reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Kropka są bardzo słodkie tylko trzeba poczekać aż będą mocno granatowe, wtedy wręcz same z krzaka spadają:tak: Uwielbiam je i nie moge sie doczekac kiedy bedą już w sam raz do jedzenia:tak: A na działke my jutro pojedziemy bo ma być cieplej, to troszkę tam pohakam;-)

Dorotka ty sie nie nabijaj bo to nie jest fajne takie usypianie w locie ;) chłop wtedy musi się zabawiać z Panią Rękosławą:-D

reklama
Ala o nie! musze wyjść z domu a z tymi frytkami nie ma szans :p < czaruje optymizmem >

Żanetka ja sie nie nabijam! często i tak u nas jest, ale ja nie mogę kimnąć przed TV bo łóżko mam w drugim pokoju i zawsze musze sie wybudzić a wtyedy wściekła jestem jak nie wiem, a mąż wtedy obnosi sie smakiem :p a wczoraj mu mówie - masz 5 min. na prysznic bo inaczej ja ide spać :p no i było 5 min :p hahahahaha

Takie te Wasze chłopy temperamentne...?:szok: mój mówi, że samemu, to żadna przyjemność, i on zawsze miał kogoś, kto go zastąpi :wściekła/y:
Mateuszkowa - ja też mam taki humor i tyle optymizmu co Ty, samo mi się włączyło, chyba przez tą pogodę. Natomiast ja mopa nie znoszę, uważam, że sprawdza się tylko na dużych powierzchniach, u mnie najpierw odkurzacz (na płytkach w przedpokoju i kuchni i łazience też) potem szmata, więc nie ma już kurzu, włosów i innych dziadów, a woda super-czysta :tak:
Alusia - a ja mam na odwrót: nie usiądę do komputera zanim nie posprzątam. Specjalnie sterylna nie jestem (chociaż łazienkę i kuchnię sprzątam w rękawiczkach do domestosu, cifu i innych wybielających cudów).
Ja lubię jak mam czysto :tak: a sprzątać też nie zawsze mi się chce...:zawstydzona/y: ale dobija mnie widok kurzu na podłodze, mam ciemne panele widać co drugi dzień, więc odkurzacz u mnie często pracuje.

zaraz w dzień dobry tvn - płaski brzuch od ćwiczeń to mit !!

Iza mój też ma Ksieżną Renie Rączkowską która trzeba mu pomachać jak coś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja też pierw odkurzacz oczywiście, ale woda nigdy bardzo czysta nie jest !! zmieniam po każdym użyciu szmaty więc nalewam do umywalki za każdym razem, każdą "nową" woda myje osobne pomieszczenie :p a szmata masz racje lepiej umyje, więc może..hmm..;D i masz racje, jak sprzatam od rana to sprzatam a jak odwlekam na późnie to koniec!! dlatego zaraz będe szorować tylko mały uśnie

Hej : D

Edysiek, i to jak. Ale chyba najbardziej nie mogę doczekać się moich bratanic. One już wariują i tylko ciągle pytają kiedy ciocia z Maksiem będzie. : D

Kropeczka, no trochę czasu pobędę. :) I bardzo się cieszę bo brakuje mi Gdańska. : P Teoria trwa 3 tygodnie, jest we wtorki i piątki, potem jazdy miesiąc, no i potem egzamin. Myślę, że jak się przyłożę to w ciągu 3 miesięcy będę mieć. : ) Moja mama w razie co będzie z nim zostawać. : )

Editek, no wiem wiem. Ciężko mi wszędzie autobusem jeździć albo pieszo, a nie zawsze moi rodzice mają czas żeby mnie gdzieś podwieźć. I w sumie szkoły nie mam tak blisko to i drogo bilety na autobus by mi wyszły od września. : P

Ja lecę do kiosku, zaraz wracam.

Yh..
Nie była to jakaś kłótnia typu wrzaski tylko bardzo niemiła wymiana zdań heh
My się raczej ni kłócimy tak zeby wrzeszczeć a zresztą była noc to szkoda by dzieci pobudzić heh
W sumie to sama nie wiem o co tylko tak jakoś od słowa do słowa on swoje ja swoje i wiadomo jak się kończy:wściekła/y:
bez noża nie podchodź heh no ale dzisiaj juz normalnie gadamy chociaż atmosfera się oczyściła:-)

Kropeczka to raczej nie dlatego że mu rano uciekłam hihihi:-D I jak nakładałaś ten balsam co trzeba po nim się folią owinąć jak tak to napisz jakie efekty :-)

Mateuszkowa ja jak dzisiaj zobaczyłam słonko to odrazu mi cieplej hiihi ale u nas tylko 13 stopni ale to i tak lepiej wczoraj bbyło 7 i deszcz

Ide własnie odkurzać i podłogi pościerać kocham to :oo2:normalnie

reklama
hej
Ja dzisiaj nie robie nic,bo ciezki dzien i ciezka glowa :hmm: odstawilam mala do przedszkola to leglam do lozka i chcialam spac ale gdzie tam !! :wściekła/y: moze jakbym kawy nie wypila z rana ...ale wypilam,musialam by sie dobudzic,grillowalismy wczoraj i Stefan ,mojej szwagierki men uraczyl mnie jakims winem :-D Boze jakie one bylo dobre :-p wczoraj........... dzisiaj brzydze sie alkoholem :-D

Kropka scieranie podlogi na kolanach bez mopa?? zapraszam do mnie ,mam tylko 110 kwadratow to duzo czasu Ci to nie zajmnie :-D
Wczoraj byla pogoda dzisiaj znowu nie ma ...szlag,nie moze to sie wypogodzic na dobre :confused2:

Ide chyba po kawe a potem pod prysznic...jakis chlodniejszy,musze sie do porzadku doprowadzic i przezyc jakos ten dzien :-D

o raju :/ zostawcie juz te mopy ! ;)

Ostatnia edycja:
Do góry