reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa drogo :szok:
We Wrocławiu ceny biletów to 25 i 15 ulgowy, dla nas to 65 zł.
Do tego sam dojazd około 100, i myślę że za parking też coś
I tak 200 zł nie wystarczy i to tylko z 1 dzieckiem :angry:
a i jeszcze do tego dojdzie jakieś żarcie, bo cały dzień poza domem :no:
czyli grubo ponad 200
w tym roku mieliśmy jechać, ale odpuściliśmy

reklama
dobra zrobiłam abs-y i 2 serie cardio i pot ze mnie spływa:baffled:
Bez biustonosza te cardio muszę robić bo mi niewygodnie, czuję, że nie moge łapać głębokich oddechów normalnie:eek:
No ale zrobiłam, choć miałam takiego lenia, że samo myślenie o ćwiczeniach powodowało u mnie niedowład mięśni:-p

Dorka no ładnie na kolację tyle, koszmarów nie miałaś w nocy, ja bym z bólu umierała, nie moge się najadac na kolację, najlepiej jak przed 18 ostatni posiłek pochłonę bo inaczej muszę tabletki brać:baffled:

jestem [po spacerze..krótki qwiem :( ale Mati tak mnie przeczołgał, że ledwo zipie -_- ubraliśmy się poza tym za ciepło!! cienka bluza+ polar = za ciepło!!!!! w cieniu mam + 17...

EDitek takie są sklutki jak ma sie gastro faze, jak żrem to żrem na czas :eek: w 5 minut zjem a nie, że w pół godz. nie umiem bawić się jedzeniem - jest to zjadam .. a Ty weź się ogarnij :D :D pozumbuj może, co ???

Edytko no niby do pożytku piblicznego a cenią się jakby nie wiadomo co tam było -_- ja rozumiem, że to w trosce o zwierzyne, na żarło itp. dla nich .. jeśli tak to nawet tak nie żałuje ..

Gaja bez cyckonosza??? ja nie umiem, bo mi to lata jakby się oderwać miało a wcale duże nie jest ... co do żarcia, nic mi nie jest koszmarów nie mam, ew sny erotyczne hehehehehe :p ale tych też dawno nie było .. ja muszę coś zjeśc, w dzien umiem się opanować, zajme się czymś ale na wieczór jak mi kiszki marsza grają to pociąć się idzie, i woda tu nie zalatwia sprawy ja musze zjeść .. i tyle

hej...

Dziewczyny co Wy sie tak tego dentysty boicie??:szok::-D ja po porodzie to juz sie niczego nie boje ;-):tak::-) hehe...
Mateuszkowa jak za smoka sie wzielas do daj sobie teraz spokoj z nauka sikania ,to za duzo na raz dla dziecka...
Ja tak na szybcika...po mloda zaraz musze ,ladna pogoda dzisiaj u nas a ma byc jeszcze cieplej jakos cos ponad 20 stopni :eek: a ostatnie poltora miesiaca bylo 5.

Przy tej jesiennej chandrze chce Wam sie jeszcze sprzatac i okna myc? ja robie tylko to co musze ...a i tak mi sil na to brak.

wróciłam ze szwędów, nogi mam w tyłku i zero chęci na cokolwiek, normalnie moge sie juz położyć spać mimo iż na dworze cieplutko i słonecznie:sorry:

Naćwiczyłam się, nałaziłam i chyba też od tego mam dość:tak:
Miałam posprzątać i nie mam siły, normalnie usiadłam i chyba już się nie ruszę dziś z tyłkiem:confused2:

Jola, nie ucze go nocnika teraz :sorry: P go tylko raz posadził, bo "wyglądal " mu na siku.. no ale reakcja była..
Gaja może trzeba cos odpuścić?

a ja mam takiego nerwa przed dentystą, że dramat, musze jakiś magnez żryć bo się wykończe, dłonie spocone, mrowienie w klatce, ucisk w jelitku :-D, kurde trza to opanować hehehe przecież nie idę tam na rekonstrukcje szczęki hehe

no raczej musze to przeczekać aż energia wróci bo co odpuścic chyba nie ćwiczenia:-p bo w sumie co ja ich robię dziennie godzinę? To i tak nie dużo:confused2: Teraz nie umiem sobie odpuścić, w weekend jak już to odpocznę :tak:

W końcu mam chwilę ;-)
Pozmieniałam pościel, zrobiłam 2 prania, co nieco ogarnęłam, obiad na jutro zrobiony. Jeszcze Angela jutro będzie robić w szkolę sałatkę jarzynową, to jej pogotowałam warzywa, ugotowałam więcej ziemniaków i jajka to zrobię nam od razu taką po żydowsku - bardzo prosta - ziemniaki + jajka + cebula + majonez i tyle.
Tylko tak się zastanawiam czy ona będzie tę sałatkę jadła w szkole, bo ona takich rzeczy nie jada :eek:

Mateuszkowa mi jak się chce jeść, to też muszę zjeść, bo źle się czuję. Dlatego na diecie pilnowałam, żeby jeść mało a często.
Nieraz też potrafię zjeść dużo, jak mi coś smakuje to nie umiem się oprzeć.
Teraz właśnie wcinam tosty, 2 podwójne czyli 4 kromki chleba tostowego, ale 2 się nie najem :sorry:

Trzymam kciuki za dentystę :tak:
Alusia a jak u Ciebie po dentyście ?

Jolit@ no właśnie mi też nic się nie chce. Ale coś tam robić trzeba. Jak się wezmę od razu po pracy to zrobię, ale jak siądę na dupie to już nie potrafię się za nic zabrać.

Jutro jadę z Angelą do moich rodziców w odwiedzinki, K. nie chce to pojedziemy sobie we dwie i wrócimy w sobotę. Mama ma imieniny w sobotę, to trzeba pojechać. A i tak w domu nie ma co robić :-p

reklama
Edytko to prawda, jak jadlam często nawet wtedy gdy nie potrzebowałam to w sumie jadłam mniej,a jak sa takie długie przerwy to sama widzisz.. czas do tego wrócić
u dentysty ok, dostałam znieczlenie :-D:-D:-D niestety nie chwyciło całkiem w jednym miejscu, bo to tylne zęby i tam trzeba ponoć przewodowo bo inaczej ciężko łapie :eek: do zrobienia mam jeszcze jeden bo "haczy " a później kontrola bo wszystko jest póki co git majonez :-D:-D:-D:-D

znowu zaczęłam myślać o 2dziecku, chyba przez to siedzenie w domu i te jesienne nastroje :p zresztą P dalej jest łajzą :p i nie mam z kim, musiałabym chyba w przeciągu stanąć :p buhehehe..

Do góry