reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Editku Edytko nr 2 :) Wybrałam jakąś soczystą morelę do kuchni (bo jest ciemna i tam muszę tylko ciepłe jasne kolory wybierać a do przedpokoju zroszoną trawę taki fajny zielony ni ciemny ni jasny:tak: teraz tylko dla mojego T. farby muszą mocy prawnej nabrac aby dalej cos z nimi zrobić;-)

I mój T. od znajomego rzeźnika przywiózł szynki, kaszanki, kiełbasy i salcesonik - matko jakie to pyszne bo po plasterku z każdego musiałam spróbować - szok, ten chłop to od tylu lat ma rękę do wyrobów, niebo w gębie:-D

reklama
witam się i ja!
wpadam jak po ogień :-)

biegałam dziś już po 7 ... masakra jaka duchota :-D:-D
obiad zrobiony, plotek zamocowany, chałupa wyczyszczona
zepsul mi sie niestety depilator-silnik padł i normalnie dramat :confused2::confused2::confused2: musiałam użyc maszynki-nie lubie ale na nogi kupię sobie wosk ten co reklamuja, no zobaczymy ..

Żanetko ja mam w kuchni ni to cappucino ni to morela takie ence-pence i brudzi się strasznie:szok: czekam tylko żeby przemalować na coś ciemniejszego tzn ciepły odcień ale bardziej żywy.. tak samo przedpokój bo mam ciut inny odcień niż w kuchni ( bardziej brzoskwinka ) i już zasyfione od wózka :confused2::confused2::confused2: pokoje też do zmiany chociaż nie wymagają malowania ale chce inne kolory..może za rok ? :-D:-D:-D:sorry2::sorry2:

Dorka u nas brudzą się w kuchni ściany strasznie bo my mamy w niej piec CO, więc od dymu wiecie jak wyglądają? Czarne o suficie nie wspomnę a przedpokój notorycznie usypiony a to od brudnych paluchów, a to właśnie butem ktoś otrze:dry: Zresztą przy 3 dzieci to ściany co kwartał bym musiała malować:dry:

A dziś Maks tak mi ciśnienie podniósł, siedziałam w drugim pokoju i cos robiłam, wtem Miłosz z krzykiem wpada żebym zobaczyła co Maks zrobił, wchodzę do jego pokoju i normalnie wściekłość mnie ogarnęła, gówniarz wziął sobie w kuchni otworzył lodówkę wespiął się na palcach wyciągnął jajka z pudełkiem i wszystkie roztłukł u miłosza na wykładzinie:szok: No szlag mnie trafił tak na niego nadarłam ten wył po czym otarł łezki i już w tyłku miał że nabroił:confused2: Oj mówię wam, żadne z mych pozostałych dzieci takiego sajgony mi w domu nie robiło, on jest małym dewastatorem:no:

Edysiek, ja odkąd jest euro jestem fanką. : D Wszystkie mecze oglądałam, nigdy mnie to nie interesowało, a tu prosze. :confused: Dziś znów ide na strefe kibica, ważny mecz dzisiaj, haha. : D

Editek, nie pomałpowałam. : D W ostatniej chwili wybrałam farbe, bo chciałam rude. Ale mi się odwidziało. : D Dzięki. : *

Chodze dziś i w kółko jem i jem i jem i jem, jeszcze z mamą zrobiłam takie pycha ciasto z truskawkami i galaretką i z biszkoptami i taką pycha masą z dodatkiem kaszy mannej. Chyba z 10 kawałków już zjadłam. : << Jutro będę to spalać bo dziś już czasu nie mam. *_*

Gaja o masakra!!!! wspólczuje :D powiedziałam mężowi o Twoim synku a ten tylko ; JAK ON TO WYCZAIŁ, ŻE SIE TO ROZBIJA;
no tak.. hehehehehehehehehehe faceci:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: on chyba jest na etapie Mateusza i tylko ;-)

aha, zrobiłam AJERKONIAK
Boski..
dziewczyny jak która chce przepis--->

A j e r k o n i a k

6 żółtek
2 szklanki cukru
1 cukier waniliowy
Utrzeć do białości i dodać:
1 puszkę mleka skondensowanego niesłodzonego , a następnie wlać 0,5l wódki.
Dobrze wymieszać ,rozlać do butelek.

ja dolałam troszkę aromatu waniliowego bo cukru nie miałam i tego mleka skondensowanego to z kartonu ok 500 ml, boooooooooooooosssski.....

spadam na mecz - Aga ja przeszłam przemiane meczową taka jak Ty, tyle, że z domu oglądam:sorry2::sorry2:

Dorka a może po prostu myślał że to piłki są:-D Ale też nieraz widział jak ja rozbijałam:tak: Ja wam napiszę, że on niczym sie nie zajmie jakoś, jak np weżmie klocki to tylko i wyłącznie aby je rozsypać i rozgarnąć ręką po podłodze co by wrażenie większego syfu robiło i tak zostawia, po czym donosi kilka książek, parę zabawek, piłki, pieluchy, kremy swoje i pokój sobie wyobraźcie jak wygląda:dry: a ja idę sprzątnę po czym on idzie za mną i z powrotem to wyrzuca:wściekła/y: A nie daj boziu jak torebkę mą dorwie to od razu przegląd robi, a jak go się najdzie to szybko upycha wsio do torebki i udaje, że nic nie robi:sorry2: no miglanc nie z tej ziemi:-p

A ja dziś mało dietowo, może słodkim sie nie objadłam ale wyrobami od rzeźnika:zawstydzona/y: No tak pyszne, że nie mogę się powstrzymać buuuu, a druga sprawa, że kibluję w domu bo u nas dziś duchota i co chwila pada:zawstydzona/y:

Hej kobitki
nie śpie od 3 :angry::angry: mały zaczał ryczeć i co mnie pokusiło to nie wiem, że go wzięłam do siebie i do 5 usypiał tzn. chodził po mnie, wywracał się, chciał z łóżka zejść byleby nie spać :dry::dry: za to od rana jestem jak zombi i maż wszystko robi :-p:-p:-p:-p u mnie już 31 stop !:szok::szok::szok:

Żanetko to chyba taki etap :-D:-D:-D ponoć dzieci od ok 18 mc mają zdolność do rozwalania wszystkiego na cześci pierwsze-psucia itp., ale ja myśle, że ta faza nastepuje znacznie szybciej i trwa dłużej :D

reklama
Witam :)
Dorota sprawdzałaś temp w cieniu? U mnie tam właśnie jest 26 st.
Bartuś często miał takie akcje jak Mati, nie spał od 3 do 4.30 ale mu przeszło odkąd jada kolacje 3 godziny przed snem. U Twojego synka wyglądało to raczej na wyspanie :-)
Gaja doskonale Cię rozumiem z tymi wyrobami swojskimi :-D U mnie ojciec zrobił szynkę i z taką 40 dkg poradziłam sobie w 5 dni, oczywiście bez chleba bo tuczy ;) łażę i podkrajam po kwałku aż nie zniknie.
Motylku widzisz, wszystko będzie dobrze, jak przewidywałyśmy. Ani się nie spostrzeżesz i będą dwie kreseczki w teście. :tak:
Editki dzie?
Aga jak emocje w strefie kibica? Pewnie się udzialał ogólny smuDek? Podobno mamy w kraju Smudę Narodową...
Dziewczyny Ecco ma wyprzedaż, pierwszy raz w historii do 70 procent. Nabyłam wczoraj 2 pary, w tym jedne open toe na.... 7-8 cm obcasie :tak: Ale mój B. Uwielbia takie obcasy, więc będą tylko do samochodu i na kawę bo łazić w nich nie dam rady.
spadam zaraz na działkę bo mam w kuchni 26 st a po południu w 2 innych pokojach 31 :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry