reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

jolek, mój Maksio waży 15 kg prawie. : ) torcik był pyszny, sama robiłam. :)
gaja, Maksio to już mi na 96 niektóre nosi, ostatnio nie nadążałam mu z kupywaniem ubranek. ;(
Dorotko, ciężko mi było tyle wytrzymać bez niego, jeszcze jak moja mama do mnie dzwoniła i on do słuchawki krzyczał mama mama mama.. ehh.. A co do miłostki to nie wiem. Długi czas byłam taka zruwnoważona? nie umiem znaleźć bardziej pasującego słowa choć to dziwnie brzmi. Coś mi strzela, boje się zaangażować, jak kiedyś poznawałam samych psychopatów to teraz na mojej drodze pojawiają się faceci warci uwagi. Aktualnie słysze od 3 facetów Kocham Cię i każdego unikam. Jakieś takie to trudne dla mnie wszystko. Nie chce korzystać, chciałabym coś na poważnie. Męczy mnie to już. :confused:
Editek, on to cała taka pućka jedna jest. No wreszcie śmigam autkiem. :)
Edysiek, mi się cały czas wydaje jakbym go dopiero wczoraj urodziła a to już mi broi i krzyczy na mnie i pokazuje palcem nununu xD
Jolita, jeszcze nie mam swojego autka, odkładam pieniążki, wiosną kupie sobie jakieś. :)

Przepraszam, że nie piszę, ale znowu nie miałam kiedy. Maksymilianek mi się rozchorował, 3 dni nie mogłam mu zbić temperatury za dużo, a jak mu zbiłam to po dwóch dniach miał 40 ponad i szpital i w ogóle ehh.. dziś znowu temperatura i w kółko. Ale się motywuje. Moja pora roku na bieganie przyszła więc, już wczoraj i dziś biegałam. Muszę się znów wziąść za siebie bo 67 waże już. ; < Jutro napisze rano. Dobranoc. ;);-)

reklama
hej :D

Toxi:
******* wpadaj jak czesto się da :D duży ten Twój syneczek :tak: fajnie! Mój teraz przystopował ze wzrostem , nareszcie hihihi :-D:-D:-D co do nowej miłości.. nie dziwie Ci się .. może to jeszcze nie czas ?
Jolek jaka cisza? ;-) jak tam z Waszym zdrowkiem ??? lepiej ??
Edytko no niestety, przylepa jest, to jest cudowne oczywiście ale jak chce wyjść i widzę, że mu się oczy szklą to nie mogę.. :/ :/ mam nadzieje, że to czasowe-taki wiek -_-

kurde dziewczyny mam taka załamke z tym smokiem .. wczoraj tez wycie.. :( nie wiem, chyba kupię i dam.. to nie na moje nerwy :/

no nic, spadam na ang, mgła niesamowita za oknem jak ja auto znajde:szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2:
postaram się być później,
buzi..

ps- Gaja zmuś mnie do ćw. wczoraj włączyłam moje ćw i co ? odpadłam po 2 min. poprostu nie miałam siły -_- ani chcęci :/ czułam się tak tym przytłoczona że dramat :/

u nas też mgła jest spora :)
Dorka motywacja siedzi w głowie, jeśli się zmusiłaś ale nie miałaś ochoty na ćwiczenia mimo, iż ruszyłas dupsko to efekt masz taki, że nawet ćwiczenia nie wychodzą. Ja też kilka razy tak miałam i te ćwiczenia co np szły mi dobrze w dany dzień były prawie awykonalne:eek:

Ja np wczoraj jeszcze sobie 10 minut biegu w miejscu zrobiłam i dzis łydki mnie napierniczają:confused2:

Toxi wow pultas z Maksia ale tez duży chłopak mój to największe ciuszki na 92 nosi, w większych by sie utopił:-D
Co do miłostek to z jednej strony zapewne chce sie mieć partnera a z drugiej dobrze jest jak jest, wracasz do domu i nie czeka Pan, któremu trzeba żarcie podać, gacie poprać itp bo każda miłość w końcu kończy (albo zatrzymuje się) się w tym samym miejscu a tak wracasz i jesteś sobie sama Panią:tak:

Hej Laski ;** Ja po dentyście ciula to znaczy ide za dwa tygodnie usuwać ósemki wszystkie naraz :-D w pełnej narkozie. Chyba że okaże się że jestem w ciąży na co liczę :-D:-D.

Toxi nic na siłe :* najważniejsze jest Twoje i małego szczęścia. A faceci jak teraz sa to potem też będą a Ty rób tak żebyś dobrze się czuła ;** co do odchudzania to ja zaczynam po 25 (wtedy mam dostać @ i robie test) :-D jak będzie lipa to sie odchudzam i to tak porządnie bo do Sylwka chce zrzucić jeszcze te 10kg i pozbyć się brzucha całkiem ;-) więc będe z Tobą ;**

Jolek właśnie jaka cisza? Teraz weekend to napewno będzie spokój ale tak to powoli coś sie tu u nas kręci :tak:.

Edysiek Ty dzisiaj u rodziców :* odpoczywaj i nagadaj się z mamą :* zazdroszcze bo moja się do mnie nie odzywa. Eh... chora sytuacja :wściekła/y:.

Mateuszkowa mój Olek ma ponad 2 lat i jak widzi że się ubieram bo jade z Jasiem albo po Jasia to jest taka histeria że płacze całe 10 mniut jak mnie nie ma. Do łazienki ze mną i teraz siedzi mi obok nogi i mi cukierki podjada. Nie pobawi się ani chwilki sam tylko mama i mama :crazy:. A widze że chodzisz na angielski ;-) super ;** ucz się :tak:.

Gaja a Ty dzisiaj wolne od ćwiczeń? :tak: Zazdroszcze tej motywacji do ćwiczeń ale od 25 pażdziernika będziesz mnie musiała często kopać żebym się zabrała za swój brzuch :-D

U nas od rana mgła ale zapowiada się ładna pogoda chyba namówię teścia i ogólnie całą rodzinkę i może wybierzemy się gdzies w góry bo ileż można w domu siedzieć? ;>

Ala niby wolne od ćwiczeń bo też te łydki tak mnie bolą, iż ledwo mogę chodzić:eek:
U nas też pogoda się szykuje super także może na rower skoczę jak sie uda :) albo na dłuuuggggiiiii spacer:tak:

Helol ,sobota :cool2: u mnie tez ladna pogoda wiec trzeba gdzies wybyc dzisiaj ...moze meza na zakupy wyciagne :-p na urodziny dostal bon? czy jak to sie nazywa do douglasa to cos mowil,ze mam mu perfuma kupic a ja mu na to,ze pojedziemy razem :sorry: u nas to rzadkosc ...ja zawsze wszedzie sama ,bo moj mezus zapracowany.

Toxi duzy ten Twoj chlopak :-D kawal faceta rosnie ;-) Zdrowka dla niego... a co do chlopow :confused2:jak wszyscy trzej warci uwagi to masz rzeczywisty problem...:sorry:ale co tam,chociaz sie nie nudzisz a na stabilizacje kochana przyjdzie czas ...hehe to o czym Gaja pisze,pranie skarpet itd. :-p

jolek i alusia moj mezus zaraz po moich migdalach tez mial usuwane dwie osemki ...i jak to chlop :laugh2: umieral...ale on nie mial pelnej narkozy tylko 7 zastrzykow i zakryta twarz co by nie widzial tych wszystkich narzedzi.

Mateuszkowa jak wam takie jazdy odstawia bez tego smoka to moze mu daj :confused2: widzisz...moja mala sama odrzucila ,przyszedl taki czas i tyle.Dorasta chyba :-D ale z drugiej strony to mowia,ze im pozniej tym gorzej :hmm: powodzenia na angielskim.......znalazlas auto?? :-)

Edyta Angela patrzy jak podpaske zmieniasz?:shocked2: chociaz moja tez nie raz patrzala i mowi do mnie,ze mam pampa :-D ale ona mala jest...
Z nas wszystkich tylko my dwie mamy dziewczynki :-) o jezuuu jeszcze Gaja przepraszam ...zapomnialam o Tobie ,ale tak mi z Edysiek skojarzylo bo obydwie mamy TYLKO dziewczynke ;)

ja już po ;D
podszkoliłam sie troszke hehe ;-)
pikne słoneczko wiec idziemy na spacer z P :p oczywiście, pewnie zaraz się pokłócimy .. :confused2: no cóż..:confused2::confused2::confused2:

Gaja to fakt, czyli co ? odpuścić ? poczekać aż ochota przyjdzie? :eek::eek:
Ala współczuje :/ tak to właśnie jest albo niańczysz, a jak chcesz coś zrobić to wychodzisz na wyrodną matkę, która nie zajmuje się dzieckiem..bo to , ze zajmujesz się cały czas to nikt nie widzi :/ wszystkie zeby naraz rwiesz???? o matko chyba bym umarła hehehe :p dobrze, że w narkozie ..
Jola sama nie wiem :/ jak dam to będzie od nowa i trudniej jak sama piszesz :/ babka wczoraj ze sklepu mówiła, że odzwyczajała syna bo 2 smoki nosił i też drastycznie bo inaczej się nie dało :/ jedno dziecko zrozumie, inne nie.. sama już nie wiem, czuje się z tym okropnie ale to już prawie tydzień .. auto znalazłam :D zdj na fb ;-))))

Dorka myślę, że ćwiczyć dalej ja nie rezygnuję, najlepiej włączyć sobie coś motywującego :) Ja np te cardio lubię robić bo muzyka fajna i ona cały czas powtarza "dasz radę", "jesteś tego warta" itp itd:-D Więc pot leci ja ledwo dyszę ale mówię sobie że jak to opisuje Chodakowska " twoje ciało może więcej niż podpowiada ci to twój organizm":tak:

Jolek fakt mam córeczkę, może po prostu za mało o nie piszę hehe;-)

Jolitk@ ale zazdroszcze wspolnych zakupow ;-) mój pojechał znowu z tatusiem do Krobielowa a ja musze siedzieć w domu z dziećmi. Nawet jednego nie zabrał bo będą marudzić. A mi w domu to co nie będą? Wrrr... chciałam włosy zafarbować, chciałam coś posprzątać a tak nie zrobie niiic :wściekła/y::wściekła/y: popłakałam się z bezsilności bo już mam dośc siedzenia sama w domu ale ... dzwonił ... :ninja2:.
A co do osemki to babcia od mojego miala wyrywane i powiedziała że nie było źle więc ja chyba też przeżyje :-D a po drugie bede musiala bo mam dzieci więc zaraz będe musiala się nimi zajmowac. ...:zawstydzona/y:

Mateuszkowa i jak wrażenia po angielskim? To jakaś grupa czy indywidualne lekcje? Auto super :)) ile zapłaciłaś? ;>

U mnie dzisiaj też śliczna pogoda a Jasio ma gorączke nawet na dwór z nimi nie mogę wyjść. Wykończę się !!
Dzisiaj mam nastrój do płaczu :frown:

reklama
Alusia ja tez tak wiecznie siedze sama jak Ty i tez wtedy chce mi sie plakac ... takie wyjscie jak dzisiaj to raz na pol roku :sorry: a pewnie tez na tym miescie M bedzie zrzedzil...bo on najbardziej to lubi w domu siedziec
A! wlasnie,musze moje drzewka podlac...mamy dwie gruszki,wisnie i jablon :-) a 3 dni juz nie pada wiec trzeba podlac? albo?:confused2: oprocz tego na tarasie mam kubly czy jak to nazwac i na wiosne musze jakies kwiaty posadzic ale ja jestem zieloooona w tym temacie :eek:

Wiecie co? chcialam sobie fotke strzelic co by sie Wam przypomniec ale w moim wlasnym domu aparatu nie moge sie doszukac !! :wściekła/y: wsalo no,amba fatima :crazy:

Mateuszkowa nie chce Ci sie cwiczyc to kup sobie hula hop :tak: to naprawde swietny sposob,bez wysilku a brzucha nie ma.

Do góry