reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

dla chcącego nic trudnego, samo się robi :-p

Załączniki

• 1_ZQDk0QVGufRZUF54wPUVWBTPu97PqLxQ,ow600.jpg
    1_ZQDk0QVGufRZUF54wPUVWBTPu97PqLxQ,ow600.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Hejka:-)

Dorcia z tym kaloryferem poruszającym to nieźle pojechałaś hahahahaha:-D:-D

Edysiek o to mi by sie cos takiego przydało hehe tylo nieweim czy by minie ta kratka obstała hahaha

Jolek a niewiesz czy kasze sa w promocji? ostatnio były w stokrotce 3 w cenie 2 i wychodziła jedna 5.49 czy jakos tak.

Witam i ja przy porannej kawce :-)
Mega jakoś ciężko mi w to uwierzyć, patrząc na ten śnieg.

Idę zaraz gotować żurek, tak coś mi się zachciało dzisiaj :tak:

hej laski

jestem tak wkur.......................zła
nie dość, że @ idzie i coś dojść nie może :angry: to jeszcze w nocy nie spałam ok 2-3, bo jakieś dałny pod oknem mi sie darły i <Mateusz wstał po 5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no dramat, do tego ciśnienie masakra, łeb mi nawala, kawa nie pomaga :( kłaki trza umyć zaraz i P dziś wychodzi, tyle, że nie musze pojechac po niego bo teściowa go przywiezie.

pokaże Wam buty jakie sobie moja przyszła bratowa kupiła na ślub, no mi się nie podobają:
Tamara: obuwie damskie ślubne

nie wiem jaką kiecke kupić sobie, myślalam o długiej ale już nie wiem :/
dobra tyle o mnie :-D

EDysiek umarłabyś ze śmiechu jakbyś zobaczyła zdj z balu P. kolesie poprzebierali się za batmany, supermeny i inne tego typu i "mięśnie" był tak wszyte w kostium, że co niektórym podchodziły pod cycki bo tak go ubrali :-D:-D:-D:-D:-D

Mega i bardzo dobrze!! a w jakim woj. ?:D hehehehe bo to tez zależy ;-))

Edysiek kurde ta stokrotka to ma fajne promocje, szkoda, że u mnie nie ma :/ a my już na krowim mleku!!!! i kaszki też te "żołte" kiedyś poamiętam jak 4,50 zl ksoztowały :/ a teraz na p[romocji za 6,50 !!!! no masakra.. człowiek mógł zapasy zrobic;-)

wszędzie ma być wiosna,to już ostatnie podrygi zimy:-)

mateuszkowa,jak cię bratowa namierzy i przeczyta..........;-)
te buty wyglądają jak do tańca towarzyskiego.Może szykuje jakiś szoł :p

Ostatnia edycja:
ee coś TY, Ona zapewne po TAKICH forach nie chodzi ;p
a co mam kłamać, że mi sie podoba? :p suknia też nie w moim stylu :p ale w sumie to nie mój ślub ;p

witam,
Dorka niezła cena za te buty na jeden raz:baffled:
A tak btw u nas dalej śnieg prószy:baffled: Do tego Olkę w domu mam bo miała w zeszłym tygodniu taki mokrawy kaszel a wczoraj w przedszkolu pani mówiła, że cały czas kaszlała i faktycznie w domu miała taki napadowy kaszel, cały czas ale już suchy :/ Także inhalacje poszły w ruch i dziś ją zostawiłam bo lepiej niech to jej minie:baffled:

Mateuszkowa a czemu długą ? Pokaż nogę, przecież nie masz czego ukrywać.
A buty też mi się nie podobają.

Chyba pora się ruszyć i coś zacząć robić, ale coś mi ciężko :baffled:

reklama
cześć Gaja
kurde chorobska atakują znowu.Moja też miauczała rano ,że ją gardło boli,ale na razie tabletka w paszczę i do szkoły. tfu tfu tfu 2 lata chora nie była tfu przez lewe ramię

mateuszkowa a masz gdzieś suknię do oglądnięcia?

Do góry