reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

witam,
co do mieszkania my mamy w kamienicy 3-pokojowe ale 2 pokoiki malunie:tak: mieszkanko własnościowe ale na kredyt of kors:sorry2:. Mam zapisane w spadku mieszkanie po babci - kawalerkę ale jak już to będzie kiedys dla któregoś dziecka na start:tak:

A tak w ogóle troszkę wczoraj pogrzeszyłam i źle się z tym czuję, normalnie jakbym mogła to sama bym siebie ubiczowała

reklama
dzien dobry

:-)

ocet znowu zaczynam pić-miałam przerwe parodniową..
weider codziennie, ale to początki
agrafka na uda dochodzi do 500 powtórzeń.. zwiększam sukcesywnie :-)

waga niestety w miejscu:angry::angry::angry:

Alusia, a co to sie działo ???? uszka znów?

Mateuszkowa super ;) ja robie 150 dziennie i wczoraj mama powiedziałą żę schudłam w udach więc coś chyba daje :D :) A dzieciaki płakały chyba znowu uszka a pies się budził bo na noc żeśmy mu zrobili wysoki kojec żeby nie mógł się wydostać ;)

Gaja ciasne ale właśne pamiętaj :)) :))

A dziewczyny macie kredyty. Jak to jest. Dajecie rade. Miesiecznie jak Wam wychodzi rata? Jeśli nie chcecie to nie mówcie :*

Alusia, kredyt jak kredyt, trzeba było wziać ( mieszkanie z teściami mnie nie urządzało :/ :angry: ) a teraz trzeba spłacić, zostało jeszcze troche, bo wzieliśmy 3 lata temu...... ale masz racje ciasne ale wlasne..

a czy dajemy rade? to sie okaże, bo ja juz na wychowawczym ......

A na ile lat macie? :> Dużo braliście? :) Przepraszam że się tak pytam ale my będziemy brać 100tys. i już się boje :(

Alusia - pw ;-))

a ja bułki piekę.. ;-)

a mały tak piszczy mi za uchem że juz nic nie slysze, ale ma radoche bo sie sam nauczył bujac w bujaczku :szok::-D:-D

Ja dzisiaj chyba upiekę chlebek orkiszowy :) będę go chociaż mogła jeść :D
A teraz jestem głodna a za bardzo nie wiem co mam zrobić sobie na śniadanie bo lodówka pusta ;) ;/

ja kupowałam mieszkanie gdy jeszcze nie skoczyły tak ceny i braliśmy 55 tyś kredytu na 20 lat, także rata nie jest aż taka wysoka i dajemy radę. Czynsz jak to w kamienicy niewielki. Minus musimy sami sobie napalić w centralnym:sorry2:

Gaja - o matko jak malo..szcześciara..:sorry2::sorry2::sorry2:

Alusia a Ty dalej na dukanie ???? widziałam przepisy na chleby dukanowe :-)

dzisiaj szarówa za oknem więc...zostaje w domu...nie musze biegać ze sprzatanie, pomalutku..wreszcie.. :-D:-D:-D

a powiem Wam, że ostatnio mój mąż sie popsuł bo rano nawet talerza po śniadaniu do zmywarki nie schowa i się tłumaczy tylko, że obudzilby nas.. :dry::dry::dry:

reklama
Mateuszkowa nie jestem już na dukanie bo się na nim tylko męczyłam ;/ teraz mniej jem i nie jem słodyczy,coli nie pije no i nie jem tłusto ;) A waga powolutku leci :)
No a po drugie dużo ćwiczę wiec ujędrniam skórę ;)

Do góry