reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hejka. U mnie przeziębienia ciąg dalszy więc nie ćwiczyłam.Przed południem posprzątałam chatkę a popołudnie przeleżałam pod kocykiem.

Mateuszkowa u nas też dziś pizza i koktajl bananowy. M dziś miał wolne więc szalał w kuchni.

Gaja najlepsze życzonka dla Oli. Super widzę plany na dzisiejszy dzionek mieliście.

A gdzie reszta dziewczyn he??????????????

reklama
Witam :-)
U nas powoli mróz odpuszcza. Wczoraj rano było jeszcze bardzo mroźno bo -16. A wieczorem jechaliśmy do znajomych to było około -14 a jak wracaliśmy po 23 to tylko -10 ;-) Dzisiaj już nieco mniej mroźno.
Dzisiaj taka leniwa niedziela, tylko na spacerku byliśmy.
Gaja zazdroszczę kuligu :tak:

Hejka. U nas też mróz odpuszcza. Zaliczyliśmy najpierw spacer sami a później z piesem:) Przymulamy teraz:)

Dziewczyny wracam do Was ! Moge? Pozwolicie mi jeszcze?
Od dzisiaj zaczynam znowu walke ze swoimi kg bo ostatnio widze że się zapuściłam a w sumie wakacje coraz bliżej, które zresztą mamy już zaplanowane ;-)

Ja biore te moje tabletki dalej więć mam nadzieje żę od nich schudnę ;-) Editek a Ty swoje sprzedałaś? :> Bo jak nie to może je odkupie od Ciebie? :*

Gaja jak tam urodziny Oli i kulig? :-D napewno wymarzliście ale to na zdrowie ! ;-)

Edysiek a u Was jak ferie mijają? Pogoda wymarzona pewnie co :))

Editek widze że i Ty wracasz :** :))

Mateuszkowa a co u Ciebie ;* mam nadzieje ze się już nie kłócisz z mężem :* :))

Jolek jak tam przeziębienie? Mam nadzieje żę dzisiaj już lepiej ;**

A może ja napisze co u nas? Ostatnio miałam masakre bo dzieciaki tak chorowały że nawet nie mialam czasu się umyć bo ciągle był płacz. Jasio na całe szczęście już jest zdrowy i chodzi do przedszkola ale Olek ma zapalenie ucha. Najgorsze że Olo nie może dostawać żadnych syropówe bo wszystkim wymiotuje :wściekła/y: od dzisiaj chyba bedzie miał zastrzyki... masakra !!
A ja też byłam chora ale już na całe szczęście jest ok :tak:
W sobote idziemy na 50-lat teścia niestety z dziećmi na 17 ale dam rade he :-D
Reszta na zamkniętym ;*

witam,
ja w kuligu nie brała udziału bo z Maksem to wiadomo - nie bardzo :/
Po drugie nie miałam kompletnie humoru bo zanim wyjechaliśmy do brata teściowa mi go popsuła i do dziś mnie ściska w dołku:-( Ja nie wiem, że ludzie są tak mało wyrozumiali, liczy sie tylko co oni chcą a jak się nie podporządkujesz to od razu wielka obraza:no:

Jeśli zaś chodzi o dietkowanie to jest ok, nawet jeść mi się nie chce, w sobote tak mi podniosła teściowa ciśnienie, że tylko rano jogurt zjadłam i pół bułki u brata:no:

Napiszę na zamkniętym o co poszło.

Gaja szkoda że nie uczestniczyłaś w kuligu ale masz racje, przy małych dzieciach czasami trzeba z czegoś zrezygnować. Ale zima pewnie w takej leśniczówce piękna co? :tak:
Ja wczoraj byłam z dzieciakami na spacerze ale tylko na 30 mniut bo zimno jak diabli ale las był cudny ! :)

Hej,
wczoraj pastonowiłam zrobic chlebek, który sam sie wyrabia przez noc :-) za jakieś 2 godz będę go piekła..

Od 2 albo 3 .02 przechodzę na dukana. wydaje się to być proste, ale jak będzie to zobaczymy... wg dukana moją idealną wagą jest 64,3 kg !! :D także powinno się udać, aczkolwiek po obżarstwie w week czarno to widzę :p chyba jadłam na zapas.. no ale kokos w czekoladzie.. miażdży. polecam.
u nas mróz trzyma jeszcze chociaż ma być odwilż już. nie chce mi się chodzić na spacery jak taka pogoda, śnieg to jest czarny wręcz przez ten smog.. więc kisimy się w domu..
z mężemu już lepiej, ale nie idealnie, nie wiem czy tak będzie kiedykolwiek
aha zdechła mi dzis świnka morska :/ :/ czekam na P, bo ja jej nie wezme :/ ale to wieczorem..

Editek ogarnęłas się ? :cool2:
Ala no witaj , pewnie, że możesz, widze, że znowu duuuuuuuuże zawirowanie w Twoim życiu:sorry2: oby dzieci już nie chorowaly bo chyba im starczy.. a czemu ubolewasz nad tym, że idziecie z dziećmi na te urodziny? :confused::confused::confused: chyba to normalne? :confused: a może nie?

Gaja o zdziwiona jestem! myślałam, że będziesz brac ja bym wzięłam Mateusza, no chyba, że to kulig hardkor :-D:-D:-D co Ci ta "gadzina" teściowa zrobiła??????? :/ leće czytać..

reklama
Witam :-)
Ja właśnie wstałam :tak: ferie to ferie :-p A tak serio to mam w tym tygodniu 2 zmianę to mogę pospać.
Właśnie piję kawę i zaraz idziemy z córcią do sklepu.
Inia wracaj, brakowało Tu Ciebie :-)

Do góry