reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Heeeej. Umieram dziś. Jeden jogurt zjadłam od rana. Nawet obiadu nie zdąrzyłam zjeść. : ( Zaraz idę biegać, aż się boję. Długiiiiiii czas nie biegałam.

reklama
Witam :-)
Od razu widać, że wiosna coraz bliżej, bo wszystkie biorą się do działania. Toxi znowu biega, ja znowu zumbuję.
Choć dzisiaj chyba sobie odpuszczę, bolą mnie wszystkie mięśnie :szok: I czasu też za bardzo dzisiaj nie mam, Angela kończy szybko lekcje i chyba się nie wyrobię. Ale mi wystarczy jak pozumbuje tak ze 3 razy w tygodniu, tak jak rok temu. Tylko 8 abs mam zamiar robić codziennie, te 8 minut zawsze znajdę, a tutaj akurat potrzebna jest systematyczność. Jeszcze hula-hoop mi się marzy takie z wypustkami :rolleyes2:

Toxi dieta dietą, ale nie bez przesady, chyba jeden jogurt na dzień to ciut za mało ;-)
Mateuszkowa super :-) Centymetry nie kłamią.
Zmierzyłam się i okazało się, że jest kilka więcej w pasie :szok: A waga mi prawie nie wzrosła, może kilogram. No ale oponka już się zaczęła robić.

hej
u nas znowu wieczorem nerwówka, bo debile z gory wiercili do 21.:angry: i w dodatku dziecko budzą mi dzień w dzień ok 4.30 bo któreś z nich wstaje i rzuca się chyba bo to nie jest normalne co oni robią?????:angry::angry: co za kosmici.
muszę małemu buty kupić bo cieplej jest a poza tym śniegowce są małe :szok:, zastanawiam sie czy półbuty czy adidaski będa lepsze ???
wiem, że najlepiej dwa no ale.. ;D
Toxi to u Ciebie pogoda już dobiegania??? ale fajnie.. u nas ma byc cieplej za tydzień, dwa więc wyruszam :tak:
Edysiek ten pas to chyba od siedzenia rośnie-mam to samo! :/ ale troszkę ruchu i chyba damy rade :-D

witam,
ja właśnie wykąpana bo Insanity robiłąm to po wszystkim się ze mnie lało ale w ciągu 45 minut ponad 600 kcal poszło :) Puls to mi nawet do 240 skakał ale wtedy zwalniałam generalnie to był w normie od 160-200 max.

Co do biegania to tez wyruszam ale jak jeszcze portki kupię i czapeczkę tak żeby mnie ludzie nie oglądali bo tu każdy się prawie zna czy osobiście czy z widzenia - po co maja mi tyłek obrabiać:sorry2:

Hejka:-)
Ale u nas cudnie wielkie słoneczko moze po drzemce wybierzemy sie na spacerek jak pani doktor pozwoli bo mały dalej kaszle takim suchym kaszlem i zamówiłam sobie wizyte domowa bo nie chce mi się siedzieć w przychodni 2 godziny w kolejce.
Dieta w miarę dzisiaj na obiad zapodaje sobie jogurt z płatkami owsianymi i powinno byc oki.

Dorka ja kupilam teraz takie półbuty dziecięce - Buty chłopięce - Chłopięce - DEICHMANN tylko granatowe i sa super leciutkie i najwazniejsze nie przemakaja bo mój czasem juzw nich chodzi jak cieplej jest. A adidasy też juz kupiłam ale sa przed kostkę a na tekie to chyba jednak jeszcze troche za zimno.

Edysiek te abs to fajna sprawa bo tylko 8 minut heh tez sie za nie zabieram bo oponkę mam niezłą heh może chociaż troche spadnie :zawstydzona/y::tak:

babeczki tak się cieszycie tym słoneczkiem a u nas mimo tego , że śnieg stopniał to odkrył tylko psie gówienka i mnostwo błota :/ porozjeżdżane trawniki i takie tam. słońce to ja widziałam dopiero 2 razy raz w niedziele przez 3 minuty, bo poszliśmy do galerii poźniej i wczoraj ok 16 jak zachodziło to odbijalo się w szybach bloku przed nami :-D:-D póki co jakiś ptak zaćwirgoli ale nic wiecej :p
zamowiłam sobie zakupy z almy, bo przecież jakby P mial jechac to byłby w domu po 20 -__- no i czekam teraz :-)

Editku mieliśmy podobne granatowe na jesień, faktycznie sa super :tak: na te tez polowałam, ale nie było numeru, z adidasami masz racje, ale i tak musze kupić bo jak P będzie unieruchomiony to ja nie zapuszczę się do sklepu - mamy taki jeden mega outlet i np. adaśki kosztują 80 zł :tak:

Gaja nie rozumiem- czemu mają Ci tyłek obrabiac? bo biegasz? bo dbasz o swoje zdrowie i kondycje? to raczej powód do zazdrości, że Tobie sie chce a innym nie. ja tam czapek nie zakładam a biegam przy 3pasmówce hehehehehe i tez mnóstwo ludzi mijam, których znam..

tak mi się nie chce ćwiczyc...........porażka jakaś.. chyba dopiero wypuszcze się na to bieganie :p

Dorka bo tak jest w małych miejscowościach, nie powiedzą czegoś miłego tylko obrobią, że jak biegniesz to tyłek ci sie trzęsie jak galareta itp. Wiem, że to pewnie czysta zazdrość i ciężko przez usta komuś może przejść po prostu dobre słowo:sorry2:

Ale ja się lepiej w czapeczce będę czuła :) No i portki to podstawa bo wszystkie L-ki z tyłka leca jak skaczę, jedne mam pośrodku gumką do włosów związane haha:-D:-D:-D

Hejka
Mały zapalenie krtani ma dobrze że zadzwoniłam do tej lekarki żeby przyjechała bo mówi że w przychodni 70 osób miała czyli 2 godziny czekania na swoją kolej a tak za 40zł przyjechała do nas do domu. I jakbym jeszcze poczekała to szpital nas by czekał bo by sie dusil a juz raz przez to przechodzilismy.

Dorcia ej ja też niby głodu nie czuję ale potrzebe chyba mielenia szczęką czuję hahaha:-D a co do adidasków to ja też już zakupiłam żeby mieć na zaś rozmiar uwaga 23 jeszcze trochę za duże są pumki takie czarne ale ja ich potem sprzedaję to chociaż część kosztów sie wraca.

Gaja u nas też obrabiają jak ktoś biega a nawet jak z kijkami chodzi :dry::baffled: że grubasy się wzięły za kijki kiedyś słyszałam jak berety takie babki obgadywały ale fakt chude nie były ale ważne ze coś dla siebie robią no nie:tak:.

reklama
Hej

u nas słoneczko :D roztopy, psie... wymioty :-D
zostajemy niestety dziś w domu bo mały nie ma butów :-D tzn ma ale małe :szok:
chałupe już wysprzatałam, jeszcze pomyśle nad 2 daniem ale pewnie będzie łosoś i duszona marchewka i ziemniaczki - ostatnio mój ulubiony standard :-D, zupe mały ma, może i ja mu podjem bo mam czerwony barszczyk zabielany :tak: a potem będę robić ciasto omg. jestem taka gruba, naprawdę jest źle. może szmaty nie cisną mnie w pasie ale na wadze mam dużo :( i nie wiem co zrobić by było mniej, nie umiem przestac jeść zupełnie :/ skacze ale nei wiem czy to coś w ogóle daje??!!!!
z lepszych info to rozliczył P wczoraj nam pity i niezły zwrot sie szykuje :D oraz dostane nagrode z rossmana za korzystanie z karty Rossne! :-) faaaaaaaaaaaaaajnie :D

Editek o masakra współczuje Wam tych chorób:( ale takie przedwiosnie, że zarazki latają w powietrzu. dobrze zrobiłaś z ta wizyta domową, niby 40 zl to nie mało ale też nie aż tak wiele za ten komfort psychiczny i fizyczny, jeszcze by coś mały podłapał gratis i kolejne antybiotyki i kolejna kasa.
ja dzis jadę po te buty bo mały ma tamte na styk-tzn juz w styczniu na pocz. były akurat więc teraz ;pewnie uciskają, mam rabat 30 % do ccc na nowe modele :-) więc mu coś kupię, chociaz jak patrzyłam to nie podobaja mi się :/:/ takie poprzeszywane brzydkie no ale cóż. elefanty ponad 100 zl napewno, a wlasnie zastanawiam się czy nie sprzedać mateuszowych butów jesiennych z tamtego roku, myślisz, że ktoś kupi? no widac ze chodzone ale w b. dobrym stanie są. u nas rozm 25 jak nic sandały na lato pewnie 26:szok: a ja już mialam wielokrotnie pytać Ciebie czy masz szmaty po małym jakieś do sprzedania , ale się potem opamiętywałam, ze przecież mój to taki gigancior, że pewnie ten sam rozm noszą :-D

ps- laski rzućcie pomysłem na kolacje dla dziecka, kanapki , parówki ( nie lubi ) , jajecznica coś jeszcze?????

Do góry