reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

No tak......ja już poćwiczyła, posprzątałam, wykąpałam się a tu nadal cisza :/ Pewnie u was też tak cudna pogoda jak u mnie to sie nie dziwię bo też zaraz na chama wywlokę Maksa na spacer:-p

reklama
ja bylam z Matim u lekarza ;D dzieć zdrowy, jeszcze poszłam sie do fryzjera umówic na 8.12 :tak: w sumie to tylko tyle co spacerem z 15 minut mały był dziś , starczy mu bo nie wychodziliśmy tydzien
obiadek dochodzi,
zaraz mu dam i sobie może usiąde ;D

Witam siem:-) po kilku dniach nieobecności.....
W czwartek byliśmy na ostatnim szczepieniu w sumie to powinniśmy w tamtym roku ale tak jakoś zlecialo heh mały waży aż 11,5 kg i jest w normie na szczepieniu darł się na całą przychodnię ale nei z powodu wkłucia igly tylko jak podchodzila do niego pielęgniarka bo na samo wkłucie cisza była hehe:confused:dziwne mam dziecko, a najlepsze jak wyszlismy a pielęgniarka za nami szła po coś do rejestracji a on do niej " nie sio!" heheh potem gorączkował a do tego marudził że mnie normalnie cos trafiało przeszło mu dopiero w sobotę. Więc korzystając z ladnej pogody pojechalismy na wieś maly się wybiegal i wybawil, wczoraj tez na spacer i tak zleciało do dzisiaj hehe....
Normlanie z moją dietą różnie i tak sobie myślę że jjuż nie mam do niej siły bo znam wszystkie zasady co jeśc czego nie i kiedy ale jakos marnie mi idzie dostosowanie się do nich niewiem kiedy się wezmę za siebie i porządnie ogarnę norma,nie zero systematyczności jeden dzień dieta i ćwiczenia drugi nie i tak w kółko dlatego tak marnie mi to idzie :wściekła/y::dry:.

Oczywiście czytałam Was codziennie bo w sumie nie bylo tego za wiele heeh

Dorka fajnie że Mati już zdrowy zawsze to na "pole" możecie wyjść bo z chorym i marudzącym dzieckiem to masakra, a z tym samochodem to nieźle w sumie wyszło ja też kiedyś cofająa przywaliłam w auto ale poczekałam chwilkę i gość wyszedł i też dogadaliśmy się bez problemu.

Gaja i jak wywlekłaś dziecia hehe u nas też cudna pogoda i jak mlody wstanie to wybywamy :-)

Edysiek współczuję zapalenia bo wiem że to nic przyjemnego miałam niedawno i brałam urofuraginum czy coś ale pomoglo praktycznie od razzu tylko bbrać chyba trzeba 5 dni czy jakoś tak chyba.

Jolitko o tak film rewelka zwłaszcza jak sie przyjdzie z kina to odrazu inny nastrój jest heh nie to co w domu się oglądnie :-)

Byłam na spacerku, właśnie wróciliśmy :) Ale co sie nawściekałam po drodze??:eek: Poszłam wypłacic pieniądze do bankomato banku T. jest na drugim końcu miasta i co? Nieczynny to pomyślałam, sobie że w sumie zrobie spacer i pójdę do drugiego, który jest od tego pierwszego oddalony o troszkę - wybrałam krótszą drogę i co? Policja jakąś chyba obławę na kogoś robiła, zablokowali ulice i kazali mi się cofnąć, już mnie szlag trafił ale dobra idę, dowlekłam się do drugiego bankomatu i co? nieczynny:wściekła/y: I musiałam się wrócić spowrotem do centrum do swojego bankomatu (bo tam mam zawsze kaskę na końcówkę m-ca). Aż mi sie już spaceru odechciało normalnie ale tylko w tym banku wiecznie problemy z bankomatami mają:no: W żadnym mi się nie zdarzyło tyle awarii, braku kasy w nich oraz braku połaczenia z serwerem co u nich (PeKaO s.a. taki z żubrem):no:

Gaja nie zazdroszcze... a euronetu nie ma u Was ??? :confused::confused: u nas tez często zdarza się, że bankomaty są nie czynne ale zazwyczaj wiem który może zawodzić .. -_- no i mam tego przypuszczam znacznie wiecej..
Editek no to dobrze, że już po szczepieniu jesteście, my nadal przed mmr i się zastanawiam nad tym strasznie .. chudziutki ten Twój synek! mój to z 12 kg waży jak nic a rok młodszy :szok::-D:-D:-D no i z dietą może to ta pogoda, ten nastrój i tak się to zbiera do kupy, że się nie chce.. co do auta to ja się bałam, że jakiś glupi dziad będzie od tego auta, że będzie chciał policje wzywac :/ ale co by mu to dało to nie wiem.. w każdym razie trudno stało się..

aa i udało mi się umówić małego jutro do alergologa, bo miałam termin na 4.12 bo ponoć wcześniej ie było ( baba w recepcji mnie umawiała.. ) no a jednak jest..

euronetu u nas żadnego nie ma, w takiej mieścinie to raczej rzadkość;-)
A do alergologa prywatnie idziesz? Bo u nas w sierpniu już miejsc na ten rok nie było i ja musze czekac do nowego roku:no:

Gaja no do medicovera to chyba jak prywatnie ?? nie wiem jak na to patrzeć ..
jest pare alergologów i koleżanka P poleciła jedną babke, patrze i akurat na jutro dwa terminy!!! i to na wieczór!

no jest wiecej, nie oszukujmy się :/ my mamy abonament rodzinny ( biały ) ale każda wizyta czy coś to jest bajka tak samo dzisiaj. umówiłam się w czw. przez neta, przyjeżdżam na godzine, pełna kulturka..
no ale kosztuje ..

reklama
witam,
właśnie wtrząchłam jogobelkę z 1/2 skibki grahamka :) teraz kawka a za godzinkę ćwiczenia. Pogoda raczej barowa się zapowiada to nawet dziś z domu się nie ruszymy:sorry2:N chyba, że ja po południu sama wyjdę kości rozprostować:tak:

Do góry