reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

laski no bo rozwinięcie na Grupe JAK COŚ na ten temat :-)

Gaja współczuje :/ :/
EDysiek a myślałam, że będzie ładniej w długiej.. mam masakra cellulit ostatnio nie wiem czy to zwalcze!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(
Mega mam ale nie da się jej skopiować, a print screen coś mi nie wychodzi!! :baffled::baffled:

reklama
no mam to CHYBA ta, bo ona zmieniała

Zobacz załącznik 544769

Edysiek no wlaśnie przed kolano nie moge, bo mam takie nogi, że albo do połowy uda, albo równo z kolanem, bo mam jakies takie "dupki kolanowe" nad kolanem samym, no.. wiesz o czym piszę?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no właśnie nie jest takim szczypiorkiem

jak pisałam nie jestem pewna czy to ta, bo to może być tez ta:
Bez tytułu2.jpg

Załączniki

• Bez tytułu2.jpg
    Bez tytułu2.jpg
    7,2 KB · Wyświetleń: 22
to ona jedną, a ty kup sobie drugą;-) będziesz miała w bratowej przyjaciela na całe życie:-):-):-) no i masz za kolanko,a nawet długą

Ta pierwsza sukienka całkiem fajna, taka zwiewna i delikatna ale właśnie pasuje chyba do takiej dziewczyny o delikatnej urodzie. Teraz tyle tego jest do wyboru, że naprawdę ciężko coś wybrać.
Ja w mojej sukience zakochałam się od pierwszego wejrzenia, mierzyłam wiele ale chyba od razu wiedziałam że to będzie. Oj dawno to było ;-)

Żurek się gotuje teraz idę powiesić pranie.

reklama
A ja dzisiaj grochowa z łuskanego groszku robie bo juz nie mam pmysłów normalnie na to żarcie ehh.....

A buty moja babcia ma podobne ale nieweim moda wraca hehehe;-):-D
A co do sukienki to włąsnie szczuple osoby fajnie wyglądają bo moja szwagierka chciała podobną ale włąsnie jej nie pasuje.
Dorka ty masz dupki nad kolankami hahahahaha a co do celulitu to kawę sobie rób bo pomaga hehe

Edysiek ja miałam też zurek robić ale chyba zrobe jutro bo mam troche wędliny i trzeba to zużyć heh

A u mnnie nie ma juz sniegu i srednio zimno ja nawet chodzę w skórze swojej bo ta zimowa kurtka mnie przytłacza już i nawe nie marznę ale wczoraj mialam 6 stopni a dzisiaj już -1 to chyba muszę sie z zimową przeprosic hehe

Do góry