reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
A ja własnie wróciłam z rolek :-) Byłam z Angelą, z tym że ona nie chciała na rolkach i wzięła rower. A teraz piję piwko ;-) żeby płyny uzupełnić :-D
Alusia no tak ciągle to on nie sprzata, ale zdarza mu się :-p
Jolita ja na kaca zawsze mam meeega głoda :rofl2: No chyba żem dętka ;-)
Mateuszkowa przykro mi, że ciężko Ci dobrać buty
Ja znowu mam malutką stopę, bo mam rozmiar 36 :tak: Moja Angelika niedługo będzie miała większą, bo teraz ma 34.

A co do butów to ja kupuję różnie, ale też się przekonałam że jak kupię lepsze skórzane, to komfort lepszy.
Ale zdarza mi sie też jakieś taniochy kupić, bo mi w oko wpadną.

Ala no własnie mój mąż ma 42 :crazy::crazy::crazy: wkurza mnie to, bo facet a mała stopa :p:crazy::-D:-D:-D:-D zaraz jade po avon, ale się ciesze :D zamówiłam sobie ten zestaw MIAMI ciekawe jak to "śmierdzi" ...

Edytka no to tez problem, ale lepsze to niż 33-34 jakie ma moja kuzynka, do ślubu watą wypychała buty:rofl2:, a ja się nie poddaje bo jak wkońcu znajde to jak kosztują nawet 200 zł ( dla mnie dużo :p ) to kupuje i mąż mi je wciska bo później nic nie znajde :rofl2::rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa a mój ma 46 :shocked2: czyli 10 więcej ode mnie.
Wiesz jak te buty dobrze Ci leżą to warto zapłacić więcej. Ja w tamtym roku kupiłam Lasockiego za bodaj 160 zł i to też było dla mnie dużo, ale jak je założyłam na nogę to nie chciałam już ściągać :-D

Zaraz mi się włączy ssanie po piwku, na razie chrupie popcorn ;-)

Mateuszkowa ja kupuję taki do mikrofalówki, to cała gotowa paczka ma 447 kcal. Jak zjesz z mężem na pół to nie będzie tak źle ;-) a sporo tego jest. Ja nie wiem czy zjadłam 1/3 bo Angela wszystko wchrumała. No ale moje piwo ma ponad 300 kcal (bo to duże) a jeszcze loda dzisiaj jadłam. Ogólnie za lodami nie przepadam, ale taki sorbecik wciągnęłam od razu dla ochłody.

Alusia rozmiar buta 49?? :szok: no to niezle.....u was 10 cm. roznicy w stopie tak jak u Edyskowej.
Ja tez mam spory kajak ......na lato 39 ale na zime musze miec 40 a u lewej nogi mam troche dluzszy palec i zawsze mnie lewy but troche cisnie dopoki go nie rozchodze..........ale raz uparlam sie na takie jesienne kozaczki i wzielam 39 bo 40 nie bylo...cisnely mnie na poczatku ale rozeszly sie :tak:

Ide zbierac zabawki z podlogi,mloda przeszla jak tornado ...i klade ja spac W R E SZ C I E :-D:-D:-D a mi sie jakos odechcialo tak mega spac ,wypilam napoj izotoniczny ,taki proszek w duzym pudelku do rozrobienia z woda,nawadnia organizm,dostarcza wszystkich witamin ale przedewszystkim daje powera!:-D

edit.
Toxi juz chyba za pozno??

reklama
Jola, no za późno. Ale miałam taką ochote. Ale przeszło mi, opiłam się wodą.

Wreszcie mi Maksiu zasnął, w ogóle co to za cholera mała się z niego robi. : D schodzi mi z kanapy, staje, trzyma się jedną ręką, przysiady robi, albo na czworaka próbuje : D Komicznie to wygląda.

Do góry