reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

No ten co teraz bedzie i ja go już mam jest super :) właśnie musze zobaczyć co tam będzie teraz za promocja dla nas :-) a zaraz zopbacze ten Twoj pensjonat a długo szukałaś czy tak od razu znalazlaś tą Pogorzelice?

reklama
Ala no szukaliśmy troche, mąz w pracy, ja w domu, dzwoniliśmy itp :p my chcieliśmy cichą okolice, bez dyskotek, wielu knajp czy barów, ot taką dla rodziny z dzieckiem ;-) teraz tylko trzeba kase na wyjazd odłożyć hahahaha ;-)

hehehe spoko powinnam dostac prowizje bo jeszcze mój brat z narzeczoną tam jadzie też z nami hahahahahaha :-D:-D ale nie ma widoku na morze :-D:-D:-D:-D

ja jestem w szoku, że u was takie tanie przedszkola i to w dużym mieście, to wynika że mniejsze zdzierają kasę z rodziców???? Masakra jakaś:confused2: Nawet już nie będę myśleć bo mnie krew zalewa:crazy:

A ja bym chciała kiedys pojechac w Bieszczady, tylko wtedy mamy do przejechania całą Polskę także po pierwsze potrzebna kasa a po drugie trzeba jak już jechac na 2 tygodnie a nie wlec się 2 dni a potem wracać po kilku dniach tyle samo. Także sfera marzeń ale myślę, że zacznę sobie od nowego roku odkładać jeśli nie na Bieszczady to na dłuższy wypad w kilka miejsc ale to się zobaczy.

Gaja no to tak jak my z Alą nad morze.. prawie 800 km mam ja.. cały dzień albo noc trzeba jechać ale wg mnie nawet na tydzień warto :tak:

czy ja wiem czy tanio to jest ??? nie szukałam tak dokładnie, tylko kiedyś tam rozglądałam się, więc może coś się zmieniło od tego czasu ( pół roku ) żłobki chyba zawsze były tańsze od przedszkoli.. weszłam na pierwsze lepsze samorządowe i opłaty w wysokości 200 zł za mc + dodatkowe zajęcia, to przedszkole u Ciebie to może prywatne jest ?? 300 zł ??strasznie dużo, jak czytam to u nas jest pierwsze 5 godz darmowo kolejne po 2,5 zł + żarcie akurat znalazłam po 6 zł 3 posiłki, + zajęcia dodatkowe np. rytmika 35 zł semestr, angielski - 72 zł po 15 minut :szok::szok::szok::szok: 2 razy w tyg, .. eh..

No Mateuszkowa ja mam od 600 do 700km nad morze zależy gdzie..
A co do przedszkoli to u mnie rytmika kosztuje 30 za cały rok angielski nie wiem bo u mnie dla takich maluchów nie ma.

reklama
Do góry