reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa niby normalne brac dzieci na urodziny ale wolalał bym je zostawić w domu ale chociaż kolo 20 odwieść i mieć spokoj. A tak pewnie będzie do 21 i nara do domu bo dzieciaki będą piszczeć zmęczone :-D ja nie jestem wyrodną matką ! :-) A chomika szkoda. Ile już miał? :-( Co do dukana to powodzenia :* będe trzymać kciuki !! Kiedyś też byłam ale zrezygnowałam teraz licze na mojego tabletki :-D

Edysiek ciesze się że komuś mnie brakowało heh :-D mi Was też !! :*

Suwaczki ustawie za tydzień w poniedziałek jak się zważe ;-)

reklama
Hejka. Jestem ale gadam przez tel. i nie mogę się skupić na czytaniu. Widzę naskrobałyście tu i na :ninja2: wdepnę później.

Hejka no i miałam napisac ale wpadnę wieczorkiem bo kolezanka przyszla na kawke a i jeszcze o 18 mam ksiedza dzisiaj:dry:
I jak zwykle zawsze coś :dry:Alle tęsknie za pogaduszkami z Wami także bede wieczorkiem :-)

Ala ja tam sobie nie wyobrażam iść na imieniny do teściow i nie wziąć dzieci :p w końcu to ich wnuki więc niech bawią a ja wtedy mam chwilkę dla siebie :p i tak nawet jak bez dziecka byliśmy to siedzielismy do 20-20.30 max :p :p jakoś wolę młodsze towarzystwo hahahaha ;D to była swinka, miała jakieś 3 lata ponad, jeszcze zastanawiam się nad dukanem bo ma duże efektów ubocznych:/

Jolek co Ty cały dzień gadasz? ;D nie wypłacisz się za rachunki , chyba, że masz darmowe :-D:-D
Editek no kolejna, zaraz po Jolku , ciągle ich nie ma, ciągle zajęte :-D
Edysiek co zrobić :( dobrze, że Mati mały i za bardzo do swinki się nie przywiązal.. nie planuje żadnych zwierząt póki co.. a co z Waszym pieskiem ?! bo Angela chciała, tak ?

witajcie dziewczyny, ale sie za wami steskoiłam.
Ostatnio nic nie pisałam jakos weny brakuje no i jakas deprecha mnie chwyciła, nie mam nastroju i jakas przygnebiona jestem i tez nie chcialam wam smecic i marudzic wiec tylko podczytywałam was.
Na dodatek musialam odpuscic cwiczenia bo zapalenie miesni mi weszlo i chodzic za bardzo nie moge, prawa noga boli jak cholera stanac na niej nie moge. Byc moze cwiczenia z ewka lub mel b mi sie słuza i jak narazie musze odpuscic, ale za to postanowilam ze wkoncu biore sie w garsc a nie rozpaczam i zamiast ogolnych cwiczen bede chociaz brzuszki robic. zawszed to cos.

dziewczyny czytam ze macie jakis watek zamkniety i tam sobie piszecie. Jest mozliwosc zeby do was dołaczyc? oczywiscie jezeli wszystkie sie zgodza, a jesli macie taki jakis prywatny to ok, nie ma problemu rozumiem :))

inia63 witaj, my sie chyba nie znamy :)) miło cie poznać
jakie tabletki bierzesz na odchudzanie? pomagaja cos?

gaja zazdroszcze kuligu, uwielbiam takie wypady...szkoda tylko ze ty nie bralas czynnego udziału :))

u nas odwilz i ciepełko fajnie bo zaliczyłam z mala długi spacerek, pospała troche na dworze a teraz szaleje w łózeczku :)

No i poszedł kler fajnie że tak szybko uff i z głowy na dwa lata hahah
U mnie podobnie jak u Olisi jak nie urok to sracz...ka a do tego brak weny i chęci napisanie czegokolwiek ale jak to Dorotka pięknie ujęłaś łogarnęłam się:cool2: wreszcie.

Alus o nie mam tych tabletek sprzedałam je zaraz nawet nie wiedziałam że tyle chętnych będzie szok normalnie hehe
A co do imprezki to ja zawsze biorę dzieci yzn. mlodszego zawsze ze starszym różnie bywa on lubie sobie w domu w ciszy pograć hehe

Dorcia współczuje straty świnki wiadomo zwierzak jak zwierzak ale człowiek się jednak przywiązuje ehh...

Olisia no to pieknie się załatwiłaś a ty na dukanie jesteś dalej?

Gaja a jakiego tego tableta macie bo włąśnie sie przymierzamy do kupna ze względu na małego bo bajki w samochodzie oglada?

Edysiek a jak tam Twoje czytanie skonczyłaś Greya?

Jolek widzę że ty też jak to Dorcia ujęła wiecznie zajęta hehe

A włąsnie zapomnialam Greya skończyłam nawet mi się podobała heh:-)
A my w sobotę mieliśmy 11 rocznice ślubu i z racji tego wyszlismy do baru bez dzieic spały u dziadków ale co tam się działo szok przedz jedną pojeb..aną osobe masakra opiszę Wam na :ninja2: moze cos pporadzicie ale chyba już dzisiaj nie dam rady bo J ma wolne a teraz korzystam puki go nie ma ha ha:-)

Editek mamy GoClever A93 czy jakos tak w przystępnej cenie :)
Oliśka mi sie wydaje, że to nie same ćwiczenia a sposób ich wykonywania, na pewno nadwyrężyłaś część dolną kręgosłupa, oni zaznaczaja aby tak ćwiczyć aby nie nadwyrężać za mocno tej partii ciała bo może to miec fatalne skutki. Często po prostu trzeba używac mięśnie brzucha aby utrzymać daną pozycję a nie wyginać plecy. Nie wiem czy w ogole wiesz co ja tu napisałam, bo sama nie wiem jak to określić:-p

Dorka świnka i tak swoje przeżyła :) Choc miałam taką co 5 lat żyła :)

Editek no to sto lat z okazji rocznicy! my mamy w piatek nieco mniejsza bo 9 lat bycia razem, to se P idzie na impreze firmową bo bal mają na 300 osób. oczywiscie bez towarzyszących i motyw przewodni gwiazdy kina , niech się za borata przebierze, nawet nic mu nie powiem bo przecież jak dla mnie iść nie musi :-D:-D:-D

Gaja ja miałam takie co po 8-9 lat żyły, no nic.. trudno .. :/ wiedziałam , że tak będzie

Olisia weź się w garść i pisz :tak:

reklama
Gaja a jaka ta cena jeśli mogę spytać bo też nie chcę niewiadomo czego ważne dla mnie tylko żeby był ten większy chyba 10 czy jakos tak

Dorka hahahhaaha:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D za borata nieźle hahahahaha to chyba musisz mu kostium pożyczyć hmm ... hehe normalnie padłam

Do góry