Witam!
Ja właśnie zjadłam zupę i jeszcze coś mi się chce
Ale czekam aż do mózgu dotrze, że już jadłam ;-)
No tak całkiem bez grzechu nie jestem, bo właśnie jem cukierka kukułkę
tak dla osłody życia
Mateuszkowa eee tam zaraz wszystkiego odmawiać, tylko kilku niedozwolonych rzeczy czyli słodyczy, przekąsek, chrupek, chipsów, tłuszczów, smażonego, panierowanego, białego pieczywa, białego ryżu, makaronu, sosów, majonezu, napojów no i alkoholu ;-) A tak to wszystko można
No ale widzisz, że jak się liczy to od razu widać ile jemy, a tutaj fajna stronka
IleWaży.pl - Fotograficzny przelicznik wag przydatny przy gotowaniu i dietach nie musisz wszystkiego ważyć.
Właśnie sprawdziłam, że moja kukułka ma aż 20 kalorii
To oczywiście żart
, pamiętajcie żeby nie popadać w skrajność, małe odstepstwo od diety nikomu nie zaszkodzi.
Anulka sama bym sobie poszła na kijki, albo pobiegała. No ale samemu to tak jakoś głupio
Jakoś jeszcze nikogo u nas na wsi nie widziałam spacerujacego z kijkami. Choć ja nie należę do osób które się przejmują opinią innych, ale mimo wszystko jakoś dziwnie. Może jakbym się odważyła pierwszy raz to juz potem byłoby łatwiej.
Kamea ja mam tyle dobrze, że jak ja jestem rano w pracy to mąż jest w domu i zawsze jakieś ziemniaczki czy coś ugotuje, ja tylko szykuję całą resztę.
Na pewno jakbyście byli we dwoje na diecie, to byłoby Wam raźniej. No i dla dwojga byś gotowała dietetycznie.
Jolit@84 mój zawsze był szczupły, teraz jest z niego kawał chłopa, ale gruby nie jest. No brzuszek też ma lekko wypukły, ale to właśnie to, że już jest po 30 ;-) No i to taki też piwny brzuszek
Ale patrząc na to ile zjada slodyczy to normalnie jestem zazdrosna, że on może a ja nie
Oboje z Angelą pochłaniają masę słodkości i po nich tego nie widać, a ja jakbym tyle jadła to bym już się toczyła
Jak mąż posiedzi w domu z Mają to mu nic nie będzie, córcia będzie zadowolona, że może spędzić czas z tatusiem.
I jaką sałatkę robisz?