reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam :-)

Wy już o zimie, a ja jeszcze muszę obkupić córę na jesień. Kurtka, buty, spodnie i takie tam :baffled: a gdzie do zimy.
Gaja ja coś od kilku dni nie mogę się obudzić i działam na zwolnionych obrotach :eek:
Wczorajsza kawa postawiła mnie na nogi, ale dostałam po niej niemal palpitacji serca więc więcej takiej nie piję.
Chyba lepiej zjem jakiegoś słodycza dzisiaj to może mnie pobudzi ;-)

reklama
Gaja, Edysiek witajcie w klubie ja już prawie kawę wypiłam a ledwie siedzę heh jak rano wstałam to mówię do J że mi się powieki nie mogą oodkleić heh normalnie tak mocno spałam :-)
Siedzę i nie moge się ruszyć a tu jeszcze tyle roboty:baffled:

hej
u nas już upalnie :no: nawet nie chce mi się wychodzić w taka pogode..

Editek ale pomieszałam hahaha ;D kupiłam mu w rozmiarze 98/104 :D czyli wyjście idealne, mogłabym rzec, jescze babka darmo dodała kurtke grubszą 98 :-) chyba "karma" do nas wrociła ;-) oddaliśmy ostatnio kojec za darmo ( bo miał pęknięcia, nadgryzienia itp. ale ogólnie w porządku )

Gaja to przynajmniej masz spokój, ja szukałam po szmateksach od jakiegoś czasu ale nie było nic, no nie ten sezon na takie zakupy :p

a ja kawke z kawiarki w południe pijam :-) a jak mi mało to sobie robie taka z cykorii i jeczmienia jeszcze

Edysiek mądrze piszesz o tych antybiotykach. Dla mnie to też ostateczność. W tej chwili bierze bo sie dusil/dlawil bo jeszcze ma przy tym wymioty bo ma mega przerosniete migdaly :(
Editek a Twojemu lepiej?
Ja jestem padnieta dziewuszki padam. Maly chory marudzi non top na reku. Starsza siostra tez poddenerwowana bo sie nudzi. Wczoraj caly dzien sie meczylam a na wieczor wrocil naburmuszony maz. No zyc nie umierac :wściekła/y:

Jak poczytalam o Waszych zakupach to chyba sama sie rozejrze pomalu za jakas cieplejsza garderoba dla dzieci. Nic nie mam, chyba ze wejda w cos z tamtego roku.
Mateuszkowa a jaki rozmiar teraz twoj nosi?

Ostatnia edycja:
no ja po dwóch treningach, wykąpana, nabalsamowana i naładowana energią. U nas słonecznie ale jeszcze nie upalnie, dopiero sie rozkręca:-p
Zaraz uciekam na spacerek i do mamy na kolejną kawkę:tak:

Hej Dziewczyny,

co do antybiotykow to w niemczech bardzo rzadko przepisuja antybiotyki, mlody moj mial jak na razie raz na angine, tak to bardziej czekaja az samo przejdzie i tak np. jak w tamtym roku poszedl do przedszkola i zaczal przeziebienia przynosic to nawet syropu na kaszel mu nie kazal pediatra dawac, ani zadnych witamin nic, no i przeszlo mu, nie wiem moze to dobre podejscie. Ja mu daje w okresie jesienno zimowym na wlasna reke tran.

Agnieszka, Editek- zdrowka

Mateuszkowa- to twoj synek super spi, nie dziwie sie ze zrezygnowal z drzemek w nocy sobie odbija

Ja tez juz synka obkupilam w zimowe ciuchy, tylko buty mi zostaly do kupienia no i czapa szalik rekawiczki
Wogole wiecie ze on sam sobie juz wybiera ciuchy w co ma sie ubrac rano
Ja mu przygotowuje jak cos mu nie pasi to chowa spowrotem do szafy i bierze inne rzeczy :-D

Agnieszka mój lepiej ale to samo jojczał calutki dzień wczoraj i dzisiaj od rana :baffled::wściekła/y: zaraz go wezmę na dwór bo gorączki nie ma nich idzie na chwilkę . To twój mały ma to co ja przerośnięte migdały nic nie mogę przełykać masakra:crazy: ale jakoś dam radę heh antybiotyk działa to i funkcjonować się da .

Mateuszkowa a jaką tą kawę masz z cykoriii i jeczmienia? to ta bez kofeiny tak?

reklama
no i jestem po 1 spacerku, jednak się zwlokłam, wzięłam małego na rower i poszliśmy :-)
teraz Mały się pluska , a ja dopijam kawkę i kończe mu zupe :-)

Agnieszka , On nosi coś ok.92, ale wiesz jak to z numeracją... niektóre bluzki/spodnie 86 a niektóre 98 ..

Editek kupiłam w lidlu za 5 zł na promocji :p nazywa się Bonjoro, ma jeszcze słód jęczmienny, całkiem przyjemna w smaku

Gabryska niezłego masz agenta hahaha :D ja tez chciałam już na wiosne obkupić malego w szmaty zimowe w tym buty ale nawet nie wiedziałam ile On mi urośnie.. -_- rok temu od lipca do lutego przypakował 10 cm wiec wolałam się nie wybijać....

Do góry