reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

witam

jestem chora, gardło mam zawalone, oddychac nie można , mówić nie można i jak tu się dzieckiem zająć? jak ? :no::no::no: nawet nie ma kto przyjść a prosić się nie będę..

Jolek
no ciotosława może być i inne pieszczotliwe okreslenia.. u mnie nie wiem kiedy będzie? miała być już ale chyba przez chorobę będzie nie wiadomo kiedy -_- a jakie to papiery ?? z tego co ja kojarze to chyba tylko oświadczenie o przedłużeniu ???

Gaja a jednak chomik ? :sorry: ja tam nie przepadam bo mi śmierdzą i są takie małe i śpią całe dnie :sorry: ale jak nic innego nie można to dobre i to:tak: teraz nam zdawaj relacje jak Ola się nim opiekuje :-D no i &&& za Miłosza, żeby mu przeszło :/ eh taka pogoda, Mati też kicha od rana, w sobote mamy imieniny teściów, chciałam jechać na wszystkich świętych i jak tak dalej pójdzie to znowu nic z tego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jolita u nas grzyby wyzbierane, poza tym musielibyśmy jechać jakies 100 km żeby coś znaleźć a teraz jak już po pogodzie o sama nie wiem :/

edit:

EDitek ja odczekam ze smokami troszke, no cóż będzie więcej rozumiał-to może załapie ? będe robić albo z obcinaniem końcówki, albo z oddawaniem dzidziusiom albo oddawaniem do woreczka- w zamian jakiś prezencik ...dobre z tą przychodnią co za dziady jedne a to wspólna jest czy co ??????

gdzie jest Ala?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mateuszkowa Ala jest ale ... ale jestem zalatana i nie mam kompletnie czasu.

Dorotko to zdrówka Ci życze bo wiem co znaczy chorować a jeszcze jak musisz się dzieckiem sama zajmować to naprawde nieciekawie :** a co do imienin i reszty to może się wykurujesz i nie będzie tak źle i pojedziecie :*** :tak:.

Gaja no to super że macie chomika. Teraz byle by Olka się nim zajmowała :tak: zeby tylko nikomu nie wyszło uczulenie ;** :) no i zdrowka dla Was też :** :tak:.

Editek super mu powiedziałąś. Ja tam nie lubie takich starych ludzi co żyją jeszcze kurde w innym czasie a tylko by się wymądrzali. A jak się dzisiaj mały czuje? :* :)

Jolitk@ super że u Was pogoda. A jak dzisiaj? Bo u nas zimno tylko 6 stopni i do tego mgła. Oj jak ja nie lubie takiej pogody... No ale trudno! Dam rade heh :tak:a co do grzybów to u mnie babcia zbiera i mi przynosi juz zrobione do zamrażalki. Będe miała na pierogi i na święta do kapusty :-D.

Zaraz dokończe lece tylko Olka ogarnąć :tak:.

________________________________________________________________________________________________

Jolek a mały ciekawy świata i chciał windą pojeżdzić heh :)) no trudno ! :) A do kiedy wychowawczy przedłużasz? :)

Edysiek pogoda straszna i nie nastraja nawet do pisania wiem coś o tym.. :*

A co u mnie? Hmmm chyba dobrze. Jasio chodzi do przedszkola ale jakiś kaszel go męczy no ale raczej taki suchy więc nie jest źle. Pogoda jest straszna i dzisiaj zimno w domu ale mam nadzieje że teściowa w piecu napali. Moi rodzice nie odzywają się do nas już chyba z 3 tygodnie ale jakoś bardzo nie płacze za nimi heh...
Aaa dziewczyny chce iśc do kina. Polecacie coś? Mateuszkowa Ty wiem Uprowadzona 2 ale coś jesio? :> :)

Witam w ten szary, mokry i paskudny dzień :dry:
Jolita my byliśmy kilka razy na grzybach we wrześniu jeszcze, potem już nie.
Jolek to powodzenia w przedłużaniu wychowawczego.
Gaja to fajnie, że macie chomiczka :-)
Mateuszkowa zdrówka
Ala ja tez nie lubię takiej pogody :no:

Nic mi się nie chce, pisać też :sorry:

Edytko co za nastrój :-p:-p:-p może kubek kakao?
Ala ja się wybieram na skyfall bo ja fanatyczka bonda :-D a wybierasz sie? :> czemu rodzice się nie odzywają ??

Napisałam na :ninja2:.

Dorotko no wybieram się w sobotę albo niedziele ale kompletnie nie wiem na co... kurcze wolałabym jakiś romantyk :-D trochę popłakać bym chciała heh :-) a moi rodzice to ciężki temat. Obrazili się na mnie bo im powiedziałam że mam swoją rodzinę i nie będę na każde ich zawołanie.

A wiecie ze włosy znowu farbowałam ? :-) Wstawię potem zdjęcie na zamknięty :tak:

Dorka zdziwiłabyś się jaki chomik jest duży a to młody jeszcze :)

Właśnie skończyłam abs-y i 2 serie cardio plus 5 minut sobie podskoków zrobiłam takich pajacyków, zwykłych podskoków i biegu w miejscu, jestem mokra a puls??? 156 uderzeń na minutę:tak:

Hejka:-)
Od samego rana odmrażałam lodówkę i nawet nie miałam czasu do Was się odezwać. Jutro kupujemy swinkę i trzeba było ogarnąć lodówkę hehe. Na szczęście większosc na wyroby idzie i J z ojcem będą to robić na wsi także w domku czysto bedzie.
Kurde szukam od wczoraj płaszczyka na zimę ale nic nie ma co by mi sie podobalo a jak jest to znowu wyglądam jak idź z tąd hehe

Mateuszkowa
może ty się gdzies na spacer za lekko ubralaś i cie przewiało? Współczuję choróbska a najbardziej to braku pomocy:-(.
Ala dzieki juz mu przeszło na szczęście bo twój mały chyba dłuzej chorował?
Edysiek nie przejmuj się pogodą hehe wszęddzie jest na szczęscie taka sama hehe
Jolek no to spoko gościu o 21 dzwonił sam tez bym go zje..bała hehe a teraz z czegoś innego będziecie zakładac czy narazie rezygnujecie?
Jolit mój ojciec jeździ z mamą w weekendy na grzyby i przywożą koszami , my jadąc w sobote do nich na wieś wstapilismy na chwilkę do lasu i co ja znalazłam 14 a J 12 w przeciągu 15 minut bo niestety z małym śpiącym nie pochodzisz, ale mama mi dała już gotowe umyte tylko ugotować i zrobiłam też sos w niedzielę:-)pycha:-).
Gaja pokaż tego chomiczka:-)

spadam się ogarnąc bo chodzę dalej w piżamie i nieco podmalować heh

Maks usnął, ma płytki i ciężki oddech i kaszel krztuszący, jutro z rana do lekarza idę bo już dzis mnie nie zapiszą bo miejsc nie ma :/ Ale ani temperatury ani kataru nie ma.

Editku chomika pokażę tylko teraz śpi i tylko kulke czarną byłoby widac ;)

Gaja , czarny chomszczur???ojoj..piękny .. :rolleyes2:
Editek no to ładnie nazbieraliście..
Ala ostatnio w domu oglądam z P romantico komedie bo tylko takie mamy hehe, ale tego już w kinach nie grają .. np. " Co się zdarzyło w Las Vegas " ostatnio i b. fajne :p z przejmującego bardziej polecam Ci " Rozważna i Romantyczna "
i jeszcze " Pamiętniki" świetny film,. ostatnio był w kinach

mój mały, żebym nie miała zbyt prosto - rozdrobnił kawałek chleba w kojcu na kocu -_- wszystko wtarte.. pomyłam podłogi, zrobiłam pranie, zmywanie, świniak ma czysto i padam, nie mam temp. tylko poniżej normy, dysze jak stara lokomotywa..

reklama
Witam się już z kawką. Ogarnięte mam z grubsza i nawet po ćwiczonkach jestem. Wzięłam przykład z Gaji i robię z rana ćwiczenia bo potem takie odkładanie odkładanie i nierobienie wychodzi:/ Zaraz muszę mordkę podmalować i lecę do ZUSu papierzyska złożyć.

Gaja
trzymam kciuki żeby jednak chomiczek nie uczulał Ci chłopaków.
A na razie zdrówka dla Maksia i trzymam kciuki żeby Miłosz się nie rozłożył.

MAteuszkowa
zdrówka, mi też nie ma kto dzieciem się zająć jak chora jestem, chyba że M do pracy nie pójdzie. Muszę do urzędu miasta złożyć papierzyska z ZUSu, US, z pracy, Pit 11 itd.. W pracy mam ustalony wychowawczy, ale do UM muszę złożyć żeby kasę dalej dostawać.
Chomiki nie śmierdzą.Miałam jakiś czas temu i pod trociny wsypywałam taki żwirek.Wchłaniał on siuśki z całymi zapachami.
Kładź małego na drzemkę i sama się połóż na trochę.

Ala widną to on lubi jeździć. Wkur...a tylko mam że ten czub taki nieodpowiedzialny i go zostawił samego!!!:wściekła/y:
Wychowawczy mam w pracy ustalony do końca 2013r.
Trochę niepoważni Ci Twoi rodzice.
Ja tam w kinie wieki nie byłam więc nic nie polecę bo nawet nie wiem co grają.

Edysiek głowa do góry, u nas też szaro buro i ponuro:/

Editku net zostaje taki jak był do tej pory. Wczoraj anulowałam rezygnację. Okazało się że TV też ma ta firma i nie drogo ale jak przejrzałam kanały to taka lipa że raczej na Tv u nich sie nie zdecydujemy. Najprawdopodobniej cufrowy polsat założymy.
Szykujecie się już na święta z tą świnką?

Do góry