reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

hej
jestem dopiero teraz, bo byliśmy z Matim w poradni preluksacyjnej i jest ok i już nie trza chodzić :-D

Jolek zrobiłam ten test ( data jednak do 06.2012 .. ) no i 1 kreska a zaraz @ przyszła, nie powiem zawiodłam się troche i przykro mi :sorry::sorry: wpadka rozwiązała by dylematy :-D:-D:-D
Editek no to nieźle poszalałaś z mięsem :-D ale spokój będzie przynajmniej, mi sie zapasy skończyły :/ musze szukać znowu jakiegoś w miare eko świniora, indyka a najlepiej królika .. w sumie dywan to taki praktyczny prezent hahahahaha ;-)))
Ala fajnie, że przyjaźń odratowana :tak: zawsze będzie z kim na ploteczki pojść, po wizycie ok, jak minęło 30 minut to moja matka stwierdziła, że musi już iść ( bo co ? bo dzieci jej płaczą w domu? )_ no wiecie..18.30 max.. no poprostu jakieś to chore, powiedziałam jej, że robi to samo co jej matka z czego się tak śmiała no i szok, została 20 min. dłużej .. eh :/ :/ nic na to nie poradzę, bo ona stwierdziła, że ona nie przychodzi jak jej matka raz na rok ( tylko raz na miesiąc-dwa ) to rzeczywiście różnica i rozgrzeszenie :/ Ala fotelik drogi ale też dobry, ma najwyższe oceny a na tym mi zależało, kołyske miałam używaną ale z pewnego źródła, raczej nie kupiłabym niczego bez testów.. chociaż przy dużej prędkości ponoć to nie ma znaczenia.. :/ :/
Edytko wiem, że można dodac oleju- ale jak proporcje ??, ale to ciasto było bez żadnego tłuszczu :tak: i wyszło pyszne :tak: moje nie jest suche!! ;-)) może Jolitka dała za mało jabłek na 1 warstwe?

reklama
Mi też mi też pierogi zrób hihihi miałabym obiad z głowy :-) Ale dzisiaj robię wątróbkę bo J sobie zazyczył a mały ma zupke więc lajcik:-)

Dorota a co to za poradnia? My właśnie mamy od znajomego na wsi tzn. kupilismy prosiaki i on nam utuczył ale nie na chemii tylko na swojskim jedzeniu i paszy, a mięsko chudziutkie no i robimy kiełbasiane w słoiki bo mały uwielbia przynajmniej bedzie spokój z kupowaniem wedliny do chleba hehe

Ostatnia edycja:
kiełbasa w słoiku z tą galaretką..:rolleyes2::rolleyes::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:daj mi swój adres... wyżrem całą..:cool2::cool2::cool2::cool2:
to poradnia od bioderek - chodziliśmy kontrolnie, bo jak Mati miał 12 dni to psycho lekarka doszukała się nieprawidłowiści..a później profilaktycznie już

pasztecik mniej :-D:-D:-D

kurde chciałam się umówić na usg bo do 10 dnia cyklu to takie terminy, że dramat i muszę znowu czekać :/ za to na usg dolnej cześci jestem umówiona..bleeeeeeeeeeeeee :p :p

słyszałam że wogle na wszystko są odległe terminy bo jest koniec roku i nie mają już kasy w nfz haha czy ty prywatnie chodzisz?

Editku to prywatnie, 1 termin na 17 listopada ma badanie ma być do 10 dnia cyklu, dziś mam 1 ..
:/ :/ no nic, będę czekać i patrzeć, może coś sie zwolni a jak nie to kolejny mc ..

Hej,
Wrocilam ze sprzatania klatek,wczoraj tez bylam ale nie chcialo mi sie wszystkich na raz robic to dzisiaj pojechalam dokonczyc...w drodze powrotnej wstapailam do lidla i pozarlam croissanta i precla :sorry:

Editek moja tez uwielbia Georga :tak: i Bolka i Lolka oglada ostatnio namietnie! hehe :-D a co do fotelika firmowy-niefirmowy to nie o to chodzi...wazne by byl bezpieczny :tak:
Widze,ze znasz sie na miesie ...bo ja nie bardzo,raz maz zalatwil swianiaka i normalnie razem z tesciowa mialysmy go porcjowac a jedna madrzejsza od drugiej :-D masakra :no: powiem Wam,ze nie lubie patrzec na takie surowe miecho ...ja wiem,ze w sklepach sam syf jest sprzedawany ale to juz chodziaz popakowane i jakos wyglada :-D

Mateuszkowa krolika niegdy nie jadlam i jakos tak :baffled: za ladny mi by go zjesc :sorry: to juz predzej cielecinke... w ciazy nie jestes bo jednak bys chciala ,hehe tak to zawsze jest ...tych niechcianych ciaz jest najwiecej.
No a co do ciasto to fakt -ja dalam za malo jablek.

Alusia zazdroszcze odnowionej przyjazni :-) moje sie pourywaly i tyle ... jedna moja super psiapsiolka z PL sprowadzila sie doe Niemiec i mieszka jakies 100 km. ode mnie ale ...........udaje,ze mnie nie zna :unsure: probowalam ratowac te znajomosc ale jak nie to nie,niech pali wroty.

A fotelik no taki juz do zapinania pasami od auta bo ten 9-18 mam wlasnie maxi-cosi (Dorota) a on wlasnie maly...

Wiecie ja dalej mam te problemy z zaparciami,normalnie juz mnie to tak wkur*a,ze nie wiem :wściekła/y: ja wiem czemu...bo mniej wody pije,ale zimno jest i juz nie chce mi sie tyle pic!!! wmuszam w siebie dziennie ten litr a kiedys to byly 2-2,5 :sorry: i nie gadajcie,ze to przez brak ruchu bo ja codziennie kolkiem krece a to zawsze pomagalo.

Ciekawe jak tam Gaja i Maksiu.

Witam. Poczytałam ale już mi się odpisywać nie chce.Lecę myć podłogę dopóki dzieć śpi. Wdepnę za chwilę.

Jolit kup sobie błonnik w tabletkach i łykaj. Mi pomógł na zaparcia.

reklama
Jola nie możesz wchodzic do lidla jak pieką "kruazanty" hehehehe :p albo spinacz na nos :p :p ja to mięsko dla dziecka potrzebuje.. :cool:on żre królika i inne takie przepiórki :cool: ja to jestem anty-mięso, to chyba z grupy krywi wychodzi bo jak czytałam opis mojej to tak właśnie jest, ja mam AB i mięso może nie istnieć, a mój P ma 0 i mógłby żreć tylko mięso
a co do obrzydzenia to ja jestem lepsza...odkażam wszystko po mięsie i jajkach..myje ręce z 5 razy, wszystko płynem co tylko mogło dotknąć, no dramat.. ścierki od razu do prania, nawet jak wycierałam ręce po umyciu po mięsie..bo mi sie wydaje, że to tam jest :eek::eek: z ciażami masz racje ;-)) hehehe zobaczymy co będzie.. a może pij kompot na te zaparcia ? bo wiesz, jak jeszcza dużo błonnika to zaparcia się właśnie pojawiają, wiem cos o tym :/ mam tak jak jem 2 dzień rzędu owsianke :/

edit:
Jolek co to znaczy, że Ci się nie chce?
ma Ci sie chcieć ;D :*

Do góry