Edysiek
odkrywca
Witam weekendowo :-)
U nas niby ładna pogoda, ale wiatrzysko A rano był przymrozek, biało wszędzie. Musiałam rękawiczki założyć, bo by mi łapki zmarzły.
Ogólnie cały dzień jakiś senny i nic mi się nie chce.
Editek imbir zwalcza cellulit ze względu na swe właściwości rozgrzewające oraz pobudzające krążenie.
Mateuszkowa tak zamotałaś, że ja dalej nie wiem czy Twój się Panią Rączką posługuje ;-)
Mój to nie, znaczy mi o tym nic nie wiadomo
Kropeczka no ja też muszę mieć porządek, bo inaczej mnie drażni, ale wiadomo są takie dni....
Ale ja mopem myję, czasem jak zajdą płytki w kuchni to trzeba wyszorować. Bo zachciało mi się żółtych i to w dodatku matowych Ale kochany mąż szoruje
Jolita no tak bywa, że najpierw człowiek ma fajny humor, a potem głowa boli ;-)
Alusia dzieci są nieprzewidywalne a Ty nie chciałaś żeby spał.
Ja uwielbiam tuńczyka i groszek
U nas niby ładna pogoda, ale wiatrzysko A rano był przymrozek, biało wszędzie. Musiałam rękawiczki założyć, bo by mi łapki zmarzły.
Ogólnie cały dzień jakiś senny i nic mi się nie chce.
Editek imbir zwalcza cellulit ze względu na swe właściwości rozgrzewające oraz pobudzające krążenie.
Mateuszkowa tak zamotałaś, że ja dalej nie wiem czy Twój się Panią Rączką posługuje ;-)
Mój to nie, znaczy mi o tym nic nie wiadomo
Kropeczka no ja też muszę mieć porządek, bo inaczej mnie drażni, ale wiadomo są takie dni....
Ale ja mopem myję, czasem jak zajdą płytki w kuchni to trzeba wyszorować. Bo zachciało mi się żółtych i to w dodatku matowych Ale kochany mąż szoruje
Jolita no tak bywa, że najpierw człowiek ma fajny humor, a potem głowa boli ;-)
Alusia dzieci są nieprzewidywalne a Ty nie chciałaś żeby spał.
Ja uwielbiam tuńczyka i groszek