reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
No już wszystko mam zrobione tylko teraz siąść i się kawki napić.Młody spi już drugą godzinę hehe ciekawe za ile wstanie:confused2:.
Jolek świnkę kupilismy teraz do jedzenia a zreszta mały nie chce sklepowej wędliny żadnej jesść.
Gaja a to czarny ten chomiczek?
Dorota nawet nie chcę pisać co mój zrobił jak odmrażałam tą lodowkę rano hehe normalnie jakby jakiś tajfun przelazł hehe.

A czy zakładacie rajtuzki pod spodnie bo ja do wczoraj nie zakładałam ale kurde chyba mu zimno było wczoraj :confused2:bo rączki zimne i wiadomo siedzi przynajmniej czść drogi.

Gaja co czytasz? a słyszałyście bądź czytałeś tą sagę dom nocy czy jakoś tak? To podobno coś o wampirach.

Editku my mamy grubsze dresy, albo dresy z podszewką to nie zakładam, ale pod cienkie jeansy owszem. te co kupiłam disneya tak mi się rozciągneły, że szok. ale kupiłam 92/98 może dlatego :/ :/ bo nie ma 86/92 :/ :/ trza dokupić inne .. mój też śpi, ciekawa jestem ile :confused2::confused2::confused2:

Jak ja jestem to oczywiście żadnej nie ma :cool: no to też sobie idę:-).
Dorota ja ostatnio w pepco kupowalam i są fajne ale jednak wiekszośc mam z lidla i to na 86 bo mój to chudzina że nawet te mu spadaja hehe a one są dos wąskie w nóżkach. no to w takim razie nie kupie z disneya chociaz nie pwiem ładne sa:tak:.
A mój dzieć spał prawie 3 godz. co sie mu raczej nie zdarza szok niormalnie hehe

Editku czytam teraz "Zapach spalonych kwiatów" o czarownicach we współczesnym czasie :) Taka lekka i przyjemna książka:tak:
A o wampirach nie czytałam, tyle o nich książek, że w księgarni oczopląsu można dostać:-D

Maks nadal ciężko i świszcząco oddycha ale zjadł obiad i ogólnie żywy jest tylko ten oddech mnie niepokoi

editku mieliśmy disneya mniejsze i nie było problemu :/ chyba większa rozmiarówka jest już nie taka fajna :/, szkoda ..

ide jutro do lekarza na 8.00 , nie mam podbitej legitymacji -_- więc recepta pełnopłatna.. booossssko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
T. właśnie pojechał z Maksem na pogotowie, strasznie płytki i cięzki ma oddech, pospał 2 godziny i z płaczem się obudził, dusił się kaszlem i ledwo łapał oddech. Podejrzewam zapalenie oskrzeli ale nieciekawie to mi wygląda, bo jak spał to oddychał jakby mu ktoś słonia na brzuch położył. Nigdy tak nie miał:-(

reklama
Do góry