reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja najlepsze jest to że Igi wstaje przede mną i czeka aż matka się zwlecze z wyra. Ja dziś obudziłam się chwilę po 9tej ale do 9:45 starłam się dobudzić w betach :zawstydzona/y:
Może coś Oli stanęło na żołądku i dlatego wymiotowała. :sorry2:

reklama
hej laski!
wiecie już jakie grzechy popełniłam a co!
ćw dzis odpuszczam, nie moge sie doczekać ciepełka bo wychodzę biegać:tak:
jak narazie dziś jestem bez śniadania i obiadu za to podjadłam wiecie co i i jest jak jest :D głodu nie ma..

raczej nasze plany wakacyjne ostro sie zmieniły trochę mi żal.. no ale :/
auto dopiero będziemy miec jutro

Mateusz doprowadza mnie do histerii bo chce złączyć dwa rozne puzzle i za cholere nie wytlumaczysz ze traktor nie bedzie pasował do auta i tak od tygodnia pieprze o tych puzzlach jak widzę jak sie zbliża z nimi do mnie to uciekam ale dopadł mnie znowiu i teraz!!!

Jolek czytałam, ,że świstaki wyszły wiec ma byc cieplunio :D ja wstawałam ok 10 :p jak Mati miał tak do 4 mc.. ale masakra nic nie miałam zrobionego , z tym, że wtedy dziecko małe to i mniej rzeczy na głowie :p

Gaja współczuje, u Ciebie jak nie urok to sraczka, ale przeciez lezysz cały dzien i jeszcze powinnac fartuch seksowny na wieczór przyodziać

A CO Z ALĄ?

Hejka:-)a my juz po spacerze i tak chwilka na odpoczynek jest heh
Mały cos mi apetytu dostał ostatnio szok normalnie bo on o 2 butlach kaszy mógł cały dzień przezyć :-)
Kupilam sobie ostatnio activie owsiankę i pycha jest jem ja na sniadanie ale sztuka 1,79 wiec chyba zostanę przy platkach owsianych i maslance:tak:

Jolek o ja cie do 10 ja to chyba bym nie mogła tak długo bo ja ranny ptaszek 6 i na nogach już się pałętam po domu heh
Jak bedziesz miala chwilkę to wrzuc przepis a ską masz agrest?:tak:

Gaja no to współczuję nocki oby to bylo jednorazowe

Dorcia to wogle juz nigdzie nie jedziecie na wakacje czy gdzieś w kraju zostaniecie ? bo chyba palnowaliscie za granicę wyjechac?

Editku, tez zagranica ale raczej mniej plażowy wypad.. pojechalibyśmy do Lausanne do znajomych P z pracy :tak::tak: myśleliśmy o 2 wyjeździe później ale ciężko to zgrac finansowo :baffled: i czasowo :baffled::baffled: a tak to wyremontuje sobie może pokój :-D
to narazie tylko plany, ale chyba najbardziej rzeczywiste...

ja już nawet miejscówy w Rumunii obczaiłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo cenowo jest w miare ( taniej niż w Pl ) tylko ten dojazd... szacowany na 18 godz:baffled::baffled::baffled::baffled:

Editku agrest mam zamrożony od mamy i kilka słoików z agrestem też mam z myślą właśnie o potrawce. Miałam latem kupować ale jak moja mama usłyszała ile kosztuje to powiedziała że ma od zarąbania na działce i mam nie kupować ona mi zostawi. Teraz jak byliśmy na święta to sobie przywiozłam.
Dlatego dziś rosół robię bo potrawka jest na bazie rosołu(bulionu).
Tu masz przepis tylko w nim zamiast agrestu masz rodzynki Potrawka z kurczaka tradycyjna
Teściowa mojej siostry daje rodzynki jeśli potrawka wychodzi za kwaśna.
Co do spania to ja nie wiem ale od jakiś dwóch tygodni tak długo mnie trzyma łóżko:p

Mateuszkowa masz rację nie ćwicz przecież bez śniadania i obiadu jesteś
:-p
Jak Igi był malutki to też do 10-11 potrafiliśmy spać :tak:

Witam :-)
A o mnie to już zapomniały :huh: nikt nie pyta.
Ja już w weekend byłam w domu. Bo wiadomo wszędzie dobrze ale w domu najlepiej :tak: W sumie to tylko na lodowisku byłyśmy, ja ostatni raz jeździłam chyba ze 20 lat temu :baffled: i okazało się że jednak umiem. Córcia jakoś sobie radziła, choć ogólnie potrzebowała pomocy.

Teraz już powrót do rzeczywistości. Jakoś dzisiaj nic mi się nie chce. Dobrze że nic robić nie muszę, obiad jeszcze z wczoraj. Córcia bawi się z koleżanką a ja mam luzik :-)

Gaja współczuję nieprzespanej nocy.
Ja sama dzisiaj nie mogłam spać i nie wiem czemu. Obudziłam się w środku nocy wyspana i nie mogłam zasnąć. Tylko że o 5 trzeba było wstać do pracy.

Mateuszkowa jak tam wizyta ? To co ptysie na poczęstunek ?

Editek ja uwielbiam activię wiśniową, tej owsianki jeszcze nie próbowałam.

Jolek fajne wykorzystanie mięsa z rosołu. Ja też jeszcze mam i chyba zrobię jutro jakąś potrawkę i do tego kopytka.
Ja wczoraj eksperymentowałam, bo chciałam zrobić schab jakoś inaczej. I tak po przewertowaniu kilku przepisów stworzyłam własny. Wrzucę przepis na wątek przepisowy.

Edyśku ja wiedziałam że Ty "wczasujesz" dlatego nie wywoływałam Cię:) Lecę zobaczyć ten przepis:)

Edysiek ja coś czułam, że zaglądasz :-D:-D:-D:-D:-D były ptysie i placuszek, a ciocia przyniosła jabłecznik na kruchym cieście, makowiec i ciastka kruche cynamonowe z białą czekoladą :szok::szok::-D:-D:-D + dostałam cudowną azalię i jeszcze coś co nie wiem jak się nazywa:-D a gdzie Twoje zdj na łyżwach ?

Jolek
szczerze to nie miałam kiedy :/ :/ a jak miałam teoretycznie to musiałam se odpocząć :/ nigdy nie słyszałam o wyjkorzystaniu agrestu do kuraka..hmm... mało wiem ! :-D

reklama
Hej:-)

Edysiek fajna kurteczkę ma twoja Angela i widać ze niexle sobie radzi na łyżwach;-) A do picia to ja lubię chyba wszystkie oprócz brzoskwiniowej heh ale kurde drogie trochę są:dry:

Jolek dzięki rzeczywiście fajny przepis ale włąsne nie mam agrestu ale spytam mamy bo u nas na działce to masa tego byla w tym roku :-) a widzisz to twój dzieć od małego tak spi a mój ranny ptaszek chyba po mamusi hihi

Dorcia ale tam na wschodzie jest dużo tanej paietam jak znajomy mówił że za hotel 4 cz 5 gwiazdkowy na nasz to 35zl czy jakos tak ale niewiem czy to tak naprawdę:confused: ale miałas wyżerkę wczoraj a teraz przyzanj sę ile zjadłaś co !!!:-D

A byłam wczoraj w rossmanie i kupiła taką dziwna zielona herbatę koleżanka mi doradzila z tym że za 10 saszetek 6 zł to trochę drogo ale mówiła że super działa a jak sa promocje to w biedronce po 3 zł można kupić. wypróbuję ciekawe czy naprawdę tak działa:confused:

Do góry