reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Jolit@ - ee tam bez stresu prosze ;-) wiem ze to nie wizyta u kosmetyczki ale pozniej bedzie bosko - nie bedziesz musiala o NICZYM myslec.. :sorry:
anulka - dzieki, no ale goraczka u malucha to dla mnie wielki niepokoj.. dzis mamy wizyte domowa - niech zobacza co i jak.. co do peelingu bo mnie to zawsze zastanawia - jak bede go robic czesto ( co 2 dzien najlepiej? ) to czy pozniej jak przestane skora mi sie nagle dramatycznie nie pogorszy ??

dzis 8abs za mna i chyba tyle , @ zawitala wiec nie mam ochoty na nic wiecej ..ble.....

reklama
ja się witam,
tylko napiszę, żem wczoraj poćwiczyła solidnie:tak: w ramach pokuty za maminy obiad - dziś w planach dodanie 8 abs jak młody uśnie:-D

a gdzie to toxicstar? mama przyjechała i nam sie pod ziemię zapadła:-p

Mateuszkowa skóra bez peelingu będzie po prostu szara , matowa i szorstka po prostu. I taka napewno sie zrobi gdy przestaniemy uzywac jakiegokolwiek peelingu. To jest tak samo gdy smarujemy ręce kremem a gdy przestajemy przez pare dni to ona wraca do swojej szorstkosci ze względu na nie ścieranie naskórka .

poćwiczyłam tą 8 abs ale stwierdzam jedno, mam za słabe mięśnie zarówno brzucha jak i karku, myślałam że kark mi z bólu odpadnie, na razie chyba skupię się na zwykłych brzuszkach aby wzmocnić mięśnie a potem zacznę tę 8 abs:zawstydzona/y:

hejka, moi pojechali na basen ja ze względu na @ niestety nie moge, jakos tampony mi chyba nie zagwarantują spokoju ze cos mi sie wyleje, a leje sie tak ze masakra:wściekła/y:, na kijki ide wieczorem bo rano mnie napierdzielał brzuch , juz jestem uzalezniona od tego chodzenia.
Na obiad mam warzywa i piers z kurczaka , popijam wlasnie ocet jabłkowy , a na kolacje serek wiejski . Choc za batonika oddałabym ...duuuużo.masakra jakas - az sie trzęse na widok czekolady pokazywanej w tv no bo w domu nie posiadam własnie po to aby mnie nie kusiło.

anulka - pijesz ocet ??? dziala to ? tez bym wyszla ale jakos -20 mnie zniecheca.. brrrr.......

ja na drób patrzec już nie moge i nie mam koncepcji na gotowanie, dzis zjadłam talerz zupy i tyle. Chodzi za mną szpinak i chyba sobie zrobię jeśli w ten mróz w ogóle sie ruszę do sklepu:confused2:

Jolit@84 i jak tam po wizycie ?

Anulka16 ocet jabłkowy :szok: a to można pić bez szkody dla zdrowia? Wiem, że w tabletkach jest ale o piciu nie słyszałam :eek:
Ja obecnie nie stosuję żadnych suplementów, choć zastanawiam się nad jakimś fat burnerem :hmm:

Mateuszkowa i jak synek, był lekarz?

Gaja23 ja też 1 dnia nie czułam szyi po abs :tak: a mięśnie brzucha czyłam przez następne 2 dni. Zobaczysz dzień, dwa i będzie lepiej.

Ja właśnie zjadłam rosół, na jutro jeszcze mam mięsko z rosołu, to nic nie robię.
Dzisiaj rano było u nas -22 i samochód mi nie odpalił :wściekła/y: Mamy jeszcze stary, ale też nie chciał, dopiero męża obudziłam, to ten stary jakoś zaskoczył. Tylko się zastanawiałam, czy mi bezyny wystarczy bo on dawno CPNu nie widział :crazy: no ale jakoś dotarłam do pracy i z powrotem.
A jeszcze K. musiał jechać do dentysty bo mu plomba wyleciała i poszło ponad 200 zł :wściekła/y:

Toxicstar gdzie jesteś?

reklama
edysiek - tak byl lekarz, maly ma klasyczna 3 dniowke dzis w poludnie go wysypalo i do tego zapalenie spojowki 1 oczka..ale dla mnie to byla jego 1 choroba wiec sama wiesz.. :sorry::sorry::sorry:

zjadlam tort, no co mam imieniny :p to moge chyba?? waga ciagle taka sama, mam wrazenie ze bez glodowki nic nie wskoram!!! a nie jem wcale duzo..
moze zapisze to sobie i podlicze kalorie?? moze tak jutro zrobie..albo jeszcze dzis..

Do góry