reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Jolit@84 wędzony kurczak to nie z rusztu, tylko wędzony jak szynka. Ja kupuję albo wędzone udka albo pierś wędzoną, taką zapakowaną hermetycznie Myślę, że u Was w sklepach też by coś sie takiego znalazło. No ale do tej sałatki każdy kurczak się nada :tak:
Szyszka może być, że to od zimna. A bolą go te łapki ?

U mnie już rosół się gotuje. Dzisiaj chyba w domu będę siedzieć, zimno i jeszcze śnieg pada aż się nie chce nigdzie wychodzić. Choć spacerek by się przydał ;-)

reklama
hej..
ja poki co nie robilam cwiczen..
maly goraczkuje, pierwszy raz wiec jestem cala w nerwach. wczoraj 39,5 .. dzis rano 38,6 .. cholera wie co to..
noc nie przespana..
polamalo mnie
odpuszczam abs
a waga skoczyla w gore o 0,5
nic tylko sie cieszyc :baffled::baffled::baffled:

A u mnie dietka .hmmmm .zjadlam pol czekolady .Wczoraj bylo zimno (no wiem ze nie to co w polszy -700)ale SPADL SNIEG!!!! jak ja za nim tesknilam ,wiec zaraz sie zbieramy na spacerek .Szkoda ze niemam sanek ,wiec wozeczek .moze balwana ulepie hehe.No wiadomo ze to wszystko w trosce o dzidzie.:) hehehe

Mateuszkowa zdrówka dla Was, oby synuś jak najszybciej wyzdrowiał. Jak dziecko chore to człowiek nie myśli o niczym innym :no:
Gaja23 ja niestety w weekendy nie ćwiczę, jakoś nie umiem się zebrać jak wszyscy jesteśmy w domu :eek:
Tylko ABS 8 staram się nie odpuszczać, zaraz muszę się zebrać i zrobić ;-)
Iwona 33 to fajnie, że i u Was śnieg pada. U nas mróz nieco odpuścił i też śniegu napadało. Byliśmy na spacerku we trójkę, ale nie długo, bo niby tylko -10 ale szczypie w policzki :tak:

Ja dzisiaj też bez diety, bo zjadłam kawałek ciasta. Tłumaczę się tym, że dostałam @, jak dobrze że jest na co zgonić :-D

chcialam tylko napisac ze peeling kawowy polecany tu przez Anulke jest wspanialy, zaden peeling nie uczynil tego co ten, za darmo bez konserwantow, cud miod..

Mateuszkowa to sie ciesze , :tak:ze ci pasuje , zresztą wsród moich znajomych kosmetyczek jest on najbardziej stosowany , częściej niz te drogie ,gotowe. Zreszta dziewczyny jakbyscie mialy troszke czasu to przed kupnem kosmetyku warto poczytac jego skad ,i zrobic porównanie z innym tańszym, bo częst jest tak ze te dobre zarabiają po prostu na logo firmy.
wiadomo ze salon pracujący na kosmetykach ziaja (profesjonalnych)nie będzie mial wzięcia wsrod tych bardziej zamoznych , gdzie czest liczy sie firma a nie dziaanie czy skład.
Na włosy (od znajomej fryzjerki)polecam olejek migdałowy , sprawdziłam na sobie i uzywam go często. Włosy s po tym lśniące i cudowne w dotyku (jak z reklamy:-D)

A tak wogóle to ja też zeżarłam kawał!! ciasta i jest cudownie:-D

Mateuszkowa pamietaj ze dziecko moze mieć większą gorączke od dorosłego , więcej wytrzyma , a gorączka świadczy o tym ze organizm sie broni przed infekcją.

Ostatnia edycja:
Anulka a pilling taki zamiast fusow- sol i oliwa?? sol tez taka chropowata i zluszczajaca a tak nie brudzi ;-)

Czy ta kawa ma jeszcze jakies inne wlasciwosci oprocz scierajacych??

Ja po pilingu solnym mam tez super gladka skore :-)

peeling z soli i oliwy z oliwek oczywiście tez jest dobry , tylko nalezy pamiętac aby najpierw zrobic peeling a potem depilacje . Natomiast co do kawy to kofeina zawarta w niej pozwala pozbyc sie tak lubianej przez nas skórki pomaranczowej;-)Mozna zostawic peelingowane ciało na pare minut i dopiero potem zmywać.
A i jeszcze - do peelingu stóp sól gruboziarnista , na pozostałe fragmenty - zwykla.Sól moze powodowac zaczerwienienia nawet przy małych ranach które nie są nam widoczne , dopiero pod działaniem soli sie uwidaczniają.

Ja zreszta smaruje sie oliwą z oliwek z dodatkiem jakiegos balsamu albo masłem shea , mozna kupic na allegro ,ciało jest boskie wtedy.

I należy pamiętac aby robic te wszystkie zabiegi regularnie, bo tylko wtedy mozna zobaczyc efekty.

reklama
Hmm a to chodzi o fusy czy o swieza kawe?

Hehe,swiezej szkoda ;-) lepiej wczesniej cos z niej miec :-D

Ja zestresowana jestem troszku...jutro mam termin u ginekolozki na 11:15-zakladam spiralke :/

Do góry