reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Editek wszystkiego oc najlepsze na rocznice ślubu
ja nie jestem na dukanie, tylko tej diecie co wysyłałam Tobie albo Edyśkowi
gaja23 tak wiem o co ci chodzi, ale to nie kregosłup ani krzyż tylko prawa noga albo biodro gdzies na jakimś stawie albo na kości bo mnie jedno miejsce boli
Mateuszkowa próbuje jakoś dojsc do ładu ale wszystko mnie przygnebia, moze dlatego ze finansowo u mnie katastrofa i nawet nie mam na mleko w proszku dla dziecka :-( i musze podac jej zwykłe kartonowe ryczec mi sie chce
rachunki nas zrujnowały

reklama
Olisia głowa do góry ja też ten sam okres co Ty przechodzę obecnie:-(

Co do ćwiczeń to czasem nacisk na kręgosłup powoduje właśnie problemy z nogami czy rękoma ale może faktycznie coś ze stawami masz:baffled:.

Editku 345 zł dokładnie kosztuje i ma niecałe 10 cali :)

Hejka :-)
A ja własnie przez ostatni miesiac przechodziam to samo musiałam wybierać co kupić czy margarynę czy cukier nosz masakra dlatego nawet mi się nie chciało pisać ale narazie dostalismy wypłatę i to całkiem sporą ale niewiem też na ile czasu ma mi wystarczyć i koło się znowu zamyka ehh.... życie:baffled:

Olisia głowa do góry nie tylko u ciebie tak jest a w sumie ja myslałam że tylko ja tak mam a tu widzę że duzo osób się zmaga z takim problemami.

Gaja dzięki właśnie go sobie na necie oglądnęłam fajny

Dzień dobry Laski :*
Ja zaczynam dzień od wody z octem ;-) no ale też zaczełam od wprowadzenia Jasiowi syropów bo znowu kaszle :angry::angry: chyba zwariuje z tymi chorobami !

Mateuszkowa no niby normalne chodzić z dziecmi na urodziny i takie tam ale idziemy do lokalu i mialam zapewnioną opieke nad małymi od 20 a tak lipa :-( ale w sumie dobrze będe mogła wrócić do domu o normalnej godzinie ;-) a co do stroju Twojego męża to też się uśmiałam :-D

Olisia witaj :tak: depreche wyganiaj i pisz z nami często bo mam nadzieje że nasz wątek odżyje ! Taka pora roku że powinnyśmy tu być non stop :-D co do ćwiczeń to ja od dzisiaj zaczynam z Ewa ćwiczyć cały ten "skalpel" zobaczymy. Mam nadzieje że szybko się wyleczysz ;* a tabletki napisze Ci na priv ;-). A co do problemów to głowa do góry :* mleko kartonowe też jest dobre ! ;-)

Editek to ja też Wam życze wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ;-) my mamy 7 lutego - 4 rocznice ;-)

Co do kasy to my poki co mamy się dobrze, na szczęście ;-) planujemy właśnie kupno nowego samochodu... masaaaakara ;-)

hej
Słoneczko świeci, to może wyjdziemy na spacer, chociaz chyba to właśnie odwilż i sama nie wiem co myśleć:confused:
nie mam już w domu nic słodkiego bo wszystko zjadłammmmmmmmm

Gaja to taniutki ten tablet:tak:
Editek a no sam niech se wydzierga hahahaha ;D nie no, myślę, że borat nie spasowałby mu raczej coś innego ale ja się w to nie mieszam :-p

Olisia kurcze przykro mi :( :( nie ma Wam kto pomóc? wiem, że nikt się prosić nie lubi ale czas trzeba zacisnąć zęby.. dla dziecko :( tule mocno :*** a może da się jakies rachunki przełożyc na następny mc ? ja tak czasem robiłam i robie :/

Ala a co to za samochód? kurde ja swojego nie mam już 2 tydz i człowiek jak bez ręki się czuje. mam nadzieje, że szybko uporają się z naprawą :angry:

Mateuszkowa to jak Wy sobie radzicie bez auta? A napisz co się tak właściwie stało? Co to za wypadek?? :*
A my auto Skoda Octavia właśnie z Krakowa :-D

Ala no jak to jak :p chodzimy na nogach bo w sumie wszędzie mamy blisko, ew autobusem się jeździ :p :p
mieliśmy jak to się ładnie nazywa " zdarzenie drogowe " :-D:-D:-D na szczeście nikomu nic się nie stało

Witam :-)
Olisia nie daj się w końcu będzie dobrze. Chyba większość z nas ma teraz ten problem, byle przeżyć od 1 do 1. Wegetacja a nie życie :-( I pomyślał by kto, ze przecież oboje pracujemy, no tak tyle że nasze 2 wypłaty to jak jedna normalna.
Może na razie odpuść sobie ćwiczenia, tak całkiem. Wykuruj się, lepiej się nie przeciążaj. Po prostu się dietuj a jak będzie lepiej to wtedy znowu będziesz ćwiczyć.

I nie martw się jak czasem dasz córci mleko z kartonu nic się nie stanie.

Editek gratuluje rocznicy :tak: Wszystkiego naj na kolejne lata.
Greya jeszcze nie skończyłam, wczoraj zaczęłam 3 tom i już mi szkoda że zaraz koniec :-D

Mateuszkowa przywiąż chłopa do łóżka to nigdzie nie pójdzie :-p A tak serio to przecież dzień później też możecie świętować. Ja ciekawa jestem czy mój ma w planach świętowanie naszej 10 bo będzie w tym roku. Pewnie zapomni.

Inia lepiej daj małemu lekarstwa zanim się rozchoruje. A oprócz syropu to może dawaj mu rutinacee junior albo coś takiego.

Gaja ranny ptaszku :-) u Was już po feriach ?

Ja dzisiaj chcę zrobić naleśniki ze szpinakiem, jeszcze nie robiłam i tak mi się zachciało.

Dorka tablet tani w porównaniu do innych ale i tak na niego odkładałam hehe, nie mam aby od ręki wydac tyle. Ale pomału, pomału sie ciuła aby na coś uzbierać no nie? W sumie tez co to za radość jak możesz iść do sklepu i od ręki sobie kupować? Bogacze tez chyba dobrze nie mają, bo to jest już taki odruch wydawania kasy a biedniejszy przynajmniej doceni to, że musiał troszkę uzbierać.
Ech, tak źle i tak niedobrze. Stwierdzam, że robienie studiów i znajomośc języków nic nie daje w małej pipidówie, bez sensu 5 lat kae sie wywalało:no: Choć cien nadzieji został na znalezienie jakiejś roboty.

Co do auta to my mamy toyotę Picnic i obstawiam, że tak do emerytury nia juz jeździć będziemy hehe.

Edyta u nas po feriach, wróciliśmy do rzeczywistości :)

reklama
Mateuszkowa ja to bez auta jak bez nogi heh :-D no ale ja dowożę codziennie Jasia do przedszkola 2,5km w jedną strone :-) ale ogólnie to lubię jeździć autem :-)

Edysiek daje mu Profilaktif czy jakoś tak a choroby non stop wracają. Ale kaszlał tylko rano, teraz już jest ok. Dzisiaj wieczorem mu zrobię mleko z czosnkiem i miodem to będzie dobrze.

Gaja to teraz będziesz odpoczywać co po feriach? :tak: Właśnie ja się muszę dowiedzieć kiedy u nas są i czy przedszkole też ma wolne... mam nadzieje że nie bo co ja wtedy zrobię? :-D wtedy Jasio będzie miał z Kubą przedszkole raz u nas a raz u niego heh :-D:-D

Do góry