reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam :-)
Wróciliśmy wczoraj, było super, wypoczęłam. Pogoda była dziwna, raz słońce raz deszcz, ale i się wykąpałam i opaliłam. Nawet burza była.
W sobotę wróciliśmy do domu i tylko się wykąpaliśmy, wypakowalismy i pojechalismy na imprezę - wszyscy. Najpierw bylismy na dziecięcej - tutaj poszalałam, bo były też konkurencje dla starszych i nawet zajęłam 1 miejsce w czymś w rodzaju ciągnięcia liny :-) A potem wyszalałam się na imprezie dla dorosłych, wytańczyłam się za wszystkie czasy.
Dobrze, że chociaż kalorie spaliłam, bo ostatnio nie było dietetycznie wcale ;-) na wage nawet nie staję :-p

Przepraszam, że tylko o sobie, ale niedawno wstałam i musze iść pranie powiesić i obiad szykować.

reklama
Piszcie coś :-p
Ja dzisiaj się odpoczywam a raczej sie nudzę ;-) Pogoda paskudna się zrobiła, rano jeszcze było w miarę, ale teraz ciapie i ciapie.
Wszystko mnie boli po wczorajszym, odezwały się dawno nieużywane mięsnie :-p A na brzuchu to nawet mam trochę takich małych siniaków, bo te liny do ciągania to są tak zamocowane, że owija się człek takim dużym pasem do tego przyczepia się kilka lin i z tym się idzie kto dalej. Oby jak najbardziej te liny naprężyć.

Zaraz z nudów będę szukać czegoś do jedzenia

wrzucę kilka z zdjęć z wczoraj, tylko mnie nie ma bo jak zwykle to ja robiłam
1. mąż na przeciąganiu liny
2. Angela w kuli
3. Angela walczy

Załączniki

• DSC_0050.jpg
    DSC_0050.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC_0054.jpg
    DSC_0054.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 24
  • DSC_0070.jpg
    DSC_0070.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
Edysiek wszyscy dziś się lenią :-) u mnie pogoda w miarę- rano zapowiadało się na gorący dzień, ale teraz jest chłodno :confused:

fajne zdjęcia i pewnie mieliście super frajdę :-)

haha- zrobiło mi cenuzrkę to zmienię słowo :)

Edysia no to ladnie weekend spedzilas :-) super...
A ja chorobska ciag dalszy ...wczoraj mi sie troche polepszylo ale dzisiaj zas chodze jakbym czyms w leb porzadnie dostala :baffled: czuje sie strasznie a do tego Maje mam tez chora ,trzydniowke miala od wczoraj jest cala zsypana i kaszel do tego...wieczny kaszel,juz go miesiac lecze a on ciagle jest :baffled: jutro znowu do lekarza jedziemy.
Waga 60,6 ...od 3 dni jem tyle co nic,w ogole apetytu nie mam...ale nie cieszy mnie to wcale,wolalabym sie dobrze czuc ,mam gdzies te poltora kg w dol.
Ale ostatnie tygodnie bylam wiecznie zmeczona,zestresowana i ...bez checi do zycia wiec w koncu organizm sie zbuntowal,nie jestem cyborgiem a szkoda :-(

ja jestem powrócona ale nagrzeszyłam tyle, że nawet nie będę pisać:zawstydzona/y:
Ale od jutra się biorę hehe, matko aż dla mnie te słowa śmieszne są bo ile razy człek się zabiera:sorry2: No ale muszę, MUSZĘ:tak: Nie ma co sie objadać dobrociami tylko ruszyc doopsko:-D

reklama
Do góry