reklama
Hejka.
Edyśku strasznie szybko to zebranie u Was robią. Widziałam butki jakie sobie kupiłaś. Całkiem w moim stylu.Tylko że ze względu na gruba łydkę mam zamiar kupić sobie krutsze
Dorka ja ci dam odpoczynek od nas. Nu nu nu niedobra Ty !
Wstaw link do tych ćwiczeń.
O takie buty Igorowi kupiłam kozaki dziecięce - Buty chłopięce - Chłopięce - DEICHMANN
Chyba nie zmałpowałam po Editku
Gaja dzięki za info na temat testów z krwi.
U nas całe szczęście Igor nie ściąga rękawiczek,ale jak mu je założę to ręce trzyma sztywno jakby w gipsie miał :/
Editku fajnie że młody tak chętnie czas na dworze spędza.
Co do kozaków to ja młodemu jeszcze nie nakładam bo u nas po 10stopni na dworze więc chyba jeszcze nie tak zimno na kozaczki.
Edyśku strasznie szybko to zebranie u Was robią. Widziałam butki jakie sobie kupiłaś. Całkiem w moim stylu.Tylko że ze względu na gruba łydkę mam zamiar kupić sobie krutsze
Dorka ja ci dam odpoczynek od nas. Nu nu nu niedobra Ty !
Wstaw link do tych ćwiczeń.
O takie buty Igorowi kupiłam kozaki dziecięce - Buty chłopięce - Chłopięce - DEICHMANN
Chyba nie zmałpowałam po Editku
Gaja dzięki za info na temat testów z krwi.
U nas całe szczęście Igor nie ściąga rękawiczek,ale jak mu je założę to ręce trzyma sztywno jakby w gipsie miał :/
Editku fajnie że młody tak chętnie czas na dworze spędza.
Co do kozaków to ja młodemu jeszcze nie nakładam bo u nas po 10stopni na dworze więc chyba jeszcze nie tak zimno na kozaczki.
Jolek nie ale są podobne ja mojemu chyba ze dwa razy założyłam a tak to te jesienne.bo własnie u nas tez ciepło.
Matko godzine gada usypiałam żeby sie przespał niecałą godzinę ale takk to jest wypoczął przy usypianiu to i krótko spał.
Idę się zbierać na spacer bo normalnie szjaba mu odbija heh
Matko godzine gada usypiałam żeby sie przespał niecałą godzinę ale takk to jest wypoczął przy usypianiu to i krótko spał.
Idę się zbierać na spacer bo normalnie szjaba mu odbija heh
czy mi sie wydaje czy Doroty post wsiąkł???
A moje dzieci nie śpi jeszcze i nie narzekam hehe, z nim jednym to raj jest gorzej jak pozostali wrócą Ale dziś wstał o 7 więc nie jest jeszcze śpiący a chodzi spać tak ok 22 więc tym którym dzieciaki usypiają do 20 zazdroszczę bardzo Lecz u nas to trudno o to, bo reszta nie śpi więc jak on ma tracic cenny czas na spanie gdy dookoła każdy sie krząta
Acha i byliśmy na spacerze jakoś go wywlokłam bo oczywiście nie miał zamiaru wyjść
A moje dzieci nie śpi jeszcze i nie narzekam hehe, z nim jednym to raj jest gorzej jak pozostali wrócą Ale dziś wstał o 7 więc nie jest jeszcze śpiący a chodzi spać tak ok 22 więc tym którym dzieciaki usypiają do 20 zazdroszczę bardzo Lecz u nas to trudno o to, bo reszta nie śpi więc jak on ma tracic cenny czas na spanie gdy dookoła każdy sie krząta
Acha i byliśmy na spacerze jakoś go wywlokłam bo oczywiście nie miał zamiaru wyjść
M
Mateuszkowa
Gość
Gaja a coś się spierniczyło, chciałam edytować -_-
wkur... mnie to już
jojczydło jest takie z Mateusza, że nie wiem
nie śpi, nie żre, ucieka..
jestem zmęczona ;/
opitoliłam cała czekoladę i nawet nie mam wyrzutów sumienia
Editek witaj w klubie z szajbą .. ja założyłam na razie małemu 2 razy kozaczki, bo co mu założę przy mrozach ????? tak to ma trzewiki i podwójna skarpetę, no chyba, że jest ok 0 stopni to wtedy kozaki
Gaja mój tak chodzi spać, ale jak nie śpi w dzień to mi sie od 16 pokłada i co tu zrobić?!!!! więc kapie go , karmię i o 19 już jest w łóżku i albo usypia 2 godziny :/ albo od razu ale i tak wstaje ok 6 -_-
Jolek śliczne te buty, ja kupiłam w ccc takie z zielonym motywem na rzepe ( nie mogę znaleźć jakiegoś linku :/ ) jestem zadowolona bo nie dość, ze dałam 50 zł to jeszcze są b. lekkie i super je się ubiera.. bo inne odpadały ze względu na wysokie podbicie :/ albo trudność w zapięciu albo były za wysokie/ za ciężkie.. no ale jak ma się stope 24 :/ a nie umie się dobrze biegać.. to czego tu wymagać :/
wkur... mnie to już
jojczydło jest takie z Mateusza, że nie wiem
nie śpi, nie żre, ucieka..
jestem zmęczona ;/
opitoliłam cała czekoladę i nawet nie mam wyrzutów sumienia
Editek witaj w klubie z szajbą .. ja założyłam na razie małemu 2 razy kozaczki, bo co mu założę przy mrozach ????? tak to ma trzewiki i podwójna skarpetę, no chyba, że jest ok 0 stopni to wtedy kozaki
Gaja mój tak chodzi spać, ale jak nie śpi w dzień to mi sie od 16 pokłada i co tu zrobić?!!!! więc kapie go , karmię i o 19 już jest w łóżku i albo usypia 2 godziny :/ albo od razu ale i tak wstaje ok 6 -_-
Jolek śliczne te buty, ja kupiłam w ccc takie z zielonym motywem na rzepe ( nie mogę znaleźć jakiegoś linku :/ ) jestem zadowolona bo nie dość, ze dałam 50 zł to jeszcze są b. lekkie i super je się ubiera.. bo inne odpadały ze względu na wysokie podbicie :/ albo trudność w zapięciu albo były za wysokie/ za ciężkie.. no ale jak ma się stope 24 :/ a nie umie się dobrze biegać.. to czego tu wymagać :/
u mnie to Miłosz gsy miał tak z 14-m-cy przestał spać w dzień i też późno kładł się spać a o 7 rano na nogach już był Olka kochała spać i chyba do 4 lat potrafiła komara sobie przyciąć w dzien. No a Maks to jak mu wiatr zawieje, coś czuję, że dziś albo w ogóle nie uśnie albo gdzieś koło 16 jak na złość
M
Mateuszkowa
Gość
Gaja ale On się słania na nogach, oczy trze, spiący więc daje go do łóżeczka usypia-10 minut i koniec i po spaniu!!! a spal jeszcze rpzed tyym kaszlem po 2-3 godziny!
może za wcześnie go kłade? bo ok 12? kiedyś go do 13-14 przetrzymywałam, ale jak teraz taki chory i ledwo na gały patrzy no to na moje oko zmęczony :/ zatkałam go butlą mleka, zeżarł w 3 minuty i dalej jojcy :/ ja nie wiem co mam robić;
dajcie mi jakiś poradnik.
może za wcześnie go kłade? bo ok 12? kiedyś go do 13-14 przetrzymywałam, ale jak teraz taki chory i ledwo na gały patrzy no to na moje oko zmęczony :/ zatkałam go butlą mleka, zeżarł w 3 minuty i dalej jojcy :/ ja nie wiem co mam robić;
dajcie mi jakiś poradnik.
dziecko jak chore to marudzi, Maks np jak ma gorączke jest nie do wytrzymania podczas gdy pozostała dwójka przy gorączce śpi i nawet gadac im sie nie chceAlbo potrafi sie zregenerować w 10 minut, ponoć w tyle z powodzeniem organizm może postawic się na nogi
A jak go może w gardle drapie i drażni to weź sama spokojnie śpij jak ciągle cię dusi;-)
A jak go może w gardle drapie i drażni to weź sama spokojnie śpij jak ciągle cię dusi;-)
M
Mateuszkowa
Gość
Gaja on nie ma gorączki :/ kaszel zniknał bo syrop działa fantastycznie, gardło ma czyste, tylko flegma..no i może to własnie to jest problem ;/
zauważyłam, że mi sadło na plecach obrasta :/ cholera no :/ i w ogóle się zapuściłam -_-
edit;
CO TO ZA CISZA?
HM ?
;>
zauważyłam, że mi sadło na plecach obrasta :/ cholera no :/ i w ogóle się zapuściłam -_-
edit;
CO TO ZA CISZA?
HM ?
;>
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mateuszkowa ja też w ccc buty oglądałam w sobotę dla młodego,ale te co mi się podobały to rozmiaru nie było:/
Co do usypiania to mój młodzian zasypia przy "pozytywce". Mamy takiego pajacyka powieszonego nad łóżeczkiem, naciąga się go i on gra. Od małego Igi przy nim zasypia. A ostatnio ściągnęłam sobie na telefon takie usypianki i czasami mu włańczam, na niego to działa.
Editku te nasze też ocieplane więc na razie na pewno ich nosić nie będziemy.
Gaja mój zasypiał o 20stej chwilę po a od dobrego tygodnia zasypia 23-24. W dzień śpi godzinę półtora a rano wstajemy o 9tej.
Dzionek zleciał dziś biegusiem. I udało mi się kupić dziś butki dla mnie
Co do usypiania to mój młodzian zasypia przy "pozytywce". Mamy takiego pajacyka powieszonego nad łóżeczkiem, naciąga się go i on gra. Od małego Igi przy nim zasypia. A ostatnio ściągnęłam sobie na telefon takie usypianki i czasami mu włańczam, na niego to działa.
Editku te nasze też ocieplane więc na razie na pewno ich nosić nie będziemy.
Gaja mój zasypiał o 20stej chwilę po a od dobrego tygodnia zasypia 23-24. W dzień śpi godzinę półtora a rano wstajemy o 9tej.
Dzionek zleciał dziś biegusiem. I udało mi się kupić dziś butki dla mnie
Podziel się: