reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorota ale masz full relaks:-) Maksio jeszcze ogląda teletubisie bo do 16 spał ponad 2 godziny jak usnął koło 14:-p To teraz zmęczony za bardzo nie jest ale za to walnął mi już 3 kupolungi więc pewnie znów kolejne zęby idą:baffled:

A co do masy krówkowej to u mnie nawet w lodówce nie zawsze stężeje tak jak ma to zrobić:dry: no cóż ale zawsze jest zjadliwa:-p

I dziś byłam z dziećmi w sklepie i podeszła do mnie koleżanka z LO zachwycając jak to znów schudłam i że tak widać po mnie aż musiała podejść:-) Jakie to miłe:tak::-D

reklama
Mateuszkowa fajnie masz, wieczór dla siebie :-) Moja jak pójdzie spać to i ja padnę :-D
Gaja takie komplementy zawsze są miłe :tak: Widzisz wszyscy widzą, że schudłaś i jesteś laska tylko nie Ty ;-)

Podlałam ogródek i zrobiłam 8 abs :-) Musze być twarda i wytrzymać jeszcze miesiąc (do wakacji) co najwyżej czasem w weekend odpuszczę.
Zaraz idę się myć.

Hej dziewczyny! Jestem, dojechałam, obleciałam już połowe znajomych, nie miałam kompletnie czasu żeby wejść. : D I jeszcze przygotowuje imprezę urodzinową moją, w piątek mam więeccc, zalatana jestem. : D

dzień dobry!

słonko świeci, pranie schnie, drugie się pierze, zmywara chodzi, dziecko się męczy zaraz idzie "aaaAAAAAAAaaaaaaaaaa " ja musze łeb umyć jeszcze, śmieci wyrzucić bo mam ze 4 wory już :szok::szok::szok::szok:

Żanetko no może wreszcie Ci ktoś to przetłumaczy, że schudłaś i laska jesteś !!!! coo ????? ja już powoli tracę przekonanie, że coś wskóram.. :-p:-p:-p:-p niby fajnie, że wieczór dla siebie ale jakoś tak.....za cicho :-D:-D:-D poszłam spać przed 22 :szok::szok: nie zrobiłam jeszcze wielu rzeczy, które zaplanowałam :confused2::confused2::confused2: dziś rano robię..

Edytko, ile ta masa może "stac" ?? dziś zamierzam ją robić ale koło południa dopiero.. a u mnie dalej na wadze mniej, a myślałam, że po 2 dniach laby będzie więcej..ale już nie eksperymentuje..

Aga,
no to udanej imprezy STARUSZKO :D

teściowa wczoraj do mnie zadzwoniłą z magicznym zdaniem " jakbyś potrzebowała pomocy, to daj znać, czy coś, to przyjade, no to czekam " :szok::szok::szok::szok: od urodzenia się małego 1 raz ja tak natchneło.. pewnie dlatego, że P. w szpitalu, no cóż.. przez 10 mc dawałam sobie rade bez niej to dam tez i teraz.. nie lubię takiej pokazówy... a synu sobie też przypomniała..hehehe śmieszna.. co ja mam jej powiedzieć? przyjedźc i pomóż? nie umiem..:no::no::no::no:

Cześć Laski :** ;))
Wracam do Wam mogę? :) już troszkę się ustabilizowało to mam więcej czasu :))

Mateuszkowa a jak maż po zabiegu? Mam nadzieje że wszystko ok :)) a co do teściowej to jeśli nie masz potrzeby to nie dzwoń :* jak dajesz rade to ją olej :)) ;P

Gaja widzisz jak ludzie zauważają jaka jesteś chudzinka tzn że tak jest :* i musisz w to uwierzyć ;** ;))

Toxi to udanej imprezy :) i ciesz się Polską ;) :pP

Edysiek zaraz zobaczę te 8 abs może też zacznę robić :) kurcze bo naprawdę muszę się za to odchudzanie zabrać... Tydzień się odchudzam a 2 tygodnie obżeram :/

Ala!! :******* nareszcie !!

mąż po zabiegu nie wiem , nie najlepiej :angry::angry: zostaje do jutra:angry::angry::angry: masakra
nie potrzebnie to ciasto robilam teraz nie przetrwa ;-( w sensie ze zjem ;-(

Mateuszkowa a potem ile będzie trwała rehabilitacja? :** będzie dobrze Kochana :) a ciasto oddaj sąsiadom :p

Ala nie mam pojęcia ile ale chyba ok 2 mc napewno.. ciasta nie oddam bo dla meża robiłam :p

a jak Ty się czujesz?

witam,
Dorka z tego co wiem po operacji kolana to nie tak łatwo do ładu z nim dojść, pewnie minie troszkę czasu zanim odzyska sprawność a właściwie dlaczego miał tą operację? Jakąś kontuzję miał kiedyś?

Ala wreszcie zawitałaś, teraz pisz jak najwięcej kobieto bo nam tu wątek cos się psuje hehe:-D

A ja wszamałam pół bułeczki i jajko i za godzinkę poćwiczę sobie:tak:
I waga też mniej mi pokazała dzis znów ale nie zapeszam bo nie wiem co z tym dalej będzie:-p

reklama
Mateuszkowa to ćwicz silną wole i niech ciasto czeka do jutra na męża ;)) :))

Gaja no super że mniej pokazała :) widzsz ostatnio sobie pozwoliłaś więcej zjeść i waga mimo wszystko spada :))
A co do pisania to wracam na dobre tory i będe Was teraz męczyć swoją osobą :D ;P

Kochane a ja mam pytanie/prośbę kurcze bo nie mam jakoś motywacji do tego odchudzania... dosłownie mnie męczy ;/ chce schudnąć ale niby 3 dni się odchudzam a tydzień jem jak głupia ... co mam zrobić? :((
A druga sprawa ... potrzebuje specyfiku z apteki na zaparcia bo już mam dość ;/ ;P

Do góry