reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

witam

ja juz po abs - meza tez w to wciagnelam, diete staram sie trzymac - tzn nie obzeram sie, pije wode, kefiry - duzo kefirow.. no i opieka nad malym tez bicepsa mi cwiczy bo wazy sobie juz ta mala bestia..
Anulka – witaj :-D ja tez się „miotam” czy zostawic blond czy nie zaszalec..ale chyba boje się tego szaleństwa
Kamea – niestety dieta dieta a kilogramy spadaja ( jeśli w ogole ) jak chca.. :confused2:
Toxicstar – ales mi zrobila smaka na tego schabowego z mizeria..grrr ;-) a do sklepu nie mam jak isc!! Teraz zaslinie klawiature hehe a z ta miłością masz chyba racje .. po paru latach wazne jest żeby umiec ze soba być a nie obok siebie, co do biegania-zazdroszcze!! Ja się nie zapuszczam poki co bo w dzien jest teraz po ok. – 18 !!! wiec dupka by mi zamarzla..
Al.szyszkowska – ja czytalam ze najlepiej ćwiczyć co 2 dzien, wtedy sa lepsze efekty niż jak cwiczymy codziennie, poki co ja sama ćwiczę codziennie bo bez ćwiczeń czuje się nie spelniona :p

jolit@ - masz racje z tym wazeniem..ale jakos nie umiem sobie odpuscic żeby nie zobaczyc czy cos nie spadlo..zazwyczaj waga stoi w miejscu albo idzie w gore no i to prosty powod aby się zniechęcić..
Jak zachwalacia tak ten peeling kawowy tez chyba tez się skusze!! ,

reklama
Mateuszkowa jesli chodzi o miesnie brzuszka to ja mysle,ze najlepiej je codziennie cwiczyc jednak ;-) one potrzebuja systematycznosci.
Zreszta...kazdy cwiczy jak mu pasuje .

A co do wlosow...to ja tez juz robilam podchody by z blondu przejsc na ciemniejszy ale mimo tego,ze wszyscy mowili mi,ze lepiej wygladam w ciemniejszym kolorze to mi jest ciezko sie ze swoim blond pozegnac :confused2:

ja tak sie przymierzam do tej 8 abs i zacznę od poniedziałku, jeśli nie polegnę bo ćwiczenie brzucha to dla mnie nie lada wyzwanie:tak:

jolit@ - no widzisz, nie wiedzialam ze trzeba codziennie ale dzieki za info :-) ja chcialabym cos obciac, zmienic tak radykalnie ale zeby mi pasowalo..no ale jakos sie boje..no i od paru lat to samo, moze kolor troche inny i dlugosc nieznacznie :/
gaja - ja tez sie obawialam tych cwiczen ze nie da rady ale dla mnie sa mniej meczace niz zwykle brzuszki !! :-) do tego w akompaniamencie filmiku z YT cwiczy sie wrecz wybornie :sorry:

Cześć Kobiety! widze ze problem ze zmiana koloru nie tylko mnie dotyczy ?kurcze obiecałam sobie na wiosne ze nbęde ,,inna,, tzn; szczupła - a to mi sie udaje , bo juz wiem ze sie nie poddam . Super jest ubrac gacie na dupsko , ktore jeszcze mc temu nie wchodzily na biodra:-D, no ale te włosy:no:, musze cos zrobic , juzmialam wszystkie kolory , nawet czarne , a w blondzie czuje sie najlepiej. Ale odrost jest szybko i farba ,,żółknie,, eh...

Co do peelingu to ja robie nie z fusów a ze zwykłej mielonej kawy , do tego dodaje zel pod prysznic i oliwe z oliwek , wszystko razem mieszam i sruuuu ...wiadomo ze jest syf ale to sie akurat posprząta a dotyk Męża ktory mowi ze masz pupcie gładką jak u małego dziecka - bezcenne!
Na plecy przed sezonem ,,zakładanie topów,, tez jest super. Z uwagi na to ze jestem kosmetyczką , dla mnie kazde ,,robione,, kosmetyki nie zastąpią tych ,, babcinych, oczywiscie tych które mozna zastąpić .
dzis sie musze do rossmana wybrac bo balsam mi sie skonczył i tylko oliwa z oliwek mi pozostała a samej nie lubie wcierac.
co do diety to na początku miałam 72 kilo , teraz 68.5 więc jest ok. A to przeciez dopiero 2 tygodnie. tylko te 8abs - masakra!dla mnie wyczyn po prostu.
Pozdrawiam, wpadne potem.

Witajcie babeczki :-)
Jolit@84 jak jest okazja to idźcie się zabawcie :tak:
Ja też myślę, że te ćwiczenia na brzuch to lepiej robić codziennie. Na razie mi się udaje, dzisiaj będzie 10 dzień abs. Innych nie robię codziennie, staram się tak 3-4 razy w tygodniu, myślę że tyle wystarczy.

Gaja23 ja też nigdy nie lubiłam robić brzuszków i temu podobnych ćwiczeń. A do 8 abs się przekonałam :tak: choć wcale nie są takie łatwe. No i oczywiście, że z filmem ćwiczy się o wiele lepiej :-)

Anulka16 chyba skuszę się na ten peling, tylko musze sobie kawę kupić, bo w domu mam tylko rozpuszczalną :-D
Ogólnie pelingu używam tyle, że gotowe kupuję, lubię te z Avonu, senses czy jakoś tam.
No ale wiadomo, że takie domowe kosmetyki są często lepsze i dużo tańsze.
Fajnie mieć kosmetyczkę na wątku :-) Anulka16 jak masz jeszcze jakieś sprawdzowe przepisy na domowe kosmetyki, to podziel sie z nami :tak:

Zaraz muszę brać się za porządki, wczoraj wróciłam do domu po 16 i już nic nie zrobiłam. Nie lubię tak pracować, cały dzień stracony :crazy: No i jeszcze mieliśmy wczoraj spięcie z K. tak, że dzień do bani.
Dzisiaj będzie lepiej, poćwiczę sobie i od razu będę miała lepszy humor :-)

witam..

ja tez juz po abs..mialam odpuscic jeden dzien, ale przekonalam sie ze nie warto! 8 minut to nie to co 40 min. na 6w :/ .. wiec nie mam co narzekać..

anulka a ta kawa to ma byc juz "zuzyta" czy prosto z pudeleczka???
edysiek - glowa do gory, czasem spiecia sa fajne bo mozna sie pogodzic pozniej ;-):sorry2:

Mateuszkowa zobaczymy w weekend, jak będziemy razem non stop. Albo się pogodzimy albo pogryziemy ;-)

Dzisiaj za mną 20 minut zumby, 30 minut na Air walkerze i 8 abs.
W weekend ćwiczeń raczej nie będzie ale 8 abs musi być :tak:

reklama
edysiek - co to ta zumba ??:sorry2::sorry2:trzeba miec jakies specjalne przyrzady ? :p
z moim mam to samo albo sie zagryziemy albo nie, niestety zcescie nastepuje zagryzienie prawie ze do kosci :p a po paru minutach wielkie fochu lamane glupimy uwagami, smiechami, i atmosfera opada.. czlowiek nawet sie powkurzac nie moze dluzej :p

Do góry