reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Jolek ja tego nie używam w ogóle
bo Mati mi się pare razy zaklinował w tym wyjściu! jest za wysoki i jak dupka wyjdzie i stoi to głowe podnosi i bam w szczebelki i ramę :/

reklama
O matko jakie tu dziisaj tłumy hehe No ja dzisiaj na poczcie stałam 40 min taaaaka była koleja. A co do przepuszczania to ja ie puszczam bo jak ja moge czekać z dzieckiem to reszta tym bardziej może. potem poszlismy na spacerek bo u nas fajnie dzisiaj szaro i buro ale cieplo w miare hehe

Jolek ja dzisiajj tez wszystko na ostatnia chwile robiłam chyba jaiegos lenia mam bo J dopiero po miesiącu zastoju do pracy poszedł a tak zawsze dwie osoby w domu to szybciej sie wszystko robiło hehe a co ciekawego w rossmanie bedziesz kupowac?

Dorciu co do łózka to nie pomoge ci za bardzo bo my małego przenieslismy do łóżka brata i śpia razem hehe a mają takie duze rozkładane. ale moja bratowa kupiła ostatnio taki tapczannik malutki bo ona musi miec posciel schowana bo niewiem czy te łóżka z materacem to maja wszystkie szufladke na posciel.
a jak tam twój remont? kupujesz dalej materiały?

co Wy na to ??? :

51390368baaf1.jpg

Editek ja jeszcze nie zaczęłam kupować :-D:-D:-D:-D to pewnie w kwietniu bo promocja na szafe taką co chcemy jest do 30.04 więc trza odwlec jak najdlużej w czasie :D

Załączniki

• 51390368baaf1.jpg
    51390368baaf1.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 42
Fajne zdjecie kurde jakbym sie odrazu po porodzie wziela za siebie to bym teraz tak wygladala hahaha:-D(jasssne);-)

Ja nie wiem o jakim Wy łóżeczku z pieskiem piszecie:eek:

Mateuszkowa to fotomontaż:-p co Ty nas tu zaskoczyć chciałaś, my po porodzie też tak wyglądałyśmy :-D:-D:-D:rofl2:

Editku byłam po papier do pupy, kaszkę dla Igora i Calgonit do prania. Mamy tak twardą wodę ostatnio pranie pomimo płynu do płukania jest takie sztywne że aż nie miło:(

Uśmiałam się z tych Waszych rowków i kaloryferów przed czy po porodzie :-D

Mateuszkowa pewnie dla chcącego nic trudnego, godziny ćwiczeń i dieta wspomagająca budowę mięśni i masz taki kaloryfer :rofl2:

reklama
Edysiek co Ty chcesz?? przecież takie mamy !! ;D tylko nam się teraz marzy taki żeberkowy jak w łazienkach :p

Mega a no :D

Do góry