reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

ja też juz rosołek wstawiłam

Edysiek ja moją suknie kupiłam w 1 dni jak poszlam w 3 sklepie ;-) byla też naj, naj :D ale ostatnio przyszła bratowa stwierdziła, że była zbyt PUFIASTA ja się pytam gdzie? :szok: hehehe ona chyba bez nie widziała :p

Editek ja tez za taka skórą chodziłam, zeby kupić ale z eko skóry ;p i nic nie ma!!!!!1 nie wymmiarowe to na mnie :( :( no buty te z babcine wg mnie, no ale jej wybór haha ;-))))) spoko loko, ślub bierze się raz ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dorcia ale ja mam z tamtego roku kupiłam w reserved i jest swietna z takiej miękkiej skory tzn. chyba to cos skóropodobne ale i tak ją uwielbiam hehe a w tym roku to wiekszośc ramonesek ale jak dla mnie to za krotkie są. Jak sie cieplej zrobi to wybiore sie na sklepy bo jeszcze chciałam buty na codzien i znalazłam w deichmenie o takie coś trampki na koturnie - Buty damskie - Damskie - DEICHMANN tylko moze jasniejsze. widzialam dziewczyny u nas łażą to fajnie na nodze wygladają ale niewiem czy do mnie beda pasowac musze sie wybrac i poprzymierzac.

Editku nie wyświetla się str.
ja na koturnie to bym juz calkiem jak żyrafa wyglądała -_-

poszłam myć włosy, a Matiw tym czasie zdjął gacie, pieluche i zaszczał kojec
bosko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trampki na koturnie - Buty damskie - Damskie - DEICHMANN a teraz ? one sa na stronce deichmana w botkach a nazywaja się tramki na koturnie czy jakos tak. a ja właśnie jestem niska i dlatego szukam czegos na codzien na spacery z małym bo w balerinkach wygladam jak karzeł heheh.
Mati spoko hahaha moze nie chce juz pieluchy nosić :-D ja włosy myję dopiero jak maly pójdzie na drzemkę bo niewiem w jakim stanie bym pokój zastała hahaha a nie mam go gdzie wsadzic :-D:-D

Editek ja sobie te buty kupiłam tylko takie popielate bo nic innego nie było w moim guście i są bardzo wygodne :)

A ja tu poćwiczyłam skalpel i insanity cardio resistance a wy już się rozpisałyście w tym czasie:-D

Editek no widzisz, a ja wtedy już suszyć nie mogę bo się boi mały :/ tez tak myślę, z tą pieluchą tylko,wiesz.. on też nie chce na nocnik!
teraz już widzę, ja sobie nie wyobrażam latania za Matim w takich :D hehehe w sensie, że zabiłabym sie napewno ;p ja chodze caly czas na płaskim praktycznie

Ja też chcę takie buty :tak: Jeszcze ich na żywo nie widziałam, ale wpadły mi w oko :-)
Ja ogólnie nie lubię butów na obcasie, ale za to na koturnie uwielbiam :tak:

Ja już zdążyłam pozumbować, o tak troszkę pół godzinki. No to nie to co Gaja i jej wyciskacze ;-) Ale jak dla mnie wystarczy, jak dla mnie to i tak coś po wielomiesięcznym zastoju :zawstydzona/y: pot po dupie ścieka to chyba nie jest źle.

MEGA MAM!
jest boska!!
ps- zmierzyłam i jest taka obcisla, ale jak pisałaś powinna sie rozciągnąć ??
:-)
przylega idealnie
( jak to prac? ręcznie?)

Dorka to dawaj fotkę czapki:-)
Gaja no właśnie nie wiedziałam czy będą wygodne ale skoro tak mówisz to muszę sie ruszyc do deichmena i zmierzyc hehe
Edysiek ja też wole koturny bo po obcasie stopa mnie boli hehe

reklama
:szok::szok::szok: Jaka produkcja tu od rana:-D Dziewczynki spać nie możecie cy cuś :):-D

Witam się i ja. Szał zakupowy trwa widzę.

Editku butki super:) Kaszki w rossmannie nie są w promocji dlatego wzięłam na razie jedna dla uzupełnienia zapasu, czekam może coś od piątku będzie. Stokrotki niestety nie mam w okolicy :(

Edyśku kaloryferek super , może sobie taki sprawię i opale na solarium :-D

Gaja zdrówka dla Olci. Igi też mi chrycha dlatego po 12tej mykamy do pani doktor.
Widzę kobito wydłużasz sobie treningi wydłużasz :szok:

Mateuszkowa pochwal się co tam masz od Megi. Pierwsza wstawiona suknia mi sie nie wyświetla druga nawet ok, buty też nie są złe ale ja bym sobie takich nie kupiła. Nie podobają mi się buty zapinane wokół kostki. Moje siorka pewnie by sobie takie kupiła ale ona jest inna :-D

Mega jak tam dziś humorek lepszy???
Ja słyszałam że po tej wiośnie na koniec miesiąca ma zima zawitać :(

Do góry