reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

witam,
duety zaliczone :)
Dorka mój to nawet jeszcze pita nie dostał:angry: Zwrot tez spory bo 3 dzieci:tak: Co do kolacji nie pomogę, bo Maks tez je monotonnie :/ Może budyń z sokiem albo dżemem?

reklama
Gaja a dziecko naje się takim budyniem ???? pytam bo dałam mu już ze 2 razy jako 2 śniadanie, oczywiście nie z 500 ml mleka tylko połowa :-D

Dorka na kolację to niewiem bo mój znowu kaszę je ale daje mu np. płatki z mlekiem, makaron z serem jak lubi na słodko , kromeczkę pocietą na małe kwadraciki i zawsze taką zjada heh na drugie śniadanie . a budyniu to nigdy jakoś nie dawałam mu musze spróbować haha nawet nie pomyslaalm o tym jak wstanie z drzemki to mu zrobię heh
A co do ubranek to mój nosi 92-98 spodnie tak jak pisałam ma większe a twój to stópkę ma niezłą ale za to w tych wiekszych rozmiarach są fajniesze buty już bo tak to mi ciężko wybrać.
U nas na szczęście pit już złożony księgowa to zrobiła to mam z głowy w tym roku a zwrot taki sobie w tamtym roku było więcej ale dobre i to hehe

hej
LASECZKI ?? HOP HOP?

JOLEK DAJ ZNAĆ CO PO LEKARZU!!!!!!!!!!!!!! :**********

nie kupiłam Matiemu bugtów bo nie ma rozmiarów w 3 sklepach żadnego 25 z pułbutów a jak były to takie obskurne , że dramat. najlepsze, że w ogóle nie przewidują w wiekszości tego numeru z niektórych -_- chyba kupię mu adidasy takie troszke wyższe bo nie dość, że tańsze to numer jest. a w domu zmierzyłam mu wkładke z pułbutów za małych rozm 23 to jest taka sama jak w pantofelkach które ma w rozm 25:szok:i weź tu bądź mądry. już patrzyłam na str butów sportowych i roznica miedzy firmami jest o ok 1 cm na rozmiarze :szok:
kupiłam mu tylko gumiaczki
kalosze dziecięce - Buty chłopięce - Chłopięce - DEICHMANN takie bo to były jedyne w tym rozmiarze za w miare rozsądnę cene, a nie jak np. w smyku za 70 zl -_-
ja kupiłam sobie taki :
baleriny - Buty damskie - Damskie - DEICHMANN
na żywo lepiej się prezentują, sa mega wygodne a to wazne bo ja mam duże kopyto i szerokie i w innych balerinach poprostu bok stopy mi wychodził a pięta żyła własnym życiem :/

i jeszcze wylicytowałam małemu wczoraj na all sweeterek za 4,99 i komplet spodnie, 2 bluzki i kamizelka za 8,50 :-D
no to se popisałam :D

Witam :-)
Kobitki gdzie Wy ???
Rozumiem, że pogoda ładna, weekend i mężowie w domu no ale nie bez przesady :-p

U nas w końcu zawitało słońce, chyba tego mi było trzeba. Przez kilka ostatnich dni to już jak zombie chodziłam. Rano zwlec się z łóżka to tragedia. Dzisiaj też, nie mogłam się za nic zabrać. Niby zrobiłam obiad, posprzątałam ale ciągle byłam jakby na zwolnionych obrotach.
Ale poszłam trochę na dwór, nacieszyłam się słońcem i od razu mi lepiej. Powoli wraca do mnie energia.
Już ją wykorzystuję, właśnie upiekłam rogaliki i jeszcze piekę chlebek - taki z dużą ilością dodatków - z płatkami owsianymi, pestkami dyni, słonecznikiem i sezamem. Ciekawa jestem jak wyjdzie.

dzień dobry
podczytałam Was troszkę.Ale Wy ćwiczycie.Podziwiam.A ja nie mogę się zmobilizować.Zakładam dres na tyłek i wydaje mi się ,że jest ok:no: Może jak będę tutaj zaglądała to sie troszkę ruszę.Mogę?

Ostatnia edycja:
witam,
dziś poszłam biegać z rana, na początek 15 minut z czego 10 biegłam ale buty musze inne kupić, musze mieć większe bo jak biegnę to mnie cisną
005.gif
I nie dałam rady dłużej ze względu na wietrzysko, ciężko się mi biegło i uszy mnie zaczęły boleć
icon_rolleyes.gif
icon_rolleyes.gif
icon_rolleyes.gif

MEGA oczywiście, że możesz zaglądać :)

Acha i chcę dzis insanity abs dołożyć, mam energii worek ;)

Ostatnia edycja:
dzień dobry
bieg w niedzielę rano?podziwiam
a co to jest insanity abs? jakieś ćwiczenia?pewnie to pytanie jest głupie,ale ja nie wiem co to jest:-)

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry
bieg w niedzielę rano?podziwiam
a co to jest insanity abs? jakieś ćwiczenia?pewnie to pytanie jest głupie,ale ja nie wiem co to jest:-)

WEŁNIANA KRAINA

kochana bieg wypadł impulsywnie i mam zamiar to pogłębiac aczkolwiek nie wiem jak mi to wyjdzie :/
A Insanity to program ćwiczeniowy na 60 dni ale trzeba go robić wytrwale i po 60 dniach przechodzi ciało totalną metamorfozę, ja z tych programów wybrałam sobie kilka i robię naprzemiennie z chodakowską i mel B :) To tak w skrócie :tak:

Do góry