reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

dzień dobry :-)
aleście naskrobały aż miło :-)
dzisiaj się zważyłam i 0,5 kg mniej niż wczoraj:szok::szok: ale pewnie to chwilowe po igraszkach z rana:sorry2::sorry2: chyba, że jeszcze przez 2 dni się utrzyma to byłoby cudownie, ale nie wierze w to :p

Alusia Ty rozpustnico ;D co za rekordy bijesz haha , a tak się martwiłaś :-) a ja tam myślę, że Ty nadal 1 młodość przeżywasz ;-) super , że wreszcie motywacja wróciła i niech Cię nie opuszcza
, co do robota ja nie pomogę bo ja robie sama wszystko:sorry2:

Edysiek - dzisiaj chyba jakiś leniwy dzień taki, w ogóle zmiana czasu to dla mnie porażka!!

Toxi - ja tam wolę, żeby jeszcze nie biegał ;D haha, dzieci sa urocze :-) mój wczoraj bawił sie z psem 1 raz!! kundel stary warczy na wszystkich a mały mógl go wytarmosić za wszystkie czasy hahaha, a balkon ja tez wyszorowała tzn maż wyszorował :p i kupiliśmy takie lampki solarne do doniczek :-)

Gaja ja tam mam zestaw 4 cieni od 2 lat i prawie pełne:szok: nie używam bo mam wrażliwe oczy :baffled:, śliczne te zdjęcia a jaki kolorek fajny :-) mężowi przeszło ??? ;-)

reklama
niestety mąż nadal trawi fryzurę, on w ogóle nie lubi jakichkolwiek zmian :dry: Ech w końcu się przyzwyczai:tak:

A moja waga stoi ale to po sobotnim folgowaniu sobie teraz mam za swoje, ale biore się za siebie ostro, koniec ze słodkościami:tak: przynajmniej na jakiś m-c:tak:

Mateuszkowa, że tak rzeknę coś ty sie taka rozpustnica zrobiła hę?????:confused::-p

Gaja hmmm , nie wiem ? :p jakoś nigdy nie byłam , może to była wina tabletek, które brałam ? :p a może po porodzie? myslałam, że "tych zgliszczy" nikt ani nic już nie tknie:-D a jednak mam wrażenie ( mąż w zupełności ), że jest lepiej niż było .. ??

Bo to tak jest, u nas też swego czasu było lepiej niż przed porodami :) Teraz jest jak jest ale to z braku czasu i miejsca:sorry2: Bo tak jak np wczoraj to już z chyba rok nie było ale się udało uśpić młodego i dzieci do mamy wyeksmitować na kilka godzin:tak:
Co do tabletek to dużo daje ja jak biorę to praktycznie nie mam potrzeb seksualnych a jak na rok przed zajściem w ciążę z Maksem odstawiłam to miałam o wiele większe potrzeby, męża nawet przed wyjściem do pracy męczyłam:tak: Teraz biore tabsy i też libido do dupy:dry: ale nie odstawię bo u nas prędzej czy później skończy się to kolejną ciążą:-p A tego nie chce jak nie wiem co:tak:

Gaja, ale że jak? że innych środków anty nie uznajecie? :p
nie gadaj nawet, że ciąże się przypałętaja mi wraz z jakims przeciagiem :-D:-D:-D

my zaraz na spcer idziemy, może do awf-u się przejdziemy ( park ;-) ) trzeba podejść ze 2 km ale to nic

niestety u mnie ciąże zawsze po odstawieniu tabsów następowały, mimo iż znałam swój organizm i wiedziałam kiedy płodne i tak wychodziło, że po roku dwóch od odstawienia zaszłam bo wtedy człowiek nie myśli a może też podświadomie tego chciałam - bo chcieliśmy zawsze mieć trójeczkę:tak:

Ale teraz się tak panicznie boję ciąży, że biore tabsy i każę T. gumkę jeszcze zakładać:-pI ja mam tak, że faktycznie z przeciągiem mogę zajść wystarczy, że mocniej zawieje taka płodna jestem, każde dziecko z pierwszego strzału było, wiedziałam, że zajdę i od razu byłam w ciąży:-p
Dlatego teraz tak sie jej obawiam;-)

Gaja ja to bym bez gumy nie zaszalała!! :-D teraz zwłaszcza bo boje sie ciąży, do gumek musiałam sie mocno przekonac bo była masakra, ale widze mega różnice ,że bez tabsów jest lepiej więc..:sorry2::sorry2:

a może spiralka ? myslałaś?

nie dam sobie nic wsadzić do środka a i jak lekarz spartoli to i w ciążę się zajdzie więc to na bank nie dla mnie, jeszcze większy stres byłby:baffled:.
Szkoda, że podcięcia jajowodów u nas nie można robić bo bym się poddała temu, myśleliśmy też o mazektomii ale to też nasieniowody mogą się zrosnąć w kilku % przypadków:baffled:

Gaja no to zostają inne środki ;D albo szklanka wody... zamiast ;-)

grunt, to żeby się nie schizować w trakcie bo przyjemności nie ma wtedy

reklama
dlatego biorę tabsy i gumki jednocześnie gdyby to zawiodło to nie ma metody na mnie:-p:-p:-p Ale też przyjemność mniejsza niż bez tabsów, kobieta to ma przechlapane, nie mógłby być jakiś limit ciążowy?

Kurcze jak mnie mój najmłodszy irytuje ze swoimi smoczkami to szok, weźmie gdzieś pieprznie i potem jęczy, że chce a ja po kolanach szukam, dam i zaraz znów to samo - nie ma bata latem koniec ze smoczkami

Ostatnia edycja:
Do góry