reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hej kobitki. Przepraszam za nieobecność ale nie miałam jakoś czasu przysiąść do kompa. Młody maruda i tylko na rączkach. Wczoraj popołudniu pojawiła się znowu temperatura,ale znikła po godzinie bez żadnych lekarstw. Do tego mnie dopadła masakryczna biegunka:( Teraz podejrzewam że to jakiś wirus u Igora temperatura a u mnie rozwolnienie. Dziś już jest ok. Pogoda zrobiła się piękna więc dziś byliśmy dwa razy na dworku:) Z u mowy z Netią jednak nici. Wczoraj pół dnia wisiałam na telefonie z jakimś tam kolesiem. Dotarł mój mail do nich i bardzo przejęty zadzwonił. Okazało się,że mają jakąś blokadę i z TV lipa. A umowa została anulowana ze względu na zły adres.
U mnie to tyle. Weny brak, mocy brak...nawet od trzech dni nie ćwiczę:(

reklama
witam,
pogoda cudna się zapowiada więc obiecałam Miłoszowi, że go odbiorę po szkole bo ma tylko 4 lekcje do tego czasu muszę poćwiczyć i ogarnąć chałupę:-p Bo wygląda jak noclegownia dla bezdomnych;-)

jolek współczuję choróbska, taka to pora raz zimno, raz ciepło i wirusów się mnoży - byle do pierwszych mrozów, brrrrrr:-D

Hej :* ja po wczorajszym dentyście spoko bo dostałam tylko skierowanie na zdjęcie zębów a potem skierowanie na chirurgiczne usunięcie ósemek. No i co do dentysty to ile Wy płacicie za kanałowe?

Mateuszkowa
a Ty jak tam :* przeżyłaś? ;> A to miałaś kanałowe leczenie? Ile płaciłaś? ;> A co do drugiego dziecka to jeśli tak bardzo chcesz i Was stać to się zdecyduj. Dasz rade :*** :**

Jolitk@ mi się nie chce okien myć ale musze bo firany mam już szare i świata nie widać hehe :-):-) ale to w przyszłym tygoodniu. Moj pójdzie do pracy Jasio do przedszkola, Olo do babci i będe miała spokoj :tak:.

Gaja a jak się dzisiaj czujesz? Pewnie masz nowe motywacje do ćwiczeń?? :)) Aaaaa widze już że zabrałaś się za sprzatanie :** .

Jolek byle choróbsko przeszło a potem już będzie tylko z górki :* powodzenia ;**

Edysiek a Twój nie lubię jeździć do Twoich ridziocow i Twoi nie mają zastrzeżeń?? Ja ostatnio zadzwoniłam do mamy i powiedziałąm jej prawde a to dla niej napreno było bolesne i chyba się obraziła bo się nie odzywa ponad tydzień. Troszke mnie traktują jeszcze jak dziecko bo moj ojciec do mnie dzwonił i wręcz mi rozkazał kiedy mam dzwonic do kuzynki powiedziec jej że na wesele nie przyjedziemy :dry: dziwną mam rodzine ale trudno. Najważniejsze że teściowie są ok ;-)

Ala miałam zwykłą plombe, nic kanałowego, bo ja mam małe ubytki, 110 zl ze znieczuleniem, i też mam 8 do usunięcia zapewne.. z 2dzieciem poczekamy ;-) nie chce poźniej żałować czegoś, a pozatym wszystko po małym sprzedalam hehehe ;-)

Gaja
powodzenia w sprzataniu ;-) jak włączysz dobrą muze to i zumbe zalizysz przy tym ..
Jolek współczuje :**** pisz z nami a bedzie Ci lepiej :**** chrzanić tą kablówe

u nas tez pieknie, ma być 20 stopni i tak przez pare dni, a póżniej pod koniec mc-a minusowa w nocy..heh.. :/ :/

Hejka:-)
U nas też pogoda cudna i mielismy jechać na wieś na noc, ale mały od wczoraj gorączkuje i nic poza tym dlatego zadzwoniłam dzisiaj do przychodni i idziemy zobaczyć co to sie dzieje. Zawsze jeździlismy prywatnie ale nasza pani doktor przyjmuje po południu u siebie dlatego idziemy do przychodni bo na rano, moze to nic takiego i będziemy jednak mogli jechać.

Jolek może to i dobrze że nie masz tej umowy bo jak już takie problemy to co by mogło być póxniej:confused:

Gaja nie tylko twój dom tak wygląda heheh ja co nieco ogarnęlam ale to kropla w morzu normalnie syzyfowa robota co jedno sprzątnę mały rozwali poprzednie i tak w kółko ehh....

Dorota ale ci dobrze że juz masz dentystę za sobą;-) no i włąsnie ogarnęłam się w końcu :-D

Edysiek to najesz się u mamy dobroci co?

Ala a w tym Korbielowie to są jakieś atrakcje turystyczne bo widzę że to w górach?

Jolit no widzisz i ty doczekałas sie ciepełka hihihi korzystaj póki możesz a nie bedziesz myc okna;-):-D

dziewczyny dopiero bety sprzątnęłam i abs-y zrobiłam i zabieram się za cardio, potem odkurzanie i mycie podłóg:-p I tak zleci do 11:tak:

Dorka dobra muza to u mnie podstawa, mam tak głośno czasem, że sama siebie nie słyszę ale to do południa gdy sąsiadów nie ma;-)

edit: cardio zrobione, pot jest czyli jest ok idę odkurzać hehe

Ostatnia edycja:
Editek i jak po lekarzu ????? no i &&& za dentyste ;-) idx i spradź bo potem będziesz żałować, że mogłaś iść wcześniej bo byłoby mnie do zrobienia:tak:
Gaja noo, ja tez tak kiedys wlączalam ale ostatnio jakoś i w ciszy sprzatam :baffled:

ja już po spacerze... mały zasnął szybko bez smoka, za to z autem, no i pierw mega wrzasko-płacz.. ale ostatnio mam inny problem z nim-wyjśc do wc nie mogę, jak małpka się mnie trzyma, odłożyć do łóżeczka też nie bo ryk...

Hej.Dziś już mi lepiej. Nawet ćwiczenia mam zrobione :) Pogoda piękna i zaraz idziemy z młodym na spacerek. Na obiad zupka koperkowa gotowa. Młody już nawet próbował:)

Mateuszkowa
Igor też od dobrych dwóch tygodni tylko na rączki i na rączki woła. Przylepa straszna z niego.

Alusia
ja mam też 8mke do chirurgicznego usunięcia ale jakoś boje się iść. Jak miałam odwagę to karmiłam i mi nie wyrwała,a teraz odwaga gdzieś uciekła:/
A to Ty kuzynki nie poinformowałaś że nie przyjedziecie???

Editek zdrówka dla synka:)

Ja dziś zarejestrowałam Igora do dentysty na przegląd ząbków. Nie podobają mi się jego górne jedynki. Albo nie domywamy albo coś się robi. Mam wrażenie że są lekko przebarwione w niektórych miejscach. Boje się tej wizyty, nie wiem jak młody to zniesie:baffled:

Witam :-)
Ja na szybcika, o u rodziców jestem.

Alusia to nie tak, że nie che jeździć. Tylko jak razem jedziemy, to zaraz marudzenie, a bo za długo, a bo do domu już chce wracać :wściekła/y: a tak na spokojnie, bez marudzenia :-p i z mama mogę pogadać o pierdołach
K. i tak po południu w pracy, a ja jutro przed południem wrócę
i tak wszyscy są zadowoleni ;-)

Mateuszkowa współczuję przylepy i doskonale Cię rozumiem, bo miałam tak samo. Wszędzie ze mną, do kibelka też. Zresztą i do tej pory nieraz tak jest, że za mną lezie nawet do kibla. Nawet w spokoju człowiek nie może sobie podpaski zmienić :baffled: ale dzięki temu chociaż wie co to :-p

nawet jak piszę to podgląda

reklama
Do góry