reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

witam

ja juz po abs - meza tez w to wciagnelam, diete staram sie trzymac - tzn nie obzeram sie, pije wode, kefiry - duzo kefirow.. no i opieka nad malym tez bicepsa mi cwiczy bo wazy sobie juz ta mala bestia..
Anulka – witaj :-D ja tez się „miotam” czy zostawic blond czy nie zaszalec..ale chyba boje się tego szaleństwa
Kamea – niestety dieta dieta a kilogramy spadaja ( jeśli w ogole ) jak chca.. :confused2:
Toxicstar – ales mi zrobila smaka na tego schabowego z mizeria..grrr ;-) a do sklepu nie mam jak isc!! Teraz zaslinie klawiature hehe a z ta miłością masz chyba racje .. po paru latach wazne jest żeby umiec ze soba być a nie obok siebie, co do biegania-zazdroszcze!! Ja się nie zapuszczam poki co bo w dzien jest teraz po ok. – 18 !!! wiec dupka by mi zamarzla..
Al.szyszkowska – ja czytalam ze najlepiej ćwiczyć co 2 dzien, wtedy sa lepsze efekty niż jak cwiczymy codziennie, poki co ja sama ćwiczę codziennie bo bez ćwiczeń czuje się nie spelniona :p

jolit@ - masz racje z tym wazeniem..ale jakos nie umiem sobie odpuscic żeby nie zobaczyc czy cos nie spadlo..zazwyczaj waga stoi w miejscu albo idzie w gore no i to prosty powod aby się zniechęcić..
Jak zachwalacia tak ten peeling kawowy tez chyba tez się skusze!! ,

reklama
Mateuszkowa jesli chodzi o miesnie brzuszka to ja mysle,ze najlepiej je codziennie cwiczyc jednak ;-) one potrzebuja systematycznosci.
Zreszta...kazdy cwiczy jak mu pasuje .

A co do wlosow...to ja tez juz robilam podchody by z blondu przejsc na ciemniejszy ale mimo tego,ze wszyscy mowili mi,ze lepiej wygladam w ciemniejszym kolorze to mi jest ciezko sie ze swoim blond pozegnac :confused2:

ja tak sie przymierzam do tej 8 abs i zacznę od poniedziałku, jeśli nie polegnę bo ćwiczenie brzucha to dla mnie nie lada wyzwanie:tak:

jolit@ - no widzisz, nie wiedzialam ze trzeba codziennie ale dzieki za info :-) ja chcialabym cos obciac, zmienic tak radykalnie ale zeby mi pasowalo..no ale jakos sie boje..no i od paru lat to samo, moze kolor troche inny i dlugosc nieznacznie :/
gaja - ja tez sie obawialam tych cwiczen ze nie da rady ale dla mnie sa mniej meczace niz zwykle brzuszki !! :-) do tego w akompaniamencie filmiku z YT cwiczy sie wrecz wybornie :sorry:

Cześć Kobiety! widze ze problem ze zmiana koloru nie tylko mnie dotyczy ?kurcze obiecałam sobie na wiosne ze nbęde ,,inna,, tzn; szczupła - a to mi sie udaje , bo juz wiem ze sie nie poddam . Super jest ubrac gacie na dupsko , ktore jeszcze mc temu nie wchodzily na biodra:-D, no ale te włosy:no:, musze cos zrobic , juzmialam wszystkie kolory , nawet czarne , a w blondzie czuje sie najlepiej. Ale odrost jest szybko i farba ,,żółknie,, eh...

Co do peelingu to ja robie nie z fusów a ze zwykłej mielonej kawy , do tego dodaje zel pod prysznic i oliwe z oliwek , wszystko razem mieszam i sruuuu ...wiadomo ze jest syf ale to sie akurat posprząta a dotyk Męża ktory mowi ze masz pupcie gładką jak u małego dziecka - bezcenne!
Na plecy przed sezonem ,,zakładanie topów,, tez jest super. Z uwagi na to ze jestem kosmetyczką , dla mnie kazde ,,robione,, kosmetyki nie zastąpią tych ,, babcinych, oczywiscie tych które mozna zastąpić .
dzis sie musze do rossmana wybrac bo balsam mi sie skonczył i tylko oliwa z oliwek mi pozostała a samej nie lubie wcierac.
co do diety to na początku miałam 72 kilo , teraz 68.5 więc jest ok. A to przeciez dopiero 2 tygodnie. tylko te 8abs - masakra!dla mnie wyczyn po prostu.
Pozdrawiam, wpadne potem.

Witajcie babeczki :-)
Jolit@84 jak jest okazja to idźcie się zabawcie :tak:
Ja też myślę, że te ćwiczenia na brzuch to lepiej robić codziennie. Na razie mi się udaje, dzisiaj będzie 10 dzień abs. Innych nie robię codziennie, staram się tak 3-4 razy w tygodniu, myślę że tyle wystarczy.

Gaja23 ja też nigdy nie lubiłam robić brzuszków i temu podobnych ćwiczeń. A do 8 abs się przekonałam :tak: choć wcale nie są takie łatwe. No i oczywiście, że z filmem ćwiczy się o wiele lepiej :-)

Anulka16 chyba skuszę się na ten peling, tylko musze sobie kawę kupić, bo w domu mam tylko rozpuszczalną :-D
Ogólnie pelingu używam tyle, że gotowe kupuję, lubię te z Avonu, senses czy jakoś tam.
No ale wiadomo, że takie domowe kosmetyki są często lepsze i dużo tańsze.
Fajnie mieć kosmetyczkę na wątku :-) Anulka16 jak masz jeszcze jakieś sprawdzowe przepisy na domowe kosmetyki, to podziel sie z nami :tak:

Zaraz muszę brać się za porządki, wczoraj wróciłam do domu po 16 i już nic nie zrobiłam. Nie lubię tak pracować, cały dzień stracony :crazy: No i jeszcze mieliśmy wczoraj spięcie z K. tak, że dzień do bani.
Dzisiaj będzie lepiej, poćwiczę sobie i od razu będę miała lepszy humor :-)

witam..

ja tez juz po abs..mialam odpuscic jeden dzien, ale przekonalam sie ze nie warto! 8 minut to nie to co 40 min. na 6w :/ .. wiec nie mam co narzekać..

anulka a ta kawa to ma byc juz "zuzyta" czy prosto z pudeleczka???
edysiek - glowa do gory, czasem spiecia sa fajne bo mozna sie pogodzic pozniej ;-):sorry2:

Mateuszkowa zobaczymy w weekend, jak będziemy razem non stop. Albo się pogodzimy albo pogryziemy ;-)

Dzisiaj za mną 20 minut zumby, 30 minut na Air walkerze i 8 abs.
W weekend ćwiczeń raczej nie będzie ale 8 abs musi być :tak:

reklama
edysiek - co to ta zumba ??:sorry2::sorry2:trzeba miec jakies specjalne przyrzady ? :p
z moim mam to samo albo sie zagryziemy albo nie, niestety zcescie nastepuje zagryzienie prawie ze do kosci :p a po paru minutach wielkie fochu lamane glupimy uwagami, smiechami, i atmosfera opada.. czlowiek nawet sie powkurzac nie moze dluzej :p

Do góry