reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Editku to piąteczka, tylko może Twój choć zarobi jak go tyle nie ma? Bo mój to siedzi w tej robocie i wielkie G z tego ma - żeby zarobił to też inaczej by było. Ale nie ma co narzekać, jak stać mnie na opłaty i jedzenie co nie?
Dobra zabieram się za ćwiczenia bo agrafke odpękałam a teraz abs-ik.

Editku a twój szkrab jaki teraz rozmiar nosi ubranek? tak z ciekawości pytam, bo chyba mój to karakan jakiś hehe:-p

reklama
:-D u mnie od tygodnia masakryczna pogoda :szok: od tygodnia, na przemian albo leje albo wieje... wczoraj lało jak cholera a dziś wieje :baffled: i jeszcze paznokieć sobie przyczasnęłam jak wynosiłam suszarkę z praniem na taras żeby je jeszcze przewiało :baffled: miałam iść zobaczyć do okulisty ale nie mam nawet natchnienia przy takiej pogodzie wyjść z chaty ,,,,

dziewczyny wy o ćwiczeniach a ja zaraz się biorę za szamanie śniadania:-)

Ala po pierwsze peeling z kawy, po drugie dobry ujędrniacz w balsamie lub serum 2 x dziennie wcierać mocnymi kolistymi ruchami, tak aż skórka pomarańczowa się pokaże, po trzecie ćwiczyć, agrafka potrzebuje wspomagacza, polecam steper albo wchodzenie po schodach przez 10 minut jeśli takowe posiadasz, jeśli nie spróbuj robić abs na uda i pośladki, ja do niego dojrzewam dopiero

Motylku my ten sam rejon to wiem co czujesz z tą pogodą :/

Ja śniadanie teraz zrobię, najpierw zawsze ćwiczę bo jak zjem to lenia łapię

gaja byłam wczoraj w Trzciance w szpitalu z kuzyna dziewczyną bo nie miał kto jej podrzucić, to tam kwitłam bo w tym szpitalu mają czas na wszystko :baffled: dosłownie ... i jak wracaliśmy trafiłam na ulewę :baffled: i nic nie widziałam, a wycieraczki nie nadążały :baffled: masakra co z tą pogodą się dzieje ... w zeszłym roku ani w tym nie byłam jeszcze nad jeziorem :szok: a przeważnie jeździmy do Trzcianki :-D

Gaja a ten steper faktycznie jest dobry na uda? A ile trzeba ćwiczyć?
A co do tego smarowania to smaruje codziennie ale używasz do tego jakieś rękawicy albo masażera?
A jaki masz steper i ile takie coś kosztuje? :-D

Gaju coś tam zarobi ale to też nie są jakieś kokosy po zapłaceniu samych oplat związanych z jego działalnością typu podatki zusy wypłaty dla pracowników to tak do kupy zostaje nam wielkie G....o tzn. nie narzekam na brak kasy tylko odłożyć się z teg nie da. Abo ja nie umiem:sorry2::zawstydzona/y:? Niewiem muszę się wziąść za siebie i mniej wydawać na głupoty.
A co do ubranek to spodenki i koszulki na lato nosi 80-86, dresy, jeansy bluzy 92 body 92 albo 18-24 miesiące , ale on zawsze był mniejszy i drobniejszy. Nic nie tyje a teraz po tej biegunce jeszcze schudł.

Alusia nawet mi nie mów moje uda to dopiero są okropne ostatnio nawet nie ćwiczyłam bo normalnie nie moge się wyrobić ciągle cos innego mam do roboty:crazy: matko wezmę sobie chyba urlop od rodziny na weekend i wyjadę i odpocznę i się wyspię wreszcie hihi

Ala steper pomaga wzmocnić mięśnie w całej partii ud jeśli dobrze na nim ćwiczysz, ja mam 3 metody na każdą partię hehe. I ja dawałam cos koło 200 zł i to 4 lata temu i nic sie z nim nie dzieje, służy mi już tyle lat:-D
Co do masażu to ja masuję w kąpieli taką gąbką szorstką, w rękawicę muszę zainwestować bo to dobra rzecz - kiedys miałam z trawy morskiej i była super.

Editku czyli nasi tacy sami, Maks też na 92 teraz nosi i muślałam że kurdupel bo Olka nosiła na 98 a Miłosz juz na 104:tak:
A z tymi wydatkami to fakt wiele wydaje się na duperele, ja teraz staram się zastanowić dwa razy czy naprawdę dana rzecz jest mi tak niezbędna w danym momencie hehe. W tym, m-cu nie odłożę bo ta wiata na drzewo nam 600 zł zjadła i przed wypłatą nad morze jedziemy aczkolwiek za nocleg mamy odłożone a żeby choć kilkaset zł mieć swoich z wypłaty żeby nie brać tych zaskórniaków schowanych;-)

reklama
heloł
właśnie popijam koktajl bananowy mniam mniam :-)

Jolek no to wytrwałości :*
Gaja co do Twojego rozgoryczenia to pisz nam ile wlezie :* ale niestety coś za coś, chociaż ja mam inne zdanie na ten temat ale to insza inszość, w końcu watek dietowy :tak::tak::tak: żeby nie było wczoraj wsunęłam prawie pół litra lodów z orzechami :dry::dry::dry: w ramach podwieczorku i kolacji więc może wyszło na "0" bo waga dalej ta sama..
Editek dobrze, że nic sie nie stało! fakt wczoraj wiało dosyć ale nie tak bardzo jak u Ciebie , może lepiej byłoby przeczekać burze u brata niż jechać hm ? co do "samotności z dzieckiem" ;-) to chyba my wszystkie takie poszkodowane hehehe od rana do popołudnia/wieczora same :baffled: mi też już psycha siada gadam sama ze sobą :dry::dry::dry: koleżanki niby są ale ich nie ma, tak to jest jak wyjdziesz za mąż i masz dziecko, nagle twoje "przyjaciółeczki" maja cie w doopie bo okazuje sie, że maja inne priorytety czyt. - paplanie o tym z kim sie przespały albo, że tamta zdradziła tamtego z innym, czyli NORMALNE problemy nastolatek dziesięć lat później :nerd: odcinam się od tego ..

Ala powinni Ci płacić za reklame prawie wszystkich ośrodków hahahahaha ;-) domek ładniutki! :-)

Butterfly witaj :-)

a z oszczędzaniem fakt, jak sie człowiek przyzwyczai do pewnego standardu to trudno zmienić upodobania, ale chyba trzeba

Do góry