reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Ufffff Gaja już myślałam że mnie opuściłyście:( Ja dziś też kijowo się czułam, w dzień mnie zmuliło na spanie i położyłam się z młodym. Spaliśmy 2 godziny :shocked2: jak na mojego syna to dużo.

reklama
A Maks dzis miał tyle zabawy, bo kuzynostwo przyjechało, że wcale nie spał w dzien choć widać było iż ledwo na nogach stoi:-p
A i tak padł ok 21:eek: I wstanie o 6 a w nocy jeszcze będzie łaził po pokojach - bo coś ostatnio to rytuał:baffled:

Hej Laski ;* u nas sobota rodzinna w Żywcu a wczoraj odpowczywlismy. Dzisiaj Jasio idzie już do przedszkola więc 5h spokoju bo to jest czysta torpeda :no: wczoraj to moja cierpliwosć wisiała na włosku bo tak szaleli ;/
U mnie dzis świeci słoneczko ale jest 2 stopnie więc robie pranie bo napewno będą ciepłe kaloryfery więć wysusze te grubsze rzeczy a reczniki na dwor to przewieje je troche.
Wczoraj wieczorem wyłam z bólu tak bolał mnie ząb ;/ dzisiaj musze się zapisać tylko nie wiem ile taka wizyta kosztuje? hmmm.

Czekam na Was :*

witam,
zamówiłam Olce 2 bluzki z Endo, bo kurcze z długim rękawem mi jakos dziwnie powyrastała albo brzuch jej wystaje a że teraz jest wyprzedaż to jej wzięłam. Za m-c muszę Miłoszkowi w te miejsce coś kupić, jakąś bluzę:tak:

Acha i sobie wziełam zamówiłam komplet zimowy czapkę i szalik rudy-cappucino kolor co prawda płaszcz mam popiel ale jak mam zamiar zmienić za rok to na pewno popielatego nie kupię tylko cos w brązie

o takie oto:
POLSKI - Komplet CZAPKA + KOMIN Tunel Szal SZALIK (2694721443) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

zastanawiałam się 2 tygodnie czy kupić bo kurde drogie toto ale w sumie i tak muszę a u nas sama czapka w granicy 50 zł jest to zamówiłam, choć nadal siedzę i się zastanawiam bo kasy jak dla mnie dużo kurka:baffled:
Ale wymówkę mam taką, że nic sobie innego w tym m-cu nie kupię także choć czapkę będę miała:-p

Hej:-)
u mnie jak zwykle weekend intensywnie zajęty;-)hehe. Sobota oczywiście na wsi ale krótko bo zimno, potem znajomi nas odwiedzili i tak zlecialo a wczoraj to dopiero po poludniu przebrałam się z pizamy, taaaki luzik mieliśmy potem do dziadków na spacer a ja na zakupki pojechałam i kupiłam sobie butki w deichmenie botki na koturnie - Buty damskie - Damskie - DEICHMANN takie na jesień i deszcz a jeszcze chce plaszczyk ale nic u nas nie ma a boję się z sieci zamawiać.A ludzi było tyle że masakra niewiem czy wszyscy wybrali sie wczoraj po buty czy jak:confused2:

Ala to witaj w klubie z zębem ale mój narazie przestał boleć to jeszcze poczekam z dentystą , bo się boję iśc:tak::-D.
Gaja mó też chodzi po nocy ale to od niedawna i jeszcze do tego wrzeszczy czasem, niewiem co się tem dziecku odmaniło:confused2:
Jolek widzę że u Ciebie też leniwa niedziela była hehe
Dorota to widzę że impreza udana;-) ale przynajmniej się najadłaś hehe:-)
Edysiek a jak tam corcia po apelu, mówiłas że go rozpoczyna?

hej

wczorajsza impreza Chrzcinowa udana :tak: było mega fajnie a i wodeczki sobie popiłam bo miałam dzień, że mnie nic ruszała :eek::eek:

Gaja dobrze, że kupiłaś, chociaż nie w moim style, ale z popielem myśle, że będzie fajnie wyglądać :tak: wspólczuje nocnych wędrówek.. i jak w koncu spał spokojnie?

EDitek super te buty, mierzyłam takie i inne tego typu ale miałam już z 185 cm -_- no i było nie ciekawie :-D:-D:-D ja też ubrań dla siebie z netu nie zamawiam, bo ja musze zmierzyć a przynajmniej zmacać:-D proponuje wizyte u dentysty, chyba, że chcesz później truć zeba i leczyć kanałowo a przy dobrych wiatrach zarazi on też inne od środka.. ja chodze co pare mc - zależy jak kasa jest i robię przebarwienia i mam spokój, chociaz teraz byłam w czerwcu chyba a dla mnie to długo :-D no i kasy wydasz dużo wiecej na reperowania jak zaniedbasz..

Ala fajnie, że week udany :tak: u nas też słoneczko cudne, dziś P ma urlop to sobie gdzieś może pojedziemy ...

Jolek no tu jesteśmy :D :D

a my oduczamy smoka od wczoraj, bo Mati przegryzł na pól - prawie i nie dawalam mu bo jakby odgryzł to by się udusił :eek: nie miałam innego, nie mieliśmy jak kupić jak wracaliśmy więc koniec smokowania i wczorajsze zasypianie cudo.. ale pewnie dziś będzie koszmar :p

Dorka ponoć się wiercił itp ale na szczęście spał z T. i to jemu dał w kość:-p
A u nas słonka na razie nie ma, i zimno:confused2: Ech az się nic nie chce:confused2:

Editek ja też się boje i koszty mnie porażają ale musze isc bo wczoraj juz wódką płukałam bo tak cholernie bolalo :wściekła/y: nie dawałam już rady nawet po ketonalu. Trudno pojde pocierpie i przestanie boleć. Ogolnie to mam chyba wszystkie zęby do zrobienia więc troche chodzenia mnie czeka :-D.

Gaja buty fajne :tak: ja myśle że kupie coś za 50/60zł mam nadzieje ;)

Mateuszkowa to powodzenia w odsmoczkowaniu ja chyba biore się za pieluchy od Olka tylko dzisiaj go pusciłam bez i zaraz się posikał :no:

Alu butki sobie Editek kupiła ja czapkę :)
A ja odbębniłam abs-y i chodakowska i mam z głowy na dziś. Za niedługo lecę na miasto kupić tekturę pomarańczową - jeśli dostanę - bo Olka w środę ma dzien marchewki to chcę jej korpus na klatę marchewkowy zrobić i z zielonej krepy opaskę "natkową" na głowę :)
Mówię wam ja to normalnie cały czas cos przy dzieciach z Miłoszem w szkole a z Olką w przedszkolu, cały czas cos trzeba przyszykować, czegos się nauczyć itp itd.

reklama
Do góry