reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hej:-)
U ans zapowiada się piekna pogoda a wczoraj było tak ciepło że chodzilam w skórze :-) .

Gaja no to nieźle się nabiegałaś , a nie możesz wybrać pieniedzy z męza konta w swoim bankomacie? Czy prowizję wam za to pobierają? Jak ja bym chciala żeby mój Olek był jak twój Maks ale on za chiny ludowe w domu nie usiedzi na hasło idziemy buty ubiera i na kurtkę czeka, to chhyba jedyna rzecz o którą nie trzeba go prosić heheh

Dorka fajnie macie z tym medicoverem u nas nie ma :dry: bo już sie nawet oststnio dowiadywałam, chociaż z dziecmi jeżdze i tak prywatnie nie licząc ostatniego razu :crazy: ale to przez moją głupote bo zamiast poczekac do popoludnia to wolalam rano i czekałam 1,5 godz. na swoją kolej a i do szczepienia też 1 godz. czekania masakra:crazy:. Dobrze że na parę lat spokój ze szczepieniem. U nas szczepili priorixem a nie mmr na szczęście chociaz maly itak gorączkowal po 5 dniach ale jakos przeszedl ufff.... wreszcei spokój;-).

Idę coś wszamać bo jak narazie tylko kawkę wciągam hehe
A ja dzisiaj mam zebrannie ciekawe co ten mój ancymon nawyczyniał hehe;-) a jutro jedzie na wycieczkę do teatru do lublina oni juz od początku roku mieli 3 wycieczki ta jest 4 fajną panią mają ciągle ich gdzies zabiera:-).

reklama
Witam :-)
Jakoś nic ciekawego się u mnie nie dzieje, to i pisać się nie chce :sorry2:
A jeszcze coś mi internet zamula :baffled:

Mateuszkowa u nas chyba nie ma możliwości prywatnego ubezpieczenia w pracy. Choć właściwie to i tak by nas nie było na nie stać. Skoro teraz ledwo co starcza od 1 do 1 :no:
Editek ja tez biorę urofuraginum, na szczęście teraz można bez recepty dostać.
Może to nie jest mądre samemu się leczyć. Ale ja już mam doświadczenie, że jak sama się nie wyleczę to i tak nic mi nie pomoże.
Gaja to i tak dobrze, że masz bankomat bo ja to do miasta muszę jechać. Choć jakaś cywilizacja u nas jest, bo w niektórych sklepach można płacić kartą. Nawet wybrać pieniądze można, ale nie wiem jaka wtedy jest prowizja i nie korzystam ;-)
Raczej z bankomatami nigdy nie mam problemu, ale my mamy konto w zachodnim.

Pogoda u nas dzisiaj już się popsuła. Zdążyłam tylko szybko z córcią do biblioteki podskoczyć, ale już zaczęło padać.

Olisia witaj :-)
Tak to jest wątek dla odchudzających się. Albo dla tych, co już walkę z odchudzaniem zakończyli (tak jak ja). Ale takie dietetyczne myślenie to już zostaje na całe życie :tak:

Edysiek to trafiłam idealnie :-) ja własnie jestem w trakcie odchudzania sie, zobaczymy jak efekty, mam zamiar troche do świat zrzucic bo wiadomo ze po swietach pewnie co nie co kg przybedzie,a od stycznia to juz na dobre pełna parą ide w zaparte:-)

bry
my już po alergologu
jutro pobieranie krwi na testy i będziemy może coś wiedzieć.. może..
maśc mamy sterydową -_- 1 %

Editek a jakiś inny? czy tez nie ma ? ja u siebie w pracy miałam ale dla wybranych lux med inaczej pelne opłaty, wysokie.. no właśnie jak cos to też ten priorix wybiorę..ale kiedy to będzie to sama nie wiem hehehe, i jak tam po zebraniu ????
EDytko no nie wszędzie jest.. a co ciekawego czytasz ??? jak to nic ciekawego u Ciebie ?? ;-)
Gaja i jak wyszłas gdzieś? :D jadłas jeszcze coś prócz tego jogurtu ?? ;D
Olisia witaj :-)

u mnie na wadze 66 kg i nie da się tego zbić w dół :wściekła/y::wściekła/y: jak dochodzi do 65,5 - 65,1 kg to jest mój szczyt możliwości!
aha miałam usg cycków na 6,.12 to sie coś z systemem popierniczy... ło i zniknęła wizyta -_- i mam na 10.12 dopiero.. jak to nie będzie mój 1-10 dzień cyklu to i tak idę bo nigdy się nie wybiore :wściekła/y:

Dziewczyny ja przepraszam że mnie ostatnio nie ma ale jakoś weny brak a do tego choróbsko Igora się przypałętało, a dziś M wrócił z pracy z gorączką:( Jak mnie ten sam wirus dopadnie to nie wiem co to będzie:(

Editku pytałaś na FB co młodemu jest. Jakaś wirusówka go dopadła. Przedwczoraj w nocy miał ponad 40stopni gorączki:/

Jolek a może to grypa bostońska objawia się własnie wyskoą gorączką nie do zbicia?

Dorka a nie pomyślałam o innych muszę poszperać w necie hehe a po zebraniu spoko obeszlo się bez lania :-D aż się zdziwiłam że mój nie brał udziału w żadnych powiedzmy "akcjach" oceny w miarę oprócz religii hihih ma trzy 5 i cztery 1 :-D ale z tego co widziałam wszystkie dzieci takk mają:confused: a wagą się nie przejmuj ;-) w sumie zima jest i się wiecej je :-)

Edysiek a co ciekawego czytasz?

Olisia witaj a jaką dietę stosujesz?:-)

Jolitko a ty gdzie się podziewasz dziołcho?:-)

Dorka ano zjadłam II śniadanko to pół skibki chleba plus jogurt, obiad : 1/4 piersi z papryką i pieczarkami do tego kasza kuskus, podwieczorek baton musli, a później suszone jabłka hehe:-D

Dziś jak na razie 1/2 skibki chleba z serem żółtym i herbatka z miodem :)
A za pół godzinki za ćwiczenia się wezmę :)

Olisia witaj, ja też mam zamiar jeszcze z 2 kg zgubić jeśli sie uda ale mój organizm zastopował i nie ma zamiaru ruszyć sie to już bardziej wahania wagi raz mniej raz więcej:sorry2:

hej
pojechaliśmy na ta krew, pobudka o 6.40, mały na czczo a pobierają od 8 :wściekła/y: a nie od 7:wściekła/y: tylko pinda wczoraj w recepcji źle powiedziała, ale poszliśmy na dorosłego to nam pobrały w sumie z 30 min opoźnienia TYLKO hehe zważając na sytuacje :p
mały nawet nie zapisnął a 2 fiolki wzięte bo na morfologie jeszcze..

Jolek zdrówka dla Was!!! :****

EDitek to dobrze, że starszy grzeczny - odpukać :-D:-D oceny ocenami, z tym już różnie bywa.. ja myśle, że po zimie to i z 2 kg przybędzie :cool:
Gaja uff.. myślałam, że nie jadłaś więcej ;D ja narazie dopiero po śniadaniu - 2 kromeczki i kawka..

reklama
Dorka po godzinie ćwiczeń właśnie wszamałam jogobelkę i spijam kolejną herbatę :) Bo po ćwiczeniach intensywnych niby wskazane coś z węglowodanami a tu ich jest razem z białkiem :)

No i ile teraz musicie czekac na wyniki tez tydzień? Jak u nas? albo i dwa zależy gdzie wyślą:confused:

Do góry