reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam się wieczornie prawie ze!
Dzien zaczal się pieknie ale co ? spartaczyl się jak zwykle , pożarłam się z mezem jak cholera, nie jest fajnie, jest do bani, epitety rozniaste, rozwody i inne wytykania, wyzwiska a nawet pchniecie moje i oddanie pchniecia mi :/ już mam dosc naparwde, oczywiście temat ze TY SIEDZISZ W DOMU A JA ZARABIAM PIENIADZE miał być tylko czysta złośliwością, ale cholera jasna jeszcze na wychowawczym nie jestem!!! I tez pieniadzo do domu przynosze, nosz kurde…………..szlag mnie trafia normalnie!!! Ustalone wszystko co i jak i takie Pier………….dzielenie….. oczywiście nerwy stres to ja chce zrec ale nie , zaczelam sprzątać!!!! Kurze starlam, odkurzylam umylam podlogi ledwo zyje, bo wszystko na wysokicho brotach.. mam ochote go zakatrupic!! Nawet obmyślałam plan jak to zrobie :p może poćwiartować scyzorykiem ha! To byloby widowisko ..:eek::eek::eek::eek::dry::dry::dry:

Jolit@ - ja tez rozstepow jako takich nie mam nie licząc kilku kresek na na udach - w wieku dojrzewania wylazło i na cyckach po ciazy masakra :/

Alusia - nie poddawaj się, nie poddawaj się!!! Osz.. jaka kare mamy ci wymislic kochana?????? 50 brzuszkow ?;-)
Iwona – pierwszy raz slysze o takiej diecie! I zaciekawila mnie bardzo ..

Toxicstar – to się babie trafilo, ale jak widac zasłużyła sobie.. a zebow to niech Maksu pozyczy mojemu bo my nadal bezzębni , i nie rusz słodyczy! Nie rusz!!!!

Edysiek – hmm jak to okreslila kolezanka „ kolory ziemi, beze, brazy, bez dekoltow nie potrzebnych, niezbyt obcisle żeby nie podkreślać tego i owego.. „ no jak dla mnie ona przesadza!! Kurde mloda jestem ( chyba??? ) i dzis założyłam sobie zolta bluze na czarny podkoszulek no lubie tak i mam gdzies jej barwy ziemi .. :p a u dentysty okazalo się ze to nie wiadomo co, możliwe ze „wyrostek „ jak nie puchnie, nie boli , nie zwieksza się to nie ruszac..

sie rozpisalam...

edit: kurcze pisze jeszcze na innym watku ale tam dziewczyny caly czas pisza o tym co jedza co jadly i co beda jadly jakie rpzepisy i slodkosci i nie wyrabiam :(:(:(:( bo mam ochote na to, a jak nie czytam to nie mam.. hmm.. :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mateuszkowa kurcze dzisiaj chyba jakiś taki dzień :confused: Ja co prawda z moim sie nie pokłóciłam, ale mało brakowało. Atmosfera napięta, w sumie sama jakiegoś nerwa miałam od rana, ale jakoś minęło.
Oby u Was szybko sie naprawiło.
Widzisz jesteś silna, bo nie jadłaś, tylko w dobry sposób spożytkowałaś tę energię :tak:

A co do ubioru to w sumie ja wcześniej ubierałam się zwyczajnie, zawsze w spodniach w bluzce bez dekoltów. Jednak z wiekiem zaczęłam podkreślać swoją kobiecość i fajnie mi z tym :-p

Zjadłam na kolację pizzę, sama zrobiłam :tak: No ale odkąd zaczęłam odchodzić od diety w weekendy pozwalam sobie na małe szaleństwa;-).

Mateuszkowa rozpoczelas 100 strone naszego watku :-)
Tak facet zarabia pieniadze a my co? na pelnym etacie w domu i nikt nam nie zaplaci!! moj M to mi powiedzial,ze ja to musze miec przerabane ,bo ja w kolko musze robic to samo a on jak na jednej budowie robi 3 tygodnie to juz ma dosc ;-)

Nie wiem co tam jeszcze naskrobalyscie,ja zaczelam pisac tego posta dwie godziny temu a teraz koncze dopiero (bo ja dzisiaj zalatana jestem) wiec sie do niczego wiecej nie odniose...

Dietowo u mnie dzisiaj bylo,zero slodyczy a6w zrobione ,8 abs tez...wiec luzik ;)

edit.
A co do ubioru...wez Ty tej kolezance powiedz,ze jej piatej klepki chyba brak ...mama zostala to niech moze chustke na glowe zalozy i sie w turczynke zmieni :-D albo jak te arabki...niech taki habit na siebie zalozy (koniecznie czarny! bo przeciez w stonowanych kolorach ma byc) taki,co tylko oczy widac...takie cos tylko mezatce przystoi ,co by inne chlopy nie dostrzegli niczego ...

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny, niby jest juz lepiej ale..takie pierniczenie to normalnie...... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
chodze jakbym miala @ dostac a dopiero sie skonczyla :confused::confused::cool::eek::eek::eek: czyzby powrot??? :eek::eek:

edysiek - jestes pizza..mniami............ jak dla mnie jak lubisz sie ubierac w sexi bluzki to sie ubieraj , niech z zazdroscia patrza inne ;-)
jolit@ - no wiesz, nie skomentowalam tego co ona mi mowila, stwierdzilam ze ja sie do tego nie nadaje, moze mi nie przystoi ( ?? :-D ) ale nie zmienie ubran bo "tak trzeba" lubie ubierac sie na luzie, czasem odstrzelic - i jest wtedy "łał" a moj maly lubi te wszystkie nadruki na moich bluzkach hehe :p kiedys moze zdj wrzuce jakies... ;-) chociaz to chyba nie taki watek wiec nie chce go zasmiecac..

i zrobilam cos dla siebie..peeling kawowy cudowny wlalam za duzo oliwy troszke ale wyszlo tylko to na dobre..czuje sie prawie ze odnowiona ;D

edit: a faktycznie 100 strona.. ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam, 100 strona super :-)

Mateuszkowa ja tam dalej cenię wygodę w ubiorze i nie dla mnie mini ;-) Kocham jeansy :tak: Tylko bluzeczka może być obcisła, a i dekolt nie zaszkodzi :-p
Teraz to już nie mam za bardzo w czym wybierać, bo mam pustą szafę, no nic jakoś to przeżyję ;-)

Jolit@ to dobrze, że Twój chociaż rozumie że praca w domu to też praca. Mój twierdzi, że w domu to za dużo do robienia nie ma, a tam jakieś pranie, sprzątanie, gotowanie :no: przecież to się samo zrobi. Co prawda mój też nie leży jak wraca z pracy, bo my ciągle się remontujemy więc zawsze ma co robić. Ale wkurza mnie takie gadanie :wściekła/y:

Mateuszkowa zdjęcia mile widziane :-) Wątek dietowy, ale o wszystkim :tak:

Ja już rosół gotuję, naszykowałam kotlety z piersi, jeszcze może jakąś surówkę zrobię i luzik. A może i nie zrobię, bo mam pełno ogórków i różnych sałatek w słoikach to nie muszę ;-)

hej, hej :-)
myslalam ze bede pierwsza a jednak nie:-D
ja juz po abs i po occie - nie moglam sie go doczekac bo juz wlaczylo mi sie ssanie...
z mezem dalej masakra, kurcze dziewczyny on jest niemowliwy no :/ mowi cos a potem sie wypiera tego, klamie ze nic takiego nie mowil, tak przeinacza zebym to ja glupia wyszla.. :crazy::crazy:

edysiek - ja tam nie wiem co z obiadem :szok: nie mam nic kupionego kurcze :/ a i do sklepu mi sie isc nie usmiecha..

a to ja z wczoraj ;-)Zobacz załącznik 438871 tak zebyscie wiedzialy kto to pisze z wami :-D

Mateuszkowa fajne zdjęcie :-), miło zobaczyć z kim się pisze :tak:
My już po obiedzie, teraz czekam aż przyjedzie mój brat z żona i moim 2,5 letnim chrześniakiem. Podobno zażyczył sobie lalkę :-D to Angela mu jakąś swoją odda.

Mateuszkowa mój też czasem różne rzeczy mówi i przypuszczam, że gdybym powtórzyła mu je, to na pewno by się wyparł :no: Eeeh te chłopy z nimi źle, a bez nich jeszcze gorzej ;-)
Ja mojemu dzisiaj nie wchodzę w drogę, bo ząb go boli i marudny okropnie, więc wolę nic nie mówić, bo zaraz powie, że ja niedobra jestem. Jego boli, a ja taka nieczuła, nie pogłaskam, nie przytulę :baffled: Skakać koło niego nie będę więc wolę się usunąć ;-)

Mateuszkowa cos sie tak za tym wozkiem schowala ?;-) bardzo sympatczna buzke masz :tak: ile masz lat?

Ja mam dzisiaj mega lenia i jakies nerwy ,denerwuje mnie slonce za oknem...bo to oznacza,ze wypadalo by z mloda na spacer wyjsc a mi sie nie chce :hmm: no ale kurde...chyba jednak musze dupe ruszyc, z mojego ''cugu'' nici,bo sama nigdzie nie jade a po drugie nie mam czym...tzn. zawsze moge auto od tesciow wziac ,ale nie chce. Ja lubie jezdzic ..ale swoim autem :-D zreszta mielismy jechac z moimi tesciami i z ich znajomymi...ale wszyscy sie rozmyslili,dzwonilam wczoraj do kumpeli to tez nie jedzie bo musi do pracy ..wiec :confused2: a po drugie na takie cos trzeba miec odpowiedni nastroj...trzeba byc weselo nastawionym a tak jak pisalam wyzej ja dzisiaj jestem jakas dziwnie podminowana ...moze to spowodowane tym,ze moj M w PL...nie wiem .

Zezarlam tiramisu deser taki z lodowki -230 kcal :eek: i jeszcze duplo do tego ...

Czesc dziewczyny .
Mateuszkowa tot y masz niezla kolezanke ,az strach pomyslec co bedzie jak babcia zostanie to co beret moherowy na glowe i plaszczyk sprzed epoki brazu.???j uwazam ze kazdy powinien sie ubierac jak chce ,oczywiscie nie zmuszajac innych do ogladania golizny typu szpara na tylku, bo to juz przesada:crazy:.Z szacunkiem do samego siebie i innych.
Sama nie lubilam kiedys dresow ,ateraz . hm najwygodniej.A ostatnio to biegam nawet w getrach ,tak odmlodniala, no stroj dla 6 latki :no::-D..
Chociaz kumpela mi tlucze do glowy ,ze powinnam sukienki, dekolty , obcasy i takie tam bo mam se chlopa szukac..:-D
A zamias tego octu to mozna np.ogorki w occie ??

reklama
Jolit@ - a ja to schowalam? :p nie chcialam dawac takiego pozowanego z cala sylwetka ;-), 26 bede miec w maju :p stara dupa i tyle! oj to tiramisu tez bym zjadla..mniam, mniam.. ale ja ciag klotni mam dalej wiec nic nie jem... z nerwow i na zlosc tylko nie wiem komu :cool::cool::crazy:
iwona - no ja ubiera sie jak chce a nie tak jak kolezanka wyznaczyla trend " po porodzie " :p

Do góry