reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Jolit@84 wędzony kurczak to nie z rusztu, tylko wędzony jak szynka. Ja kupuję albo wędzone udka albo pierś wędzoną, taką zapakowaną hermetycznie Myślę, że u Was w sklepach też by coś sie takiego znalazło. No ale do tej sałatki każdy kurczak się nada :tak:
Szyszka może być, że to od zimna. A bolą go te łapki ?

U mnie już rosół się gotuje. Dzisiaj chyba w domu będę siedzieć, zimno i jeszcze śnieg pada aż się nie chce nigdzie wychodzić. Choć spacerek by się przydał ;-)

reklama
hej..
ja poki co nie robilam cwiczen..
maly goraczkuje, pierwszy raz wiec jestem cala w nerwach. wczoraj 39,5 .. dzis rano 38,6 .. cholera wie co to..
noc nie przespana..
polamalo mnie
odpuszczam abs
a waga skoczyla w gore o 0,5
nic tylko sie cieszyc :baffled::baffled::baffled:

A u mnie dietka .hmmmm .zjadlam pol czekolady .Wczoraj bylo zimno (no wiem ze nie to co w polszy -700)ale SPADL SNIEG!!!! jak ja za nim tesknilam ,wiec zaraz sie zbieramy na spacerek .Szkoda ze niemam sanek ,wiec wozeczek .moze balwana ulepie hehe.No wiadomo ze to wszystko w trosce o dzidzie.:) hehehe

Mateuszkowa zdrówka dla Was, oby synuś jak najszybciej wyzdrowiał. Jak dziecko chore to człowiek nie myśli o niczym innym :no:
Gaja23 ja niestety w weekendy nie ćwiczę, jakoś nie umiem się zebrać jak wszyscy jesteśmy w domu :eek:
Tylko ABS 8 staram się nie odpuszczać, zaraz muszę się zebrać i zrobić ;-)
Iwona 33 to fajnie, że i u Was śnieg pada. U nas mróz nieco odpuścił i też śniegu napadało. Byliśmy na spacerku we trójkę, ale nie długo, bo niby tylko -10 ale szczypie w policzki :tak:

Ja dzisiaj też bez diety, bo zjadłam kawałek ciasta. Tłumaczę się tym, że dostałam @, jak dobrze że jest na co zgonić :-D

chcialam tylko napisac ze peeling kawowy polecany tu przez Anulke jest wspanialy, zaden peeling nie uczynil tego co ten, za darmo bez konserwantow, cud miod..

Mateuszkowa to sie ciesze , :tak:ze ci pasuje , zresztą wsród moich znajomych kosmetyczek jest on najbardziej stosowany , częściej niz te drogie ,gotowe. Zreszta dziewczyny jakbyscie mialy troszke czasu to przed kupnem kosmetyku warto poczytac jego skad ,i zrobic porównanie z innym tańszym, bo częst jest tak ze te dobre zarabiają po prostu na logo firmy.
wiadomo ze salon pracujący na kosmetykach ziaja (profesjonalnych)nie będzie mial wzięcia wsrod tych bardziej zamoznych , gdzie czest liczy sie firma a nie dziaanie czy skład.
Na włosy (od znajomej fryzjerki)polecam olejek migdałowy , sprawdziłam na sobie i uzywam go często. Włosy s po tym lśniące i cudowne w dotyku (jak z reklamy:-D)

A tak wogóle to ja też zeżarłam kawał!! ciasta i jest cudownie:-D

Mateuszkowa pamietaj ze dziecko moze mieć większą gorączke od dorosłego , więcej wytrzyma , a gorączka świadczy o tym ze organizm sie broni przed infekcją.

Ostatnia edycja:
Anulka a pilling taki zamiast fusow- sol i oliwa?? sol tez taka chropowata i zluszczajaca a tak nie brudzi ;-)

Czy ta kawa ma jeszcze jakies inne wlasciwosci oprocz scierajacych??

Ja po pilingu solnym mam tez super gladka skore :-)

peeling z soli i oliwy z oliwek oczywiście tez jest dobry , tylko nalezy pamiętac aby najpierw zrobic peeling a potem depilacje . Natomiast co do kawy to kofeina zawarta w niej pozwala pozbyc sie tak lubianej przez nas skórki pomaranczowej;-)Mozna zostawic peelingowane ciało na pare minut i dopiero potem zmywać.
A i jeszcze - do peelingu stóp sól gruboziarnista , na pozostałe fragmenty - zwykla.Sól moze powodowac zaczerwienienia nawet przy małych ranach które nie są nam widoczne , dopiero pod działaniem soli sie uwidaczniają.

Ja zreszta smaruje sie oliwą z oliwek z dodatkiem jakiegos balsamu albo masłem shea , mozna kupic na allegro ,ciało jest boskie wtedy.

I należy pamiętac aby robic te wszystkie zabiegi regularnie, bo tylko wtedy mozna zobaczyc efekty.

reklama
Hmm a to chodzi o fusy czy o swieza kawe?

Hehe,swiezej szkoda ;-) lepiej wczesniej cos z niej miec :-D

Ja zestresowana jestem troszku...jutro mam termin u ginekolozki na 11:15-zakladam spiralke :/

Do góry