reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

hej

od wczoraj wałkujemy zająca poziomkę i juz rzygam tym :-D nawet teraz leci w tle a Mati wpatrzony w ekran bo może mu teledysk puszcze, ale nieeeeee pierw bb :-D:-D:-D
myślałam, że wyjdę dziś z tym gadem bo mi farby potrzebne ale lipa, silny wiatr, deszcz, a słońce było przed chwilą :confused:wyobraźcie sobie, że w markecie i w sklepach nie ma farbek tych w kubeczkach tylko takie płaskie :confused::confused::confused: dobra nie zrzędzę kogo to obchodzi :-D

Myangel ja słyszałam o tej metodzie ale wg mnie nie jest to dobre na dłuższa metę bo rozleniwia jelita.. chyba stosuje się to jak ktoś ma zaburzenia na tle psychicznym.. potrzebne Ci są regularne ćwiczenia - np "rowerek " ale nie stacjonarny tylko leżąc na plecach, pobudzisz prace jelit, do tego dużo wody i oczywiście co za dużo błonnika to efekt odwrotny - ja tak bynajmniej mam :baffled:

Jolek nie martw się, może to przez pogodę ? mój wczoraj zasnął przed 16 !!!! :/ :/ ważne, że ucze Go, że po obiadku jest "leżakowanie" w łóżeczku.. dostaje miśki, ew. auto/ książeczkę i siedzi..

Gaja koniecznie pokażd zdj Oli :-)

Editek no właśnie ja chyba odpuszcze spacer przy takim wietrze :/ jeszcze mi znowu coś złapie i będzie męczarnia, trudno .. :/ :/ a tych 3 godz spania zazdroszcze!!!!!

reklama
Pokażę Olkę jak do domu wrócę bo u mamy jestem. Olkę za pieska przebrałam :)
A z rana wyszłam bo Miłosz sobie przypomniał że na drugą lekcję papier szary potrzebuje i musiałam z małym lecieć w deszczu:baffled:

Hejka...

Ja się tylko witam wdepnę później. Miałam kumpelę na kawcea teraz pogoda w miare się zrobiła i zbieramy się na spacerek:)

laski macie jakies pomysły na poczęstunek ? ;/ w pn przyjdzie do mnie ciotka z wujkiem w asyście moich rodziców ( no szok.. ) do Matiego przyjdą, mowia, ze nie na imieniny bo wiedza ze ja nie robie, no ale cos na stol myslalam postawic?!
myslalam o mini ptysiach z kremem budiniowym i albo do tego sernik na zimno albo takie ciasto migdalowo-cytrynowe ( nie jest ozdobne tylko z gory lukier i skórka cyrtynowa ale nie robilam go jeszcze tak jak i 2 poprzednich :-D )
chyba starczy co ? a moze cos latwiejszego ? :p

No i po spacerku:) Fajnie ciepło na dworku szkoda że słoneczka nie ma:)

Editku 3godziny zazdroszczę też bym chciała żeby mały tyle spał w dzień.

Mateuszkowa na poczęstunek krakersy i słone paluszki :-D < żarcik> ja myślę że jedno ciacho w zupełności wystarczy :tak:
Ech piosenka o zającu na samą myśl przyprawia mnie o mdłości.Swego czasu siostrzenica non toper ją wałkowała :baffled:
A po co Ci farbki w słoiczkach??

Gaja zdolna jesteś, kostium Olci wyszedł super:)

Mój młody zamula widzę przed TV czyżby dziś miała być drzemka:confused:
Powinnam się ruszyć sprzątać ale jakoś mi się nie chce. Muszę do M zadzwonić do której pracuje dziś czy do 15tej czy do 17tej.Jak do 17tej to i ja się kimnę troszkę :tak:

Jolek do malowania figurek z masy solnej

a może tez bym doope ruszyła z domu, chociaż wieje coś i mokro..

edit: no poszłam ale zimno u nas rękawiczki byc muszą... :/

a gdzie reszta ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Helloł:-)
Gdzie wy sie podziewacie ło matko !?:confused:
Ja od piatku zapierdziel porządki w szfie porobiłam 3 godziny praswania do tego zakupy a potem jeszcze znajomi przyszli i tak zleciało a wczoraj ciąg dalszy sprzatania dobrze że J wziął malego na wies to szybko mi poszło i jak przyjechali to pojechalismy do Mc Donalda :zawstydzona/y:nie zjadłam wiele bo kilka frytków ale :zawstydzona/y: i pare gryzów mac wrapa ale i tak miałm wyrzuty ehh... dieta.
A zaraz zabieram sie za gotowanie rosołku tylko jeszcze kawka z bb:-).

Dorka i co wymyslilas cos na ten poczęstunek? a może z winiar tam sa takie ciasta na biszkoptach np. czy na krakersach.

Jolek ale on nie zawsze tyle spi tylko ostatnie dni bo cisnienie niskie chyba tak to 1,5 godz. u nas też fajnie sie poprawiła pogoda także korzystamy hehe

Gaja świetny to przebranie Oli heh :-)

Myangel pierwszy raz słyszę o takich zabiegach :nerd: Poszukaj na necie gdzieś po jakiś forach, może tam znajdziesz odpowiedź.
A wcinasz otręby...mi pomagają:)

No jasne, zawsze jem cos otrebowego :) Ja czytalam juz zanim ten zabieg zrobilam tak myslalam, ze moze ktoras z was robila i moze podzielic sie doswiadczeniami :)

Ups laski a gdzie Wy się podziewacie?????? Weekend weekendem ale już mamy poniedziałek!!!

Dojrzałam na FB że co niektóre już po ćwiczeniach, ja jeszcze przed:( Stanowczo za późno ostatnio z Igorkiem wstajemy bo przed 10tą i tak nam jakoś wszystko idzie potem jak po grudzie. Ważne że już posprzątane mamy.

Editku u nie dziś rosołek na obiad a jutro będzie potrawka z kurczaka z agrestem. Pierwszy raz będę robiła i mam nadzieję że wyjdzie mi tak pyszna jak teściowej mojej siostry.

Mateuszkowa u nas tez w miarę ciepło ale rękawiczki dalej nosimy:)
Słyszałam wczoraj w TV że za 3 tygodnie przedwiośnie ma być:) Czyżby to już koniec zimy :happy2:

Gaja Olisia halo????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Myangel a próbowałaś na te swoje problemy herbatki z senesem?? CO lekarze mówią na te problemy??

reklama
ja juz pisałam posta z 2 godziny temu ale forum przestało reagowac na cokolwiek i mnie szlag trafił :/

jolek to trzeba sobie wcześniej wstac przed Igim :p ja tak robiłam jak moje dłużej spały. No chyba, że ty długo siedzisz później bo ja jakbym o 10 wstała to czułabym sie jakby mnie kto obuchem w łeb walnął hehe:-D

Olka mi w nocy wymiotowała od północy i tez rozbudziłam się i chyba do 3 nie mogłam usnąć:angry: Ale na szczęście to jakieś jednorazowe bo z rana kompletnie jej już nic nie było. Oby mnie nie siekło bo takie wymiociska cos ostatnio bardzo mnie lubią :baffled:

Do góry