reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam weekendowo :-)
U nas niby ładna pogoda, ale wiatrzysko :szok: A rano był przymrozek, biało wszędzie. Musiałam rękawiczki założyć, bo by mi łapki zmarzły.
Ogólnie cały dzień jakiś senny i nic mi się nie chce.

Editek imbir zwalcza cellulit ze względu na swe właściwości rozgrzewające oraz pobudzające krążenie.
Mateuszkowa tak zamotałaś, że ja dalej nie wiem czy Twój się Panią Rączką posługuje ;-)
Mój to nie, znaczy mi o tym nic nie wiadomo :dry:
Kropeczka no ja też muszę mieć porządek, bo inaczej mnie drażni, ale wiadomo są takie dni....
Ale ja mopem myję, czasem jak zajdą płytki w kuchni to trzeba wyszorować. Bo zachciało mi się żółtych i to w dodatku matowych :huh: Ale kochany mąż szoruje :-p
Jolita no tak bywa, że najpierw człowiek ma fajny humor, a potem głowa boli ;-)
Alusia dzieci są nieprzewidywalne :tak: a Ty nie chciałaś żeby spał.
Ja uwielbiam tuńczyka i groszek :-D

reklama
Edytka mój tak jak twój i tyle :p

ja już w domu siedze, dziecko znowu śpi :eek: na głodek wypiłam szklanke soki marchew+jabłko+banan mniami!! :-):-D:-D

mąż przyjedzie to idziemy do marketu po mop, bo ja sama zdecydować się nie mogłam:huh: i jeszcze jakieś "drobiazgi" , wyczaiłam fajny sklep z butami niedaleko domu - wiedziałam, że jest ale ceny mnie powaliły w sensie, że tanio jak na skórzane buty np. baleriny 50 zł :eek::eek::eek: muszę to oblukać raz jeszcze czy coś z nimi nie tak..:rolleyes2:

Wrociliśmy z leśnego 2godzinnego spaceru ;) Wszyscy padnięci i jak zwykle Jaś pokazuje swój bunt wrrr...
A zrobiłam sobie na ten obiad te jajko z szpinakiem i naprawdę jest pyszny :)) kurcze !! Musze sprobować jutro zrobić naleśniki ale nie wiem ile moge zjeść? :>>

Edysiek Ty to naprawde masz kochanego męża :) jak Mateuszkowa. Sprzątają... zazdroszcze ;))

A gdzie reszta dziewczyn? ;))
Gaja to pewnie ćwiczy :p
Kropeczka na działce to usprawiedliwiona ;)
A Jolit@ pewnie dalej się męczy z wczorajszym winem :) a może kochana Ci już przeszło? ;*
Toxi biega albo ma klientki ? ;))
Editek a Ty gdzie się podziałaś? :)

Mateuszkowa pewnie męża molestuje :D ;) a jednak nieeee :p ;)) my jutro jedziemy na zakupy bo muszę pokupic na wtorkowe urodziny :) a co do tanich butów to u mnie też jest taki sklep i naprawde za malutkie pieniądze można kupic super buty :) ja wole dać mało za buty nawet jak by się miały rozpaść w jeden sezon ale za to na następny rok mogę znowu mieć nowe ;D :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ala jaki sex jak mąż w pracy :hmm:

wiesz co masz racje, ja kiedyś kupowałam wszystkie buty skórzane-niestety ale musze , ale o tym kiedy indziej - no i tak łaziłam w nich, łaziłam.. a one np,. od deszczu mi tak zaczynały capić, że myślałam, że umre !!! no ale jak je przemoczyłam do suchej nitki to ja się nie dziwie jak jeszcze musiałam w nich chodzić w pracy - później już miałam na zmiane zawsze, ale tak mi było szkoda, bo nie zniszczone a capią jak nie wiem -_- a teraz jak kupiłam parę zwykłych balerin to wkładka skórzana do środka i jest ok :tak:

Ja po wczorajszym winie caly czas chodze i cos podzeram :crazy: a spac mi sie taaak chce ,eh...byle do wieczora ;)

Pogoda okropna,zimno i pada ....a malej sie juz nudzi bo zaczyna psa meczyc :/

A ja wlasnie wole dac wiecej za buty ,bo ja mam w ogole problemy z nogami a ciezko znalezc tani i wygodny but ,taki co nie poobciera itd.
Spaaaaac.

Jola wiesz nie zawsze cena=jakość, przekonałam się o tym, pozatym na moje kopyto nie ma zbytnio wyboru :crazy::crazy::crazy::crazy: a butów lubie mieć dużo, chociaż nie chodze we wszystkich..:sorry:ale iektóre to mają nawet po 5-6 lat i sa idealne .. <skórka> rzecz jasna..

No jak kto lubi i jeśli ktoś ma problem z butami znaczy z dopasowanie to jasne lepiej kupić jedne ale porządne ;)
Ja raczej nigdy nie mam odcisków i ogólnie we wszystkich butach mi wygodnie więc kupuje nawet za 15zł:))
Np. balerinki które kupiłam sobie w tamtym roku i są wogole nie zniszczone to kupiłam za 11zł :D

Jolitk@ znowu u Was brzydko ? Oh :* niech już Ci te słoneczko też zaświeci :* ;)

Mateuszkowa a dlaczego musisz tylko w skórzanych chodzić? :)

Ala kochana to zazdroszcze bezproblemowych zakupów.. oj bardzo, ja mam dużą stope 40,5 - 41 ( ! ) a wszystkie cudaśne buty kończa się na 39 :wściekła/y: a jak jest 40 albo nawet 41 ( dzięki niebiosa! ) to jest 1 para , która się sprzedała właśnie.. pytałam sprzedawczyń i tak to jest, jest duży popyt na duże rozmiary ale nie zamawiają ?? nie rozumiem -_-, do tego mam wysokie podbicie i szeroka stope -_-
a czemu skórzane? bo..
ponieważ mam jakąś strasznie wrażliwą skóre na stopach i jak wloże coś nie skórzanego to.. skóra mi schodzi :/ na palcach :/ wiem to obrzydliwe, nie jest to jakieś masakryczne, nie wyobrażaj sobie, ale jednak po czasie kiedy biegalam "efekt" jest natychmiastowy :/

To nie zazdroszcze a noge faktycznie masz dużą bo czasami jak ja buty kupuje a mam 39 to już nie ma a co dopiero 41 :*
Ale powiem Ci coś na pocieszenie :D mój mąż ma 49 noge !! Buty na wesele miał robione na zamowienie 3 miesiace wcześniej a teraz też np buty na zime zamawia gdzieś w lipcu sierpniu ;D heheh :D

reklama
Ala ale też niska nie jestem :sorry: mam koleżanke troche niższa ode mnie i ona ma chyba 37 buta i wiesz? śmiesznie to wygląda :-D

a facetowi zawsze łatwiej !! zawsze ! ja to wiem, ile ja sie naszukałam, od małego buty, buty, problem !!!!
mój synio ma już buta nr. 20 od jakichś 2 mc bo nóżka nie rośnie tak szybko więc to nie mało jak na 10 mcy :p

Do góry