reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam się wieczornie prawie ze!
Dzien zaczal się pieknie ale co ? spartaczyl się jak zwykle , pożarłam się z mezem jak cholera, nie jest fajnie, jest do bani, epitety rozniaste, rozwody i inne wytykania, wyzwiska a nawet pchniecie moje i oddanie pchniecia mi :/ już mam dosc naparwde, oczywiście temat ze TY SIEDZISZ W DOMU A JA ZARABIAM PIENIADZE miał być tylko czysta złośliwością, ale cholera jasna jeszcze na wychowawczym nie jestem!!! I tez pieniadzo do domu przynosze, nosz kurde…………..szlag mnie trafia normalnie!!! Ustalone wszystko co i jak i takie Pier………….dzielenie….. oczywiście nerwy stres to ja chce zrec ale nie , zaczelam sprzątać!!!! Kurze starlam, odkurzylam umylam podlogi ledwo zyje, bo wszystko na wysokicho brotach.. mam ochote go zakatrupic!! Nawet obmyślałam plan jak to zrobie :p może poćwiartować scyzorykiem ha! To byloby widowisko ..:eek::eek::eek::eek::dry::dry::dry:

Jolit@ - ja tez rozstepow jako takich nie mam nie licząc kilku kresek na na udach - w wieku dojrzewania wylazło i na cyckach po ciazy masakra :/

Alusia - nie poddawaj się, nie poddawaj się!!! Osz.. jaka kare mamy ci wymislic kochana?????? 50 brzuszkow ?;-)
Iwona – pierwszy raz slysze o takiej diecie! I zaciekawila mnie bardzo ..

Toxicstar – to się babie trafilo, ale jak widac zasłużyła sobie.. a zebow to niech Maksu pozyczy mojemu bo my nadal bezzębni , i nie rusz słodyczy! Nie rusz!!!!

Edysiek – hmm jak to okreslila kolezanka „ kolory ziemi, beze, brazy, bez dekoltow nie potrzebnych, niezbyt obcisle żeby nie podkreślać tego i owego.. „ no jak dla mnie ona przesadza!! Kurde mloda jestem ( chyba??? ) i dzis założyłam sobie zolta bluze na czarny podkoszulek no lubie tak i mam gdzies jej barwy ziemi .. :p a u dentysty okazalo się ze to nie wiadomo co, możliwe ze „wyrostek „ jak nie puchnie, nie boli , nie zwieksza się to nie ruszac..

sie rozpisalam...

edit: kurcze pisze jeszcze na innym watku ale tam dziewczyny caly czas pisza o tym co jedza co jadly i co beda jadly jakie rpzepisy i slodkosci i nie wyrabiam :(:(:(:( bo mam ochote na to, a jak nie czytam to nie mam.. hmm.. :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mateuszkowa kurcze dzisiaj chyba jakiś taki dzień :confused: Ja co prawda z moim sie nie pokłóciłam, ale mało brakowało. Atmosfera napięta, w sumie sama jakiegoś nerwa miałam od rana, ale jakoś minęło.
Oby u Was szybko sie naprawiło.
Widzisz jesteś silna, bo nie jadłaś, tylko w dobry sposób spożytkowałaś tę energię :tak:

A co do ubioru to w sumie ja wcześniej ubierałam się zwyczajnie, zawsze w spodniach w bluzce bez dekoltów. Jednak z wiekiem zaczęłam podkreślać swoją kobiecość i fajnie mi z tym :-p

Zjadłam na kolację pizzę, sama zrobiłam :tak: No ale odkąd zaczęłam odchodzić od diety w weekendy pozwalam sobie na małe szaleństwa;-).

Mateuszkowa rozpoczelas 100 strone naszego watku :-)
Tak facet zarabia pieniadze a my co? na pelnym etacie w domu i nikt nam nie zaplaci!! moj M to mi powiedzial,ze ja to musze miec przerabane ,bo ja w kolko musze robic to samo a on jak na jednej budowie robi 3 tygodnie to juz ma dosc ;-)

Nie wiem co tam jeszcze naskrobalyscie,ja zaczelam pisac tego posta dwie godziny temu a teraz koncze dopiero (bo ja dzisiaj zalatana jestem) wiec sie do niczego wiecej nie odniose...

Dietowo u mnie dzisiaj bylo,zero slodyczy a6w zrobione ,8 abs tez...wiec luzik ;)

edit.
A co do ubioru...wez Ty tej kolezance powiedz,ze jej piatej klepki chyba brak ...mama zostala to niech moze chustke na glowe zalozy i sie w turczynke zmieni :-D albo jak te arabki...niech taki habit na siebie zalozy (koniecznie czarny! bo przeciez w stonowanych kolorach ma byc) taki,co tylko oczy widac...takie cos tylko mezatce przystoi ,co by inne chlopy nie dostrzegli niczego ...

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny, niby jest juz lepiej ale..takie pierniczenie to normalnie...... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
chodze jakbym miala @ dostac a dopiero sie skonczyla :confused::confused::cool::eek::eek::eek: czyzby powrot??? :eek::eek:

edysiek - jestes pizza..mniami............ jak dla mnie jak lubisz sie ubierac w sexi bluzki to sie ubieraj , niech z zazdroscia patrza inne ;-)
jolit@ - no wiesz, nie skomentowalam tego co ona mi mowila, stwierdzilam ze ja sie do tego nie nadaje, moze mi nie przystoi ( ?? :-D ) ale nie zmienie ubran bo "tak trzeba" lubie ubierac sie na luzie, czasem odstrzelic - i jest wtedy "łał" a moj maly lubi te wszystkie nadruki na moich bluzkach hehe :p kiedys moze zdj wrzuce jakies... ;-) chociaz to chyba nie taki watek wiec nie chce go zasmiecac..

i zrobilam cos dla siebie..peeling kawowy cudowny wlalam za duzo oliwy troszke ale wyszlo tylko to na dobre..czuje sie prawie ze odnowiona ;D

edit: a faktycznie 100 strona.. ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam, 100 strona super :-)

Mateuszkowa ja tam dalej cenię wygodę w ubiorze i nie dla mnie mini ;-) Kocham jeansy :tak: Tylko bluzeczka może być obcisła, a i dekolt nie zaszkodzi :-p
Teraz to już nie mam za bardzo w czym wybierać, bo mam pustą szafę, no nic jakoś to przeżyję ;-)

Jolit@ to dobrze, że Twój chociaż rozumie że praca w domu to też praca. Mój twierdzi, że w domu to za dużo do robienia nie ma, a tam jakieś pranie, sprzątanie, gotowanie :no: przecież to się samo zrobi. Co prawda mój też nie leży jak wraca z pracy, bo my ciągle się remontujemy więc zawsze ma co robić. Ale wkurza mnie takie gadanie :wściekła/y:

Mateuszkowa zdjęcia mile widziane :-) Wątek dietowy, ale o wszystkim :tak:

Ja już rosół gotuję, naszykowałam kotlety z piersi, jeszcze może jakąś surówkę zrobię i luzik. A może i nie zrobię, bo mam pełno ogórków i różnych sałatek w słoikach to nie muszę ;-)

hej, hej :-)
myslalam ze bede pierwsza a jednak nie:-D
ja juz po abs i po occie - nie moglam sie go doczekac bo juz wlaczylo mi sie ssanie...
z mezem dalej masakra, kurcze dziewczyny on jest niemowliwy no :/ mowi cos a potem sie wypiera tego, klamie ze nic takiego nie mowil, tak przeinacza zebym to ja glupia wyszla.. :crazy::crazy:

edysiek - ja tam nie wiem co z obiadem :szok: nie mam nic kupionego kurcze :/ a i do sklepu mi sie isc nie usmiecha..

a to ja z wczoraj ;-)Zobacz załącznik 438871 tak zebyscie wiedzialy kto to pisze z wami :-D

Mateuszkowa fajne zdjęcie :-), miło zobaczyć z kim się pisze :tak:
My już po obiedzie, teraz czekam aż przyjedzie mój brat z żona i moim 2,5 letnim chrześniakiem. Podobno zażyczył sobie lalkę :-D to Angela mu jakąś swoją odda.

Mateuszkowa mój też czasem różne rzeczy mówi i przypuszczam, że gdybym powtórzyła mu je, to na pewno by się wyparł :no: Eeeh te chłopy z nimi źle, a bez nich jeszcze gorzej ;-)
Ja mojemu dzisiaj nie wchodzę w drogę, bo ząb go boli i marudny okropnie, więc wolę nic nie mówić, bo zaraz powie, że ja niedobra jestem. Jego boli, a ja taka nieczuła, nie pogłaskam, nie przytulę :baffled: Skakać koło niego nie będę więc wolę się usunąć ;-)

Mateuszkowa cos sie tak za tym wozkiem schowala ?;-) bardzo sympatczna buzke masz :tak: ile masz lat?

Ja mam dzisiaj mega lenia i jakies nerwy ,denerwuje mnie slonce za oknem...bo to oznacza,ze wypadalo by z mloda na spacer wyjsc a mi sie nie chce :hmm: no ale kurde...chyba jednak musze dupe ruszyc, z mojego ''cugu'' nici,bo sama nigdzie nie jade a po drugie nie mam czym...tzn. zawsze moge auto od tesciow wziac ,ale nie chce. Ja lubie jezdzic ..ale swoim autem :-D zreszta mielismy jechac z moimi tesciami i z ich znajomymi...ale wszyscy sie rozmyslili,dzwonilam wczoraj do kumpeli to tez nie jedzie bo musi do pracy ..wiec :confused2: a po drugie na takie cos trzeba miec odpowiedni nastroj...trzeba byc weselo nastawionym a tak jak pisalam wyzej ja dzisiaj jestem jakas dziwnie podminowana ...moze to spowodowane tym,ze moj M w PL...nie wiem .

Zezarlam tiramisu deser taki z lodowki -230 kcal :eek: i jeszcze duplo do tego ...

Czesc dziewczyny .
Mateuszkowa tot y masz niezla kolezanke ,az strach pomyslec co bedzie jak babcia zostanie to co beret moherowy na glowe i plaszczyk sprzed epoki brazu.???j uwazam ze kazdy powinien sie ubierac jak chce ,oczywiscie nie zmuszajac innych do ogladania golizny typu szpara na tylku, bo to juz przesada:crazy:.Z szacunkiem do samego siebie i innych.
Sama nie lubilam kiedys dresow ,ateraz . hm najwygodniej.A ostatnio to biegam nawet w getrach ,tak odmlodniala, no stroj dla 6 latki :no::-D..
Chociaz kumpela mi tlucze do glowy ,ze powinnam sukienki, dekolty , obcasy i takie tam bo mam se chlopa szukac..:-D
A zamias tego octu to mozna np.ogorki w occie ??

reklama
Jolit@ - a ja to schowalam? :p nie chcialam dawac takiego pozowanego z cala sylwetka ;-), 26 bede miec w maju :p stara dupa i tyle! oj to tiramisu tez bym zjadla..mniam, mniam.. ale ja ciag klotni mam dalej wiec nic nie jem... z nerwow i na zlosc tylko nie wiem komu :cool::cool::crazy:
iwona - no ja ubiera sie jak chce a nie tak jak kolezanka wyznaczyla trend " po porodzie " :p

Do góry