reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

no, dzieci oddelegowane a Maks spija sobie mleko i ślumpi w bajki ;)
Ja czekam na @, czuję że mnie podbrzusze mierzi więc zapewne dziś tak po południu zawita:tak:

A wczoraj mój Maks nie spał po południu i usnął.... po 21:eek: w ogóle spac nie chciał istny wulkan energii:eek:

reklama
Hej:-)
Wreszcie wszystko zrobilam uff.... mały zrobił mi taki sajgon że szok :szok: a teraz robi histerię bo spać nie chce ale nie ma wyboru bo jak nie usnie to potem jest nie do zniesienia. Wczoraj go wymęczyłam to trochę posiedział przy bakach później hehe wzięłam go na jeździk i jeździł sobie pod górkę i z górki bo u nas ciepło fajnie było;-). Od paru dni nie moge nic przełknąć bo normalnie czuję straszny scisk w żolądku i moja bratowa ma to samo niewiem wirus czy co:confused2:

Jolek pochwal się butkami :-)
Gaja ja wreszcie okres mam za sobą bo u mnie to masakra 8 dni:baffled:

Dorka ciekawe gdzie Ty masz na plecach tłuszcz hahaha a i mojego brata mały i sąsiadki wnuczka mają to samo co Mati i duzo u nas dzieci to ma samo gardło i wymiotowanie flegmą. a jak dzisiaj się mały czuje?

Jolitko a ty dzie żeś jest?

Edysiek szybko macie to zebranie u nas pewnie gdzies w grudniu będzie i wczesnie hehe ale to w sumie dobrze odbębnisz i spokój ;-)Maja u was dzieci zabawę ostatkową?

hej ho!
u nas dzień w domu kolejny!
eh....
pospałam do 9.. dziecko chyba wysłuchało mojego zrzędzenia wczoraj i miało dosyć! :-D

Editek a no mam , chwycę skore na plecach na wysokości klatki -_- syropek działa - mały żre drosetux i fenspogal - ten drugi daje rade i kaszel jest tylko rano po obudzeniu i trochę na wieczór, tak to nie ma, flęgmą nie wymiotował..jeszcze.. :eek: ja dziś poszłam na żywioł i mały ma rozwalone po pokoju 3 pudła zabawek.. :sorry: za to ja siedzę na kompie :-D

Gaja no to @ przyjdzie dobrze, że wiesz kiedy bo ja to nie mam pojęcia :-D:-D:-D no a Maks może już nie będzie spał w dzień? i tak masz szczeście, że śpi .. duzo dzieci po roku już nie usypia..

Hejka. Glucior zasnął więc mam chwilkę. Pogoda do niczego i głowę mi rozsadza:/
Muszę się ruszyć na zakupy ale no właśnie ale mi się nie chce.

Gaja Ty czekasz na @ znowu zlot czarownic będzie bo w zeszły miesiącu Ty miałaś a kilka dni po Tobie ja i Mateuszkowa dostałyśmy. Ja na swoją też czekam. Wypryszczyło mnie na buzi że masakra :(

Mateuszkowa
Wy do 9tej, a my do 9:40 pospaliśmy :)

Editku
zrobię fotkę to wstawię buciorki:) Są na ten styl co Edysiek sobie kupiła tylko że krótkie i brązowe.

Mój Igi dziś zobaczył E. Chodakowską w TV i krzyczy "dziczy dziczy" (chodziło mu że ćwiczy) już mu wchodzi w krew po mamusi:)
Lecę sobie kawkę strzelić.

Edit.

Zdjęcie butów. Kiepsko widać bo telefonem robiłam a ciemno na dworze w domu ciemno i efekt jest jaki jest :/

Zdjęcie1247.jpgZdjęcie1249.jpg

Ostatnia edycja:
Jolek fajne mam identyko tylko bez kożuszka kupiłam w tamtym roku za śmieszne pieniądze a okazały się najlepsze jakie miałam bo nie przemakały i w tym roku o nich zapomniałam dopóki nie zeszłam po kozaki do piwnicy hehe i kupiłam w deichmenie te jasne co kiedyś pokazywałam i tym sposobem mam 2 pary podobnych i kozaki juz chyba z 5 lat sobie nie kupię hihihi

Jolek ja na takie spanie licze, ale to tylko marzenia, coś się poprzestawiało Mateuszowi i tyle ;-)
butki fajne, ja jednak na codzień wolę bardziej sportowe :tak:
Editek to obkupiona jesteś hehehe nie ma co ;D

Dorka no a jak zabezpieczyłam się na następne 10 lat hahaha Nawet na lato nie mam tyle hehe chyba se w kozakach pochodzę w lato:-D:-D:-D:-D:-D:-D zostawię sobie jedną parę żeby mieć"nowe" hihihihi

A co tu takie pustki???

Zamulam , kolano mnie boli (miałam kiedyś skręcone) chyba zmiana pogody idzie. Do tego zimno mi:/

Editek no co Ty! butów nigdy dość :D ja też musze coś zakupić, ale po sklepach chodzić nie lubię.. moje ostatnie buty.. hmm.. byłam w nich do tej pory RAZ. mają ze 2 mc.. okazji nie brakuje, ale lepiej chodzić w kółko w 2 parach :p
Jolek ojj bidoczku weź sobie coś, może maść końska ????

a mój Mateusz przechodzi sam siebie. drze ryjca ( tak drze i ryjca. ) piszczy, wrzeszczy jak go zostawiamy w łóżeczku. istny terror. no ale jak teraz chory i ja przylatuje na każde pierdnięcie to mam za swoje. wyćwiczył sobie mnie.. cwaniak.. :/ tak być nie może przecież.. wiec podarł się chwile a później znowu jak słyszał jak się kończyłam kąpac... no bo w końcu , ktoś się zlituje, tak ? . :/ zlitowałam i od nowa darcia..

reklama
Dorka mój się drze bez choroby masakra z tym dzieckiem:wściekła/y: na szczęście juz śpi a ja własnie po sklepach to uwielbiam ale nie chodzę bo zawsze muszę coś kupić i kto na to wyrobi hehe...

Jolek mnie też dzisiaj nogi bolały nawet mówiłam teściowej że chyba snieg spadnie tak mnie bola ale jak narazie nic śniegu nie zapowiada heh

Do góry