reklama
Edysiek
odkrywca
Dziewczyny większość zwierzątek trzymanych w klatkach ma swój smrodek ;-) Wszystko zależy od tego jak często będziemy im sprzątać. Ja porządkuję klatkę szczurkom co 2 dzień, a i tak jak ktoś jest nieprzyzwyczajony to będzie mu śmierdzieć.
Pchełka szynszyle są bardzo miluśkie. Tylko pamietaj, że są to bardzo delikatne zwierzątka. Będziesz musiała pilnować małej, żeby przypadkiem nie zrobiła mu krzywdy. Kuzynka Angeli ( 5 latka ) miała szynszylkę przez tydzień - tyle przeżyła
Kamea ja zwykle wypijam 1 kawę dziennie ( z mlekiem i slodzikiem ) a w weekendy 2. Jakoś tyle mi wystarcza.
Toxistar to niezła historia z tą szynszylą Muszą to też być bardzo mądre zwierzątka.
Szyszka ja lubię wszystkie futerkowe, ale wolę raczej te bystrzejsze tak jak nasze szczurki
Nie ważne czy małe czy duże, ważne że można pogłaskać po milusim futerku :-)
Dzisiaj w nocy coś mnie dopadła rewolucja żoładkowa. Obudziłam się z bólem brzucha i myslałam, że to od @, ale pogoniło mnie kilka razy do wc Teraz już spokój. Jednak w razie czego na śniadanie zamiast płatków owsianych zjadłam zwykłe kukurydziane;-)
Bodzio teraz takie robią, moja też w tamtym roku popsuła. No i ja też Tyle, że miałam chociaż pretekst żeby sobie w tym roku kupić nową kurtkę ;-)
Fajny suwaczek :-)
Postaraj się edytować posta a nie pisać jeden pod drugim ;-)
Pchełka szynszyle są bardzo miluśkie. Tylko pamietaj, że są to bardzo delikatne zwierzątka. Będziesz musiała pilnować małej, żeby przypadkiem nie zrobiła mu krzywdy. Kuzynka Angeli ( 5 latka ) miała szynszylkę przez tydzień - tyle przeżyła
Kamea ja zwykle wypijam 1 kawę dziennie ( z mlekiem i slodzikiem ) a w weekendy 2. Jakoś tyle mi wystarcza.
Toxistar to niezła historia z tą szynszylą Muszą to też być bardzo mądre zwierzątka.
Szyszka ja lubię wszystkie futerkowe, ale wolę raczej te bystrzejsze tak jak nasze szczurki
Nie ważne czy małe czy duże, ważne że można pogłaskać po milusim futerku :-)
Dzisiaj w nocy coś mnie dopadła rewolucja żoładkowa. Obudziłam się z bólem brzucha i myslałam, że to od @, ale pogoniło mnie kilka razy do wc Teraz już spokój. Jednak w razie czego na śniadanie zamiast płatków owsianych zjadłam zwykłe kukurydziane;-)
Bodzio teraz takie robią, moja też w tamtym roku popsuła. No i ja też Tyle, że miałam chociaż pretekst żeby sobie w tym roku kupić nową kurtkę ;-)
Fajny suwaczek :-)
Postaraj się edytować posta a nie pisać jeden pod drugim ;-)
Ostatnia edycja:
pchelka10.05
Zadomowiona(y)
edysiek
jak widze to chyba wyszłyśmy w tym samym roku za mąż ??
ja kwiecień 2003
jak widze to chyba wyszłyśmy w tym samym roku za mąż ??
ja kwiecień 2003
Edysiek
odkrywca
Tak :-) Ja sierpień 2003
Al.Szyszkowska
Fanka BB :)
Ja w październiku 2005.
Witam się i życze miłego dnia, uciekam do roboty.
Nie wiem czy Wam pisałam, ale parę dni temu prawie sfajczyłam mój nowiutki podgrzewacz do wody. Jutro ma przyjść serwisant i trzymajcie kciuki żeby to się udało na gwarancji załatwić bo kurcze jak mi się kolejny wydatek na glowę zwali to sie chyba załamię...
Odezwę się wieczorkiem
Witam się i życze miłego dnia, uciekam do roboty.
Nie wiem czy Wam pisałam, ale parę dni temu prawie sfajczyłam mój nowiutki podgrzewacz do wody. Jutro ma przyjść serwisant i trzymajcie kciuki żeby to się udało na gwarancji załatwić bo kurcze jak mi się kolejny wydatek na glowę zwali to sie chyba załamię...
Odezwę się wieczorkiem
pchelka10.05
Zadomowiona(y)
szyszunia
kciuki zacisniete :-)
kciuki zacisniete :-)
toxicstar
Szynszyle są bardzo mądre i pamiętliwe, niecierpliwe i nerwowe. O wszystko potrafią się same upomnieć. Moja zawsze piszczała jak chciała się kąpać w tym swoim piasku. Jak jej jedzenie nie pasowało to siadała obok miseczki i piszczała. Wystarczy pociągnać je delikatnie za ogon albo za wąsy to już będą się bały, że hoho. Już nie podejdą do osoby który je pociągnęła.
Ja nie wiem czemu ale ślubu się boję. Wszystko odciągam, albo unikam tematu. ^^ ehh..
Ja nie wiem czemu ale ślubu się boję. Wszystko odciągam, albo unikam tematu. ^^ ehh..
Al.Szyszkowska
Toxicstar, najwyraźniej nie czujesz się gotowa na taki krok. Najważniejsze żeby wszystko na spokojnie i żeby byc pewnym swoich decyzji, w końcu decyzja o ślubie to jedna z poważniejszych w naszym życiu
U mnie dzis wzorowo i przepisowo - 851 kcal. Odwaliłam dzis całe sprzątanie, firmowe sprawy też podgonione, teraz jeszcze zdjęcia musze sobie opracować na jutro...wtorek zaraz się kończy a ja mam wrażenie że dopiero poniedziałek jutro...
Dziewczyny czy Wu sie wspomagacie czyms w odchudzaniu - jakieś tabletki albo inne takie tam?? cos mi ostatnio chodzi po głowie coby sobie włączyć coś na tym ostatnim etapie ale nie moge się na nic zdecydować, cos myslę o jakimś fat burnerze ale jest ich setki i za cholere nie wiem co wybrać
Dobra, spadam do roboty. Napisze jutro rano co mi serwisant powiedział...
p.s. oddaje jutro obrączkę do zmniejszenia, spadła mi juz tyle razy że w końcu ją zgubię więc ostatnia chwila by to zrobić
DOBRANOC
U mnie dzis wzorowo i przepisowo - 851 kcal. Odwaliłam dzis całe sprzątanie, firmowe sprawy też podgonione, teraz jeszcze zdjęcia musze sobie opracować na jutro...wtorek zaraz się kończy a ja mam wrażenie że dopiero poniedziałek jutro...
Dziewczyny czy Wu sie wspomagacie czyms w odchudzaniu - jakieś tabletki albo inne takie tam?? cos mi ostatnio chodzi po głowie coby sobie włączyć coś na tym ostatnim etapie ale nie moge się na nic zdecydować, cos myslę o jakimś fat burnerze ale jest ich setki i za cholere nie wiem co wybrać
Dobra, spadam do roboty. Napisze jutro rano co mi serwisant powiedział...
p.s. oddaje jutro obrączkę do zmniejszenia, spadła mi juz tyle razy że w końcu ją zgubię więc ostatnia chwila by to zrobić
DOBRANOC
pchelka10.05
Zadomowiona(y)
szyszunia ja sie niczym nie wspomagam w dietce
myslałam o ALI ale drogie jak pies i boje sie ze moze uzalezniac albo dzialac tylko kiedy dieta jest a potem kg wroca
dziewczyny ja jakis kryzys 5kg mam chyba
tak mnie dzis wzieło na słodkie ze szok !!!
pochłonełam 2 lizaki
a i głodna cały czas jestem wczesniej to sie nie zdazało
myslałam o ALI ale drogie jak pies i boje sie ze moze uzalezniac albo dzialac tylko kiedy dieta jest a potem kg wroca
dziewczyny ja jakis kryzys 5kg mam chyba
tak mnie dzis wzieło na słodkie ze szok !!!
pochłonełam 2 lizaki
a i głodna cały czas jestem wczesniej to sie nie zdazało
Ostatnia edycja:
reklama
Edysiek
odkrywca
Szyszka oby ten podgrzewacz udało sie naprawić
Ja jak zaczęłam się odchudzać, to zaczęłam brać Lineę. wzięłąm jedno opakowanie i przerwałam, jednak teraz jak miałam zastój wagi to kupiłam kolejne i znowu biorę. Wydaję mi się, że na mnie działa, nie mam napadów głodu, ani chęci na słodycze. Może ona działa tylko na moją psychikę ;-) ale mimo to ważne że są efekty :-)
Toxistar decyzja o ślubie to decyzja na całe życie, więc nie trzeba się spieszyć. A czemu nie jesteś pewna, nie wiesz czy to ten jeden jedyny, czy może boisz się, że po ślubie coś się zmieni ?
Pchełka każdy ma prawo do chwili słabości ;-) Nie poddawaj sie i walcz dalej
Ja jak zaczęłam się odchudzać, to zaczęłam brać Lineę. wzięłąm jedno opakowanie i przerwałam, jednak teraz jak miałam zastój wagi to kupiłam kolejne i znowu biorę. Wydaję mi się, że na mnie działa, nie mam napadów głodu, ani chęci na słodycze. Może ona działa tylko na moją psychikę ;-) ale mimo to ważne że są efekty :-)
Toxistar decyzja o ślubie to decyzja na całe życie, więc nie trzeba się spieszyć. A czemu nie jesteś pewna, nie wiesz czy to ten jeden jedyny, czy może boisz się, że po ślubie coś się zmieni ?
Pchełka każdy ma prawo do chwili słabości ;-) Nie poddawaj sie i walcz dalej
Podziel się: