reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Dziewczyny większość zwierzątek trzymanych w klatkach ma swój smrodek ;-) Wszystko zależy od tego jak często będziemy im sprzątać. Ja porządkuję klatkę szczurkom co 2 dzień, a i tak jak ktoś jest nieprzyzwyczajony to będzie mu śmierdzieć.

Pchełka szynszyle są bardzo miluśkie. Tylko pamietaj, że są to bardzo delikatne zwierzątka. Będziesz musiała pilnować małej, żeby przypadkiem nie zrobiła mu krzywdy. Kuzynka Angeli ( 5 latka ) miała szynszylkę przez tydzień - tyle przeżyła :no:

Kamea ja zwykle wypijam 1 kawę dziennie ( z mlekiem i slodzikiem ) a w weekendy 2. Jakoś tyle mi wystarcza.

Toxistar to niezła historia z tą szynszylą :-D Muszą to też być bardzo mądre zwierzątka.
Szyszka ja lubię wszystkie futerkowe, ale wolę raczej te bystrzejsze tak jak nasze szczurki :tak:
Nie ważne czy małe czy duże, ważne że można pogłaskać po milusim futerku :-)

Dzisiaj w nocy coś mnie dopadła rewolucja żoładkowa. Obudziłam się z bólem brzucha i myslałam, że to od @, ale pogoniło mnie kilka razy do wc :eek: Teraz już spokój. Jednak w razie czego na śniadanie zamiast płatków owsianych zjadłam zwykłe kukurydziane;-)

Bodzio teraz takie robią, moja też w tamtym roku popsuła. No i ja też :sorry: Tyle, że miałam chociaż pretekst żeby sobie w tym roku kupić nową kurtkę ;-)
Fajny suwaczek :-)
Postaraj się edytować posta a nie pisać jeden pod drugim ;-)

Ostatnia edycja:
Ja w październiku 2005.

Witam się i życze miłego dnia, uciekam do roboty.

Nie wiem czy Wam pisałam, ale parę dni temu prawie sfajczyłam mój nowiutki podgrzewacz do wody. Jutro ma przyjść serwisant i trzymajcie kciuki żeby to się udało na gwarancji załatwić bo kurcze jak mi się kolejny wydatek na glowę zwali to sie chyba załamię...
Odezwę się wieczorkiem :)

Szynszyle są bardzo mądre i pamiętliwe, niecierpliwe i nerwowe. O wszystko potrafią się same upomnieć. Moja zawsze piszczała jak chciała się kąpać w tym swoim piasku. Jak jej jedzenie nie pasowało to siadała obok miseczki i piszczała. :) Wystarczy pociągnać je delikatnie za ogon albo za wąsy to już będą się bały, że hoho. Już nie podejdą do osoby który je pociągnęła. :)

Ja nie wiem czemu ale ślubu się boję. Wszystko odciągam, albo unikam tematu. ^^ ehh..

Toxicstar, najwyraźniej nie czujesz się gotowa na taki krok. Najważniejsze żeby wszystko na spokojnie i żeby byc pewnym swoich decyzji, w końcu decyzja o ślubie to jedna z poważniejszych w naszym życiu:tak:

U mnie dzis wzorowo i przepisowo - 851 kcal. Odwaliłam dzis całe sprzątanie, firmowe sprawy też podgonione, teraz jeszcze zdjęcia musze sobie opracować na jutro...wtorek zaraz się kończy a ja mam wrażenie że dopiero poniedziałek jutro...

Dziewczyny czy Wu sie wspomagacie czyms w odchudzaniu - jakieś tabletki albo inne takie tam?? cos mi ostatnio chodzi po głowie coby sobie włączyć coś na tym ostatnim etapie ale nie moge się na nic zdecydować, cos myslę o jakimś fat burnerze ale jest ich setki i za cholere nie wiem co wybrać

Dobra, spadam do roboty. Napisze jutro rano co mi serwisant powiedział...

p.s. oddaje jutro obrączkę do zmniejszenia, spadła mi juz tyle razy że w końcu ją zgubię więc ostatnia chwila by to zrobić :)

DOBRANOC:-D

szyszunia ja sie niczym nie wspomagam w dietce

myslałam o ALI ale drogie jak pies i boje sie ze moze uzalezniac albo dzialac tylko kiedy dieta jest a potem kg wroca

dziewczyny ja jakis kryzys 5kg mam chyba

tak mnie dzis wzieło na słodkie ze szok !!!

pochłonełam 2 lizaki

a i głodna cały czas jestem wczesniej to sie nie zdazało

Ostatnia edycja:
reklama
Szyszka oby ten podgrzewacz udało sie naprawić :tak:
Ja jak zaczęłam się odchudzać, to zaczęłam brać Lineę. wzięłąm jedno opakowanie i przerwałam, jednak teraz jak miałam zastój wagi to kupiłam kolejne i znowu biorę. Wydaję mi się, że na mnie działa, nie mam napadów głodu, ani chęci na słodycze. Może ona działa tylko na moją psychikę ;-) ale mimo to ważne że są efekty :-)

Toxistar decyzja o ślubie to decyzja na całe życie, więc nie trzeba się spieszyć. A czemu nie jesteś pewna, nie wiesz czy to ten jeden jedyny, czy może boisz się, że po ślubie coś się zmieni ?

Pchełka każdy ma prawo do chwili słabości ;-) Nie poddawaj sie i walcz dalej :tak:

Do góry