reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

hej laski

dzięki uprzejmości sąsiadów pospałam do 4.30
wtedy zaczeli się tłuc, stukać w kaloryfery, rzucać łożkiem ( ???? ) ja nie wiem co sie tam dzieje... oczywiście Mateusza tez obudzili i co ? i nic nie zrobię przecież! cholerne mieszkanie w bloku:angry:

Jolek a jak :-D:-D
Editek no zjadłam trochę :-Dparę kawałków ciasta było:-D co zrobić, takl patrzyło na mnie :-D z tym wshodem to fakt, ceny są zabójcze :tak: a co ta herbata ma robić ? :confused:

reklama
Ha ha ha i jeszcze pewnie wołało co :confused::-D na mnie nigdy nie patrzy mnie zawsze woła hahha
A ta herbata to irving zielona ale jajkas podobno oczyszczająca z pokrzywa i ananasem a co ma robić hm... no odchudzic mnie:-D:-D
Matko o 4:30 ale bym się wk..ła:wściekła/y: ale może mały za to szybciej ci zaśnie:tak:

Editek aaa taka.. nie slyszałam o niej :nerd: no Mati aktualnie śpi.. zasnął po ok godzinie, no ale co zrobić, chyba tylko wiatrówke kupić :-D

gdzie reszta laseczek ????????

Hejka. Piękne słońce u nas. Czekam aż trochę osuszy się poranny deszcz i śmigamy na dworek.

Editku daj znak czy faktycznie tak oczyszcza ta herbata. Ja mam puchę herbaty z biedrony ostatnio jakaś akcja była i 40 saszetek za ok 7zł.

Mateuszkowa
oj ja bym wstała i poszła zjeb*ć skoro naprawdę głośno się zachowywali. I co z tego że mieszkanie w bloku!! Ja też mieszkam w bloku i jak sąsiedzi za głośno się zachowują to idziemy zwrócić uwagę!

Byłam dziś w rossmannie po proszek do prania i patrzyłam za tą Editkową herbatą. Niestety u nas nie ma irvinga żadnej herbaty.
Spacer zaliczyliśmy i to bez wózka, chciałam zmęczyć młodzież niestety słabo się zmęczył bo zasnął dopiero teraz. Widzę cisza tu okrutna więc uciekam.

Gaja co się z Tobą dzieje??

Witam :-)
U nas rano było ładnie ale teraz deszcz pada. Z jednej strony już mam dość zimy i chcę wiosny ale jak ma być taka pogoda to na razie wolę mróz.
Dzisiaj jakaś zamulona od rana byłam ale wypiłam w pracy drugą porządną (parzoną) kawę i od razu postawiła mnie na nogi.

Co do zielonej herbaty to piję w dużych ilościach :-D a ostatnio posmakowała mi z miętą.

my kisimy sie w domu bo istne przedwiośnie u nas..

laseczki co macie na obiad u siebie ( chodzi mi o dziecięce żarło )? bo ja co prawda mam jeszcze na jutro ale potem pomysłów brak a jak jakieś zakupy to trza zrobić :/
ja dziś serwowałam krupnik i pulpety w sosie pomidorowym z makaronem.. oczywiście ja tego nie jem bo mnie mdli jak to widze, no ale ciasto zjedzone :zawstydzona/y: część pomroziłam ale jeszcze blacha została:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jolek moja matka kiedyś im uwagę zwróciła bo było ok 22 a oni wiercili młotem i dziecko wybudzili to powiedziała ta glizda, że ciszy nocnej jeszcze nie ma:angry: a przecież po 4 nie będę się zwlekac i pukać do nich bo pewnie nie otworzą i powiedzą mi , że sa cicho! to taki typ wredoty! Mój też chyba dopiero teraz uśnie! usypiał od 13.. zjadł to może niech poleży chociaż, ale normalnie przelewał mi się przez ręce.. niestety 30-45 min i budze go bo mi na noc nie zaśnie :/

Edysiek ponoć szklanka wody mineralnej ma takie właściwości jak filiżanka herbaty :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja też powróciłam do herbaty zielonej i czerwonej :) Miałam przerwę a teraz znów sobie parzę:tak: Ja zieloną piję głównie dlatego, że pobudza i to mój zamiennik kawy zdrowszy :) Bo na kawe mam od jakiegos czasu odrzut i pijam tylko u kogoś:baffled:

Edysiek zielona z miętą to jest to:):) Widzę że wszystkich dziś taki przymół łapał:/ Mnie do tego strasznie głowa bolała.

Gaja no jesteś kobieto. Powiedz mi kochana jak to wyszło że Maks przestał spać z pieluchą?? Wstawałaś do niego w nocy i go wysadzałaś, sam się budził i wołał siusiu czy jakiś inny patent miałaś??

Mateuszkowa
bo to się czeka do 22giej a potem się wzywa policje. Ja tam bym się zwlekła z wyra, niech se glizda nie myśli że wszystko jej wolno.

Ja nie gotuję specjalnych obiadków dla Igora, on je to co my. My jeszcze na jutro potrawkę mamy. Pojutrze będzie jakiś kotlet z grilla z surówką i dla chłopaków ziemniaki do tego a w piątek kapuśniak (mam zamrożony bo ostatnio M za dużo nagotował). Nie wiem jeszcze co w weekend będzie.

Zaliczyliśmy jeszcze spacer około 18tej - udało nam się bo po 19tej zaczęło padać:)

reklama
Jolek to wcale nie jest tak jak piszesz
już wzywaliśmy kiedyś ale nie policje bo to obowiązek straży miejskiej( dzwoniliśmy tu i tu ) wezwaliśmy jak robili sobie imprezke w nocy byla gdzieś już 2-3 muza na cały regulator i dawaj koko dżambo, ja byłam w 7 mc ciąży i myślałam, że pier... tam..
chociaż slychac ich było na 2 końcu ulicy to dostali tylko pouczenie, żadnego mandatu, i odrazu wiadomo kto skarge zgłosił i wiesz jacy są ludzie-złośliwi. bo jak to można uwage zwrócić..
cisza nocna ciszą nocną ale nie jest to nigdzie regulowane prócz reg. w spółdzielniach i oni umywają od tego ręc e:angry:

no dramat

coś z Twoich obiadów wykorzystam :-)
a mój gad nie spał wcale dziś i już o 19.30 w wyrku leżał.. heheh to lubie :p

Do góry