reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Haluuusien ........ :crazy: tak z nerwem od poczatku...bo co zabiore sie za naskrobanie paru zdan to mi zaraz mloda zaczyna mranczyc...:wściekła/y: i sie skupic nie moge wtedy ...i nie pisze :-p

No ale teraz napisze jednak bo jestem ciekawa Mateuszkowa jak tam dajecie rade bez tego smoka??? Ja Wam sie zapomnialam pochwalic ale mloda bez smoczka dwa tygodnie juz!!!:-D I to tak bez mojego udzialu sie stalo kurde,hehe tzn. tyle zrobilam,ze nic nie zrobilam czyli nie polecialam po nowego do sklepu... bo ugryzla smoczka i nie chciala go po prostu... troche mranczala pierwsze dni ale ze spaniem nie bylo najmniejszego problemu :szok: a ja myslalam,ze ona sie z nim nigdy nie rozstanie,bo od urodzenia byl z niej mega ssak.

Zdrowka dla wszystkich rozchorowanych.

To w Pl w koncu ida te 6-latki do szkoly?

Ale mam napad...zjadlam obiad,brzoskwinke,chrupki i teraz jeszcze wafelek :/ he,bo w koncu MOGE ;) przez te migdaly to i tak 2 kg. schudlam .

reklama
Jolit@ super, że smoka się pozbyliście :-)
Z tego co kojarzę, to od 2013 6 miały iść obowiązkowo do 1 klasy, ale jak to teraz już jest to nie wiem :eek:

To miałaś taką przymusową dietę ;-) a teraz nadrabiasz :-D

Ja sama chodzę i nie wiem co bym zjadła :confused: chodzę, podjadam a potem mnie muli :zawstydzona/y:

Edytko Miłosz tez w zerówce czytał:tak: Ale on w wieku 2 lat litery wszystkie znał:-D A u nas w pierwszej klasie śmieszne jest to, że obecne dzieci liter się uczą dopiero ale czytac maja umieć - aż absurdalne to:confused2: a wiem bo mojej szwagierki córka teraz poszła do szkoły i pani wymaga czytania mimo, że podstawa programowa to niby poznawanie liter dopiero.
I teraz jedne dzieci w zerówce poznaja inne po troszku i potem pójda do szkoły i zonk bo pani każe sie tekstu nauczyć czytać na ocenę:eek:

Jola dziś 3 nocka bez smoka, popołudniowe drzemki też.. zasypia tyle samo czasowo, jęczy troche no i zasysa pieluche :eek: jednak nie cały czas tylko po przebudzeniu albo tuż przed, brakuje mu .. jak będzie ciamkolił dalej i intensywniej to chyba coś będzie trzeba wymyślić.
Gaja współczuje, ale z 2 str, nie ma czegoś takiego jak higienistka ? ja pamiętam jak sie na każdej lekcji wymykało ,żeby skrócić swe męki :-D
Jolek oj Wy bidolki..może to zeby ?? oby .. u nas dziś już jesiennie czyli 13 stop. i deszcz..
Edytko jakoś dajemy rade, smok był tylko do usypiania wiec, mniejszy problem .. teraz trzeba jeszcze FERBA do kompletu :-D:-D

hej
no gdzie jesteście???
u nas cud miód sloneczko, zaraz idziemy na spacer pt " zmęcz dziecko co by usneło szybciej " chodzimy bez wózka na godzinne spacerki :tak::tak: a ja się nalatam za małym wiecej jakbym z 3 godziny spacerowala z wozkiem :-D niestety obżeram się - wczoraj bezy z masą , ciastka domowej roboty, palmiery ( wyszły mi boskie ), do tego czekolada i lody, waga na szczeście stoi w miejscu, ale wiem, że zaraz się to skończy :/ :/ z P dalej to samo, jestem tym potwornie zmęczona i nie chce Wam już smęcić, więc to ostatnie zdanie na ten temat :-D

JESTEM,
ĆWICZYŁAM JESZCZE CHODAKOWSKA PRZED SPACEREM MI ZOSTAŁA:-p
Dorka ja tez słodkie jem może nie objadam się ale jem i potrafię codziennie:-D A z P. nie zazdroszczę, może coś u niego w pracy się dzieje, że wyładowuje emocje w domu?????

Gaja.. ta.. awans i się w du.. przewraca chyba..
polecam film Uprowadzona 2 - super, efekty, kontynuacja Uprowadzonej
film akcji jak ktoś lubi

A co z Wami?

Ja zre i nie umiem sie opanowac :baffled: pomocyyyy :-D ale kolkiem krece chociaz :-p

Mateuszkowa a gdzie do ogladania ten film? w kinie?? :-D

reklama
byłam wczoraj z tą łajzą

hehe nie ma to jak dobre określenie:-D:-D:-D

A ja wróciłam od mamy, Maks został u niej bo nie chciał w ogóle do domu, więc przyszłam sama bo Miłosz przecież w domu sam, trzeba obiad zrobić i musiałam Olke odebrać ale to sobie na spokojnie porobię w chałupie, zaraz podłogi pomyję i nie bedzie mi sie koło nóg pałętał:tak:

Do góry